Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот ehh » 26 юни 2011 11:35

Е и? Трябва ли отсега нататък все да сравняваме по Дембеле?
Разберете го веднъж за винаги - втори Дембеле няма да имаме. Това откритие, дето направихме с него, си беше чисто чудо. Затова трябва вече много внимателно да се подбират, какви футболисти идват.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
keano_sj

Ще повехне ли "лалето" ?

Мнениеот keano_sj » 26 юни 2011 11:41

Не знам дали селекцията в Левски е отворен или затворен процес, ама ако на симпатягата от Холандия не му тръгне от първия мач, бедите за отбора ще настъпят немедленно. Абстрахирайки се от компилациите в Youtube, смятам, че за да отбележиш толкова голове не само във втори ешалон на водеща футболна сила, но и на малки вратички в квартала, говори все пак за някакъв талант. А гарниран с задължителните за местната школа тактическа грамотност и дисциплинираност, ме карат да мисля, че момчето не е случайно. Наблюдавайки движението му по терена останах с впечатлението, че той е типичен консуматор, силен в малкото наказателно поле или с две думи казано футболист тип "Герд Мюлер". Необходими са няколко изиграни двубоя, за да се оцени техническия му арсенал, способността му да влиза във взаимодействия, да цъка с едно докосване и.т.н. Убеден съм обаче, че още в първите си срещи със синята фланелка ще се сблъска с жестоката реалност на съмнителни като качества и даже посредствени като личности свои съотборници. Какво имам предвид? За да се изцеди максимума от такъв нападател са нужни остри и нестандартни флангови футболисти, както и поне един креативен халф, способен да извежда на 2-3 пъти "очи в очи" във всеки мач. Къде са тези хора в Левски аз поне не се сещам. Дани Младенов е добро и скромно момче, би му прилягало да друса в тимове като Калиакра и Светкавица например, но мачовете в лига "Европа" и с водещите тимове в България са друга бира. Същото се отнася и за "новобранеца" Тодор Христов. Определено футболист разчитащ само и единствено на бързината си, а точно центриране за него е да стигне до аут линията и да я върне някъде в карашмалъка. Стигнахме и до "Човекът-пас". След очакваното напускане на ленивия Дарко ще стане страшно. Сержиньо умее само да дирижира и определя темпо, нищо повече, на Йовов му се кметува, на Гаджев може и пък по гаджета да му се ходи...Недай си боже да се контузи някой от двойката Милиев-Иванов. Така ще го завърти шайбата Грийн, че няма да може да разбере халф ли е, бек ли е, домакин на отбора ли е... Продажбата на Иса, напускането на Кривия, колебливата форма на Киров наливат още вода в мелницата на съмнението за бърза адаптация и вкарване на купища голове от страна на Сьорд Арс. А това би имало тежки последици- и за фенове и за ръководство, което набързо би било обвинено в недалновидност и слаба селекционна политика. А разстоянието оттам до поредната абдикация от домашни трофеи не е кой знае колко голямо.

Потребителски аватар
ceckonashia
Контакти:

Re: Ще повехне ли "лалето" ?

Мнениеот ceckonashia » 26 юни 2011 11:54

А ако му потръгне играта както на него,така и на целия отбор,ше те видя ли пак тука,за да кажеш ''евала за селекцията'',а?

Потребителски аватар
forumx3
Контакти:

Мнениеот forumx3 » 26 юни 2011 11:57

Не съм съгласен с теб , на Арс ще му трябва време да се сработи с отбора , да усети ритъма на играта и т.н , виж например Торес ... 50 милиона и още не може да ги оправдае . Според мен това също ще бъде един прекалено добър нападател за българското ни първенство , да прав си много зависи кой ще му дава паса , но Дарко е човекът за тази работа , имаме си и прилични крила които също могат да свършат тази работа . И прави доста голямо впечатление , че Арс се пласира изключително добре и също така играе и добре с глава . Както са казали хората - ще поживеем , ще видим . Нека не го отписваме от Левски преди да е изиграл и един мач с фланелката :)
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_m40k0mtMEG1qfoq6q.gif[/rimg] [rimg]http://i.minus.com/ibsrDieRFGMyR6.gif[/rimg]

Потребителски аватар
keano_sj

Ще повехне ли "лалето" ?

