Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "Купата да се връчи на Герена"
Ако някой все още си мисли ,че ЦСКА може да стане шампион, или Локо СФ може да играят в Европа, значи е футболен лаик!БФС трябва да са готови да връчат купата на мача с Миньор пък каквото стане.Още повече ,че може да има много публика.Какво по-хубаво от това ,купата да се даде пред 25000 зрители.А иначе този филм съм го гледал една година срещу Литекс.Беше невероятно! 

През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
Re: “Левски” - 95 години отбор на народа
Оказва се, че някой слависти са повече антилевскари от червените фенове. Визирам един господин, който като чуе Левски и веднага развива тезата за "синьо-червената мъгла", независимо, че май само той е убеден в правотата на написаното!
Слависте, "Честита годишнина" е лесно за написване, дори и когато не е от сърце! Ако и това ти е трудно - просто си трай, поне днес.
PS
За да бъда коректен, оказа се, че му се е откъснало от сърцето едно "Честит празник" с половин уста в друта тема. Боже колко ли страда за тези сквернословни слова...
Слависте, "Честита годишнина" е лесно за написване, дори и когато не е от сърце! Ако и това ти е трудно - просто си трай, поне днес.
PS
За да бъда коректен, оказа се, че му се е откъснало от сърцето едно "Честит празник" с половин уста в друта тема. Боже колко ли страда за тези сквернословни слова...
Последна промяна от itelim на 24 май 2009 20:47, променено общо 1 път.
cska_evropeiski написа:ЧРД на Левски и от мен
За мен ЦСКА е Отбора на Народа. От къде на къде ФК Левски ще се опитва да ми натрапва, че той е отбор на Народа.
Всички Български отбори са отбори на народа щом имат привърженици, които ги обичат и това че Левски се опитва да си присвой това звание само за себе си ми се струва малко нагло и обидно за останалата част от народа, която симпатизира и обича други отбори. Не се прави така господа Левскари.
ФАКТ е че имаме най-много фенове в България ! ФАКТ е че сме най-обичани ! И ФАКТ е , че поради тези 2 причини ЛЕВСКИ а не четирибуквието е отбора на НАРОДА !
-
- Контакти:
Честит празник на всички сини привърженици, ръководството и футболистите. Нека все така да подържаме нашият любим клуб, в радост и тъга!
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
Re: Клубната ни емблема в Европа ?
bai mile написа:лопатата долу
Долу, ама дали я откупихме от оня тарикат, че "Лафчис и сие" изпуснаха този момент, а въпроса е юридически. Тарикати много, включително и лицето Данчев/мениджъра/, който си присвои името "АС 23"!!!
Re: "Купата да се връчи на Герена"
peho написа:Ако някой все още си мисли ,че ЦСКА може да стане шампион, или Локо СФ може да играят в Европа, значи е футболен лаик!БФС трябва да са готови да връчат купата на мача с Миньор пък каквото стане.Още повече ,че може да има много публика.Какво по-хубаво от това ,купата да се даде пред 25000 зрители.А иначе този филм съм го гледал една година срещу Литекс.Беше невероятно!
Tова ми беше идеята когато пуснах темата. То се знае че до последно всичко може да се случи, но все пак най- вероятният вариант е, другия кръг Левски става шампион. На Герена ще е пълно с хора и ще се получи, както е в по- нормалните първенства. Може и една авто фиеста да спретнем от Герена, през Синьото до НДК.

Бог Прощава, Левски Не
http://www.bulgarian-football.com/gif8/ ... n_2000.jpg
http://www.bulgarian-football.com/gif8/ ... n_2000.jpg
Честит празник левскари ! И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ !!!
Re: Цесекарите, пак не гледат български футбол!
И обратно-перничаните стават чорбари,само от омраза към по-добрите!
[/quote]
За съжаление става точно така , за това в пернишко Левски не е долюбван , но предстои мач на Герена , където "винкелите"(чуковете) отново ще си тръгнат мълчаливо и с наведени глави ! Знам , че не е съвсем по темата , но ми направи впечатление .

За съжаление става точно така , за това в пернишко Левски не е долюбван , но предстои мач на Герена , където "винкелите"(чуковете) отново ще си тръгнат мълчаливо и с наведени глави ! Знам , че не е съвсем по темата , но ми направи впечатление .
-
- Контакти:
Re: Кои футболисти направиха добър полсезон ? (Левски)
Дарко,Зе и Гаджев.Това са най-постоянните през втория полусезон.Според мен Левски започна да бие и да играе долу-горе добре,защото Гонзо и Йовов се контузиха.Просто с тях играта ни е много елементарна,само ритане напред към Гонзо,а Йовов се скатава по тъча.
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!