Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hetfield
Контакти:

Re: ОЩЕ ЕДИН НАЧИН ЗА СПАСЕНИЕ ОТ ДХ-СЕЛСКИЯ

Мнениеот hetfield » 23 май 2009 13:45

A кой е Боби.Юноша на Левски женен за дъщерята на бивш футболист на Локомотив.И той ще прави нов Ботев?Извинявай ама малко не му вярвам.Брокерите,от тях наследихме селския и на тях ли да повярвам?Бакалов,ок.Но къде са другите живи легенди.Защо не застанат до Бакалов и да кажат нов отбор?

botevtrakiq
Контакти:

Мнениеот botevtrakiq » 23 май 2009 14:01

hetfield написа:A кой е Боби.Юноша на Левски женен за дъщерята на бивш футболист на Локомотив.И той ще прави нов Ботев?Извинявай ама малко не му вярвам.

боби е един от малкото футболисти играли със сърце за Ботев последните 10 години.не може да не си спомняш онзи мач в Б група срещу добруджа 2-2 в които вкара 2 гола ,беше най-добрия на терена и в края когато добруджа изравниха смениха боби и той се разплака на излизане,защото изтървахме победата.той може да не е богат,но разбира от футбол и ще е полезен.а относно финансирането -христо андреев е много по богат от христолов и разбира се с повече умствен багаж от селския и знае как се правят пари и се гради имидж чрез спорта.като добавим и фондацията нещата със сигурност ще са много по добре отколкото сега.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 23 май 2009 14:35

В никой случай не мисля,че съм най-умния и най-правия.Изказвам си личното мнение.И все пак мисля,че един референдум,едно допитване до всеки фен ще даде отговора за или против.Иначе ще се разцепим и тогава вече ще е лошо.А определено се борим за едно и също

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 23 май 2009 14:37

Абе друго си е сегашното положение с Христолов начело.Все пак не отпадаме в Б група всяка година,понякога си оставаме в А.Какво повече да иска един фен?А и г-н Христолов няма да е вечен,както каза момчето няколко поста по-горе.Като стане на 80-90 години ще почине и тогава Ботев ще се отърве от него и ще тръгнем нагоре...Какво повече може да иска един фен?Не ни трябва възраждане на Ботев - така си е добре отборчето.Никакво създаване на нов,истински Ботев!Г-н Христолов не е толкова лош ;)

п.п.За тези които са доволни от това че не отпадаме всяка година и смятат че не е толкова лайняно сегашното положение на Ботев - попитайте бащите си за какво става въпрос,защото вие никога не сте виждали истинския Ботев и дори не можете да си представите какъв е.
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

botevtrakiq
Контакти:

ДХ-селския с поредно умопомрaчително интервю.псува журналист

Мнениеот botevtrakiq » 23 май 2009 14:50

най-новото интервю от селския.

http://www.ringtv.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl?s=001&p=0022&n=001237&g=
малко цитати на селския:
"оня мангал"-обръщение