Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Дърво без корен

Re: Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Мнениеот Дърво без корен » 03 юли 2011 12:39

vaskonti написа:Терминът "шие" е най-лекият, използван за описание на "неземните" възможности на Гара :)

Обръщаш разговора в най-елементарната плоскост-Левски -ЦСКА.. или ЦСКА-Левски.
За мен е безразлично кой ще "шие" или "мачка", но не ми е безразлична изразната и мисловна бедност на много от пишещите съфорумци.Ако бяха македонци или сърби-макя им да е здрава, но са българи (поне за такива се представят).

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 юли 2011 12:43

Не я обръщам на Левски - ЦСКА, а само отбелязвам, че подобен начин на мислене има при всички, включително и при сините. Само че всеки прави забележка на другия когато има повод за това, без да мисли, че 2-3 седмици по-рано същото е правил и той.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 03 юли 2011 13:04

vaskonti написа:Не я обръщам на Левски - ЦСКА, а само отбелязвам, че подобен начин на мислене има при всички, включително и при сините. Само че всеки прави забележка на другия когато има повод за това, без да мисли, че 2-3 седмици по-рано същото е правил и той.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Говоря за писането с клишета.Без значение кой го пише и кой отбор подкрепя.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 юли 2011 13:11

[offtopic]Не съм ти чел всички мнения, но защо имам чувството, че само в тази част на форума недоволстваш от клишетата? Както и да е, според мен е безсмислено да се бориш срещу клишета, особено във форум. Ако не ти харесва, просто отиваш в специализирани научни форуми, където клишета на практика няма и всичко ще е наред. Във футболен форум клишетата са неизбежни, така че или се примиряваш с това или...[/offtopic]
[/center]

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 03 юли 2011 16:28

Дърво без корен написа:
vaskonti написа:Не я обръщам на Левски - ЦСКА, а само отбелязвам, че подобен начин на мислене има при всички, включително и при сините. Само че всеки прави забележка на другия когато има повод за това, без да мисли, че 2-3 седмици по-рано същото е правил и той.

Не мога да разбера какво като се пише с клишета :roll: гледам, че си падаш по-забележките и си рекох и аз да ти направя една :mrgreen: не си навирай носа където не ти е работа, малко е клиширана, ама става :lol: а сега си затвори очите и си представи остатъка от живота си, да го изживееш с някой досущ като теб, ужас и скука !
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 03 юли 2011 17:08

cska - maina написа:
Дърво без корен написа:

Не мога да разбера какво като се пише с клишета :roll: гледам, че си падаш по-забележките и си рекох и аз да ти направя една :mrgreen: не си навирай носа където не ти е работа, малко е клиширана, ама става :lol: а сега си затвори очите и си представи остатъка от живота си, да го изживееш с някой досущ като теб, ужас и скука !

Доста елементарна лична нападка-също клише, когато не знаеш какво да кажеш.

Не се надявам да си чел Г. Марков, но ако си го чел, там има един такъв израз :"Трудно се живее с човек, който е като квадрат, господине!".Точно такива квадрати са и пишещите с клишета-на тях им липсва собственият израз, затова използват по-лесният начин.Готовите фрази, дори и без особен смисъл, са много удобни.
Носът си навирам там, където той може да влезе.Не коментирам твоят личен живот, за да имаш каквото и да е право да ми правиш подобна забележка.Това е форум, в който всеки може да изкаже мнение, ако се придържа към елементарни правила.
Един господ знае какво ще стане до 11-ият кръг (първенството още не е започнало).Ще ми е много любопитно, какво ще говорите, ако Делев по един или друг начин не играе в този чутовен мач и не успее да "ушие" Левски... каквото и да означава този гениален израз.
Сега очаквам поредното клише-да отида и да си изпия хапчетата-няма да сте вие, ако не го напишете :mrgreen:

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 03 юли 2011 17:41

Дърво без корен написа:няма да сте вие, ако не го напишете :mrgreen:

също клише, че и махленско даже .. :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 03 юли 2011 17:55

[offtopic]Аз съм човек на импровизацията :mrgreen: Забележи си по-горния коментар за шиенето :lol: идваш и правиш забележки на непознат :roll: това говори за дребнавост от твоя страна или заяждане на дребно! Като мнението ти не и по-темата или казано по-моя начин, ни в клин-ни в ръкав :) и нормално е да последва, каквото почукало- такова се обадило :) ...........не целя да те засегна и за теб сигурно си прав, но тук е спортен форум и се използват подобни термини като; шия, застреля и тн........... дано си ме разбрал[/offtopic]
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 юли 2011 18:03

[offtopic]Айде стига офтопик в тая тема. Както казах, ако на някой не му харесват клишетата, просто е сбъркал форума. Много по-достойно и лесно е просто да се изнесе от тук, вместо да прави нелепи опити да коригира другите и да им дава тон в живота.[/offtopic]
[/center]

Расате
Контакти:

Мнениеот Расате » 04 юли 2011 10:54

Заговори се, че пускаме да се обиграват в Ботев Пловдив Костов и Карачанаков... Това ме навява на мисълта, че няма да продаваме Делев и надявам се Маркиньос също ще остане... Мисля, че сме събрали страхотни футболисти, а и атмосферата в тима изглежда отлична!!! Това са предпоставки за един добър сезон и вярвам, че ако няма продажби ще бием наред в България и ще направим отлични мачове в Европа, а и вече не сме с тъпите екипи на улшпорт!!! :)Надявам се също, че не е вярна и информацията, че Мораеш е наш само до зимата, след което ще отиде в Стяуа!!!
САМО ЦСКА!!!

Върни се в “Архив”