Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: "Купата да се връчи на Герена"

Мнениеот peho » 24 май 2009 20:08

Ако някой все още си мисли ,че ЦСКА може да стане шампион, или Локо СФ може да играят в Европа, значи е футболен лаик!БФС трябва да са готови да връчат купата на мача с Миньор пък каквото стане.Още повече ,че може да има много публика.Какво по-хубаво от това ,купата да се даде пред 25000 зрители.А иначе този филм съм го гледал една година срещу Литекс.Беше невероятно! :)
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

itelim
Контакти:

Re: “Левски” - 95 години отбор на народа

Мнениеот itelim » 24 май 2009 20:25

Оказва се, че някой слависти са повече антилевскари от червените фенове. Визирам един господин, който като чуе Левски и веднага развива тезата за "синьо-червената мъгла", независимо, че май само той е убеден в правотата на написаното!
Слависте, "Честита годишнина" е лесно за написване, дори и когато не е от сърце! Ако и това ти е трудно - просто си трай, поне днес
.
PS
За да бъда коректен, оказа се, че му се е откъснало от сърцето едно "Честит празник" с половин уста в друта тема. Боже колко ли страда за тези сквернословни слова...
Последна промяна от itelim на 24 май 2009 20:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Мнениеот Силвър » 24 май 2009 20:45

cska_evropeiski написа:ЧРД на Левски и от мен
За мен ЦСКА е Отбора на Народа. От къде на къде ФК Левски ще се опитва да ми натрапва, че той е отбор на Народа.
Всички Български отбори са отбори на народа щом имат привърженици, които ги обичат и това че Левски се опитва да си присвой това звание само за себе си ми се струва малко нагло и обидно за останалата част от народа, която симпатизира и обича други отбори. Не се прави така господа Левскари.

ФАКТ е че имаме най-много фенове в България ! ФАКТ е че сме най-обичани ! И ФАКТ е , че поради тези 2 причини ЛЕВСКИ а не четирибуквието е отбора на НАРОДА !

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 24 май 2009 21:01

Честит празник на всички сини привърженици, ръководството и футболистите. Нека все така да подържаме нашият любим клуб, в радост и тъга!
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

itelim
Контакти:

Re: Клубната ни емблема в Европа ?

Мнениеот itelim » 24 май 2009 21:30

bai mile написа:лопатата долу

Долу, ама дали я откупихме от оня тарикат, че "Лафчис и сие" изпуснаха този момент, а въпроса е юридически. Тарикати много, включително и лицето Данчев/мениджъра/, който си присвои името "АС 23"!!!

Потребителски аватар
panajotp
Контакти:

Re: "Купата да се връчи на Герена"

Мнениеот panajotp » 24 май 2009 21:47

peho написа:Ако някой все още си мисли ,че ЦСКА може да стане шампион, или Локо СФ може да играят в Европа, значи е футболен лаик!БФС трябва да са готови да връчат купата на мача с Миньор пък каквото стане.Още повече ,че може да има много публика.Какво по-хубаво от това ,купата да се даде пред 25000 зрители.А иначе този филм съм го гледал една година срещу Литекс.Беше невероятно! :)

Tова ми беше идеята когато пуснах темата. То се знае че до последно всичко може да се случи, но все пак най- вероятният вариант е, другия кръг Левски става шампион. На Герена ще е пълно с хора и ще се получи, както е в по- нормалните първенства. Може и една авто фиеста да спретнем от Герена, през Синьото до НДК. :)
Бог Прощава, Левски Не
http://www.bulgarian-football.com/gif8/ ... n_2000.jpg

Потребителски аватар
R.S.F.
Контакти:

Мнениеот R.S.F. » 24 май 2009 22:25

Честит празник левскари ! И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ !!!

Потребителски аватар
R.S.F.
Контакти:

Re: Цесекарите, пак не гледат български футбол!

Мнениеот R.S.F. » 24 май 2009 23:27

И обратно-перничаните стават чорбари,само от омраза към по-добрите! ;)[/quote]

За съжаление става точно така , за това в пернишко Левски не е долюбван , но предстои мач на Герена , където "винкелите"(чуковете) отново ще си тръгнат мълчаливо и с наведени глави ! Знам , че не е съвсем по темата , но ми направи впечатление .

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 24 май 2009 23:59

Bully_Blue
Контакти:

Re: Кои футболисти направиха добър полсезон ? (Левски)

Мнениеот Bully_Blue » 25 май 2009 00:42

Дарко,Зе и Гаджев.Това са най-постоянните през втория полусезон.Според мен Левски започна да бие и да играе долу-горе добре,защото Гонзо и Йовов се контузиха.Просто с тях играта ни е много елементарна,само ритане напред към Гонзо,а Йовов се скатава по тъча.
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Върни се в “Архив”