cska - maina написа:Дърво без корен написа:vaskonti написа:Не я обръщам на Левски - ЦСКА, а само отбелязвам, че подобен начин на мислене има при всички, включително и при сините. Само че всеки прави забележка на другия когато има повод за това, без да мисли, че 2-3 седмици по-рано същото е правил и той.
Говоря за писането с клишета.Без значение кой го пише и кой отбор подкрепя.
Не мога да разбера какво като се пише с клишета

гледам, че си падаш по-забележките и си рекох и аз да ти направя една

не си навирай носа където не ти е работа, малко е клиширана, ама става

а сега си затвори очите и си представи остатъка от живота си, да го изживееш с някой досущ като теб, ужас и скука !
Доста елементарна лична нападка-също клише, когато не знаеш какво да кажеш.
Не се надявам да си чел Г. Марков, но ако си го чел, там има един такъв израз :"Трудно се живее с човек, който е като квадрат, господине!".Точно такива квадрати са и пишещите с клишета-на тях им липсва собственият израз, затова използват по-лесният начин.Готовите фрази, дори и без особен смисъл, са много удобни.
Носът си навирам там, където той може да влезе.Не коментирам твоят личен живот, за да имаш каквото и да е право да ми правиш подобна забележка.Това е форум, в който всеки може да изкаже мнение, ако се придържа към елементарни правила.
Един господ знае какво ще стане до 11-ият кръг (първенството още не е започнало).Ще ми е много любопитно, какво ще говорите, ако Делев по един или друг начин не играе в този чутовен мач и не успее да "ушие" Левски... каквото и да означава този гениален израз.
Сега очаквам поредното клише-да отида и да си изпия хапчетата-няма да сте вие, ако не го напишете