Интервю с Петър Хубчев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Интервю с Петър Хубчев
Радвам се ,че Хубчев ни е треньор! Много солидна фигура!
-
- Контакти:
Треньор от немската школа.Играчи от типът "гелосана фолк звезда" ще бере много ядове,при него въобще не вървят,ще им намаже ските от раз.В Поморие имаше такива "звезди"....имаше
.Много държи на дисциплината и уважението,както казва в интервюто.В Поморие всички момчета го гледаха в очите,но и той им отвръщаше със същото.Когато се веселят е със тях все едно е на 18 год,но си иска същото на тренировките.Страшно скромен човек.Успех му пожелавам.И на вас феновете и го подкрепяйте и му дайте шанс,резултатите няма да закъснеят 

- PLOVDIV PEE 1912
Мно се радвам за Хубчев.Утре ще го посрещна на първата тренировка.
Абе няма ли видео файл от интервюто/
Абе няма ли видео файл от интервюто/
За по-добър вариант от него не се сещам
Успех пак му пожелавам и късмет 

В колко часа е тренировката утре?
sl456 написа:В колко часа е тренировката утре?
18:00
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
Изключително доволен съм от това назначение..Хубчев е интелигентен човек....Когато си голям като личност, няма как да си малък в която и да е сфера от живота....
Важно е обаче да предаде опита и знанията си на футболистите, важно е да сложи ред в съблекалнята, където има и лигльовци ....Тимонов, примерно ако е със самочувствие на "Принц на Пловдив", нужно е Хубчев да му набие канчето и да му обясни как аджеба стоят нещата...и че не е добре за 90мин. на мача да е пробягъл има няма 800 метра в стил спортно ходене....
но това са подробности
БОТЕВ е голямо предизвикателство за всеки амбициозен треньор...Стискам му палци да успее..
Искам да отбележа обаче и нещо друго...Петьо Хубчев нямаше да дойде сам на "Колежа", трябваше да бъде поканен...
Евала и на Марин Бакалов за точната преценка !!!
Този човек наистина обича Ботев и го доказва с действията си, не знам защо отвреме навреме все се намира някой , който да се опитва да го очерни....
Успех, Хубчев ....Благодарим , Бакалов !
БОГ НАПРЕД И НИЙ СЛЕД НЕГО..САМО БОТЕВ !!!
Важно е обаче да предаде опита и знанията си на футболистите, важно е да сложи ред в съблекалнята, където има и лигльовци ....Тимонов, примерно ако е със самочувствие на "Принц на Пловдив", нужно е Хубчев да му набие канчето и да му обясни как аджеба стоят нещата...и че не е добре за 90мин. на мача да е пробягъл има няма 800 метра в стил спортно ходене....
но това са подробности
БОТЕВ е голямо предизвикателство за всеки амбициозен треньор...Стискам му палци да успее..
Искам да отбележа обаче и нещо друго...Петьо Хубчев нямаше да дойде сам на "Колежа", трябваше да бъде поканен...
Евала и на Марин Бакалов за точната преценка !!!
Този човек наистина обича Ботев и го доказва с действията си, не знам защо отвреме навреме все се намира някой , който да се опитва да го очерни....
Успех, Хубчев ....Благодарим , Бакалов !
БОГ НАПРЕД И НИЙ СЛЕД НЕГО..САМО БОТЕВ !!!

"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"
- 1912chaflio
- Контакти:
супер избор на ръководството.И успех на Хубчев ;точно така трябва с твърда ръка да действа.А утре ние ще му покажем 12 играч
Хубчев е отличен избор и му пожелавам много успехи начело на Ботев, но той все още не е осъзнал напълно къде е попаднал. Обикновенно говоря по телефоните средно по час и половина на ден на тема Ботев, но с привличането на певеца и показвача на средни пръсти спрямо нас положението излиза извън контрол. И мнението на всеки който ми се обади/това са хора на моята възраст/ е меко казано гневно на тази тема. Ама щели сме да загубим в някой мач ако няма опитни футболисти в състава, със сигурност няма да ми е особено приятно, но ще го преживея както съм преживял всички загуби на Ботев от 1979г. от когато гледам отбора, но според мен по важно в тази смешна Б-група е да се дава повече шанс на млади момчета и по възможност наши юноши да трупат опит отколкото да привличаме футболисти отговарящи на условията да се състезават при ветераните и на всичкото отгоре показвали неадекватно поведение спрямо нас по време когато са носели сини или чернобели екипи и възхвалявали в интервютата си колко велики са тези отбори и техните публика. Победите, купите и титлите са важни, но много по важно е да запазиш честа,достойнството и доброто си име.