Мнениеот keano_sj » 26 юни 2011 11:58

Не знам дали селекцията в Левски е отворен или затворен процес, ама ако на симпатягата от Холандия не му тръгне от първия мач, бедите за отбора ще настъпят немедленно. Абстрахирайки се от компилациите в Youtube, смятам, че за да отбележиш толкова голове не само във втори ешалон на водеща футболна сила, но и на малки вратички в квартала, говори все пак за някакъв талант. А гарниран с задължителните за местната школа тактическа грамотност и дисциплинираност, ме карат да мисля, че момчето не е случайно. Наблюдавайки движението му по терена останах с впечатлението, че той е типичен консуматор, силен в малкото наказателно поле или с две думи казано футболист тип "Герд Мюлер". Необходими са няколко изиграни двубоя, за да се оцени техническия му арсенал, способността му да влиза във взаимодействия, да цъка с едно докосване и.т.н. Убеден съм обаче, че още в първите си срещи със синята фланелка ще се сблъска с жестоката реалност на съмнителни като качества и даже посредствени като личности свои съотборници. Какво имам предвид? За да се изцеди максимума от такъв нападател са нужни остри и нестандартни флангови футболисти, както и поне един креативен халф, способен да извежда на 2-3 пъти "очи в очи" във всеки мач. Къде са тези хора в Левски аз поне не се сещам. Дани Младенов е добро и скромно момче, би му прилягало да друса в тимове като Калиакра и Светкавица например, но мачовете в лига "Европа" и с водещите тимове в България са друга бира. Същото се отнася и за "новобранеца" Тодор Христов. Определено футболист разчитащ само и единствено на бързината си, а точно центриране за него е да стигне до аут линията и да я върне някъде в карашмалъка. Стигнахме и до "Човекът-пас". След очакваното напускане на ленивия Дарко ще стане страшно. Сержиньо умее само да дирижира и определя темпо, нищо повече, на Йовов му се кметува, на Гаджев може и пък по гаджета да му се ходи...Недай си боже да се контузи някой от двойката Милиев-Иванов. Така ще го завърти шайбата Грийн, че няма да може да разбере халф ли е, бек ли е, домакин на отбора ли е... Продажбата на Иса, напускането на Кривия, колебливата форма на Киров наливат още вода в мелницата на съмнението за бърза адаптация и вкарване на купища голове от страна на Сьорд Арс. А това би имало тежки последици- и за фенове и за ръководство, което набързо би било обвинено в недалновидност и слаба селекционна политика. А разстоянието оттам до поредната абдикация от домашни трофеи не е кой знае колко голямо.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 юни 2011 11:58

forumx3 написа:Не съм съгласен с теб , на Арс ще му трябва време да се сработи с отбора , да усети ритъма на играта и т.н , виж например Торес ... 50 милиона и още не може да ги оправдае . Според мен това също ще бъде един прекалено добър нападател за българското ни първенство , да прав си много зависи кой ще му дава паса , но Дарко е човекът за тази работа , имаме си и прилични крила които също могат да свършат тази работа . И прави доста голямо впечатление , че Арс се пласира изключително добре и също така играе и добре с глава . Както са казали хората - ще поживеем , ще видим . Нека не го отписваме от Левски преди да е изиграл и един мач с фланелката :)

+1 :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 26 юни 2011 12:09

Пусни още веднъж темата а. Няма да ти е първи път.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
ceckonashia
Контакти:

Мнениеот ceckonashia » 26 юни 2011 12:09

[quote="forumx3"]Не съм съгласен с теб , на Арс ще му трябва време да се сработи с отбора , да усети ритъма на играта и т.н , виж например Торес ... 50 милиона и още не може да ги оправдае . Според мен това също ще бъде един прекалено добър нападател за българското ни първенство , да прав си много зависи кой ще му дава паса , но Дарко е човекът за тази работа , имаме си и прилични крила които също могат да свършат тази работа . И прави доста голямо впечатление , че Арс се пласира изключително добре и също така играе и добре с глава . Както са казали хората - ще поживеем , ще видим . Нека не го отписваме от Левски преди да е изиграл и един мач с фланелката :)[/quot
Напълно те подкрепям...Сигурен съм,че синята машина ще заработи както трябва,защото вярвам на Гонзо и в това,че ще мотивира новите в отбора да се раздадат на 100% за Левски.Призовавам всички фенове да вярваме в това и да си подкрепяме отбора както сме го правили винаги,а не да подхождаме скептично още от началото.Левски е силен,когато отбор и фенове си вярват и са едно цяло :)

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 26 юни 2011 12:12

Ако я пусне пак,наистина ще повехне лалето......

santi_santi
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот santi_santi » 26 юни 2011 12:15

Като чуя крило от чужбина,че ще вземаме и настръхвам вече :mrgreen: .....напатихме си от белгиец,холандец,сега и тоя играл в Малта и Кипър представям си кво крило ще е ...Дано да греша!!

Върни се в “Архив”