Интервю с Петър Хубчев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Интервю с Петър Хубчев

Мнениеот Muscarin » 24 юни 2011 17:27

Радвам се ,че Хубчев ни е треньор! Много солидна фигура!

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 24 юни 2011 17:33

Треньор от немската школа.Играчи от типът "гелосана фолк звезда" ще бере много ядове,при него въобще не вървят,ще им намаже ските от раз.В Поморие имаше такива "звезди"....имаше :) .Много държи на дисциплината и уважението,както казва в интервюто.В Поморие всички момчета го гледаха в очите,но и той им отвръщаше със същото.Когато се веселят е със тях все едно е на 18 год,но си иска същото на тренировките.Страшно скромен човек.Успех му пожелавам.И на вас феновете и го подкрепяйте и му дайте шанс,резултатите няма да закъснеят ;)

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 24 юни 2011 17:47

Уникален! Ботев отново ще гази наред!!!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 24 юни 2011 18:50

Мно се радвам за Хубчев.Утре ще го посрещна на първата тренировка.
Абе няма ли видео файл от интервюто/

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 24 юни 2011 18:50

За по-добър вариант от него не се сещам :) Успех пак му пожелавам и късмет :)

sl456
Контакти:

Мнениеот sl456 » 24 юни 2011 18:57

В колко часа е тренировката утре?

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 24 юни 2011 18:58

sl456 написа:В колко часа е тренировката утре?

18:00
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
ReZo
Контакти:

Мнениеот ReZo » 24 юни 2011 19:05

Изключително доволен съм от това назначение..Хубчев е интелигентен човек....Когато си голям като личност, няма как да си малък в която и да е сфера от живота....
Важно е обаче да предаде опита и знанията си на футболистите, важно е да сложи ред в съблекалнята, където има и лигльовци ....Тимонов, примерно ако е със самочувствие на "Принц на Пловдив", нужно е Хубчев да му набие канчето и да му обясни как аджеба стоят нещата...и че не е добре за 90мин. на мача да е пробягъл има няма 800 метра в стил спортно ходене....

но това са подробности
БОТЕВ е голямо предизвикателство за всеки амбициозен треньор...Стискам му палци да успее..

Искам да отбележа обаче и нещо друго...Петьо Хубчев нямаше да дойде сам на "Колежа", трябваше да бъде поканен...

Евала и на Марин Бакалов за точната преценка !!!
Този човек наистина обича Ботев и го доказва с действията си, не знам защо отвреме навреме все се намира някой , който да се опитва да го очерни....

Успех, Хубчев ....Благодарим , Бакалов !

БОГ НАПРЕД И НИЙ СЛЕД НЕГО..САМО БОТЕВ !!! ;)
"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 24 юни 2011 20:29

супер избор на ръководството.И успех на Хубчев ;точно така трябва с твърда ръка да действа.А утре ние ще му покажем 12 играч

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 25 юни 2011 03:30

Хубчев е отличен избор и му пожелавам много успехи начело на Ботев, но той все още не е осъзнал напълно къде е попаднал. Обикновенно говоря по телефоните средно по час и половина на ден на тема Ботев, но с привличането на певеца и показвача на средни пръсти спрямо нас положението излиза извън контрол. И мнението на всеки който ми се обади/това са хора на моята възраст/ е меко казано гневно на тази тема. Ама щели сме да загубим в някой мач ако няма опитни футболисти в състава, със сигурност няма да ми е особено приятно, но ще го преживея както съм преживял всички загуби на Ботев от 1979г. от когато гледам отбора, но според мен по важно в тази смешна Б-група е да се дава повече шанс на млади момчета и по възможност наши юноши да трупат опит отколкото да привличаме футболисти отговарящи на условията да се състезават при ветераните и на всичкото отгоре показвали неадекватно поведение спрямо нас по време когато са носели сини или чернобели екипи и възхвалявали в интервютата си колко велики са тези отбори и техните публика. Победите, купите и титлите са важни, но много по важно е да запазиш честа,достойнството и доброто си име.

Върни се в “Архив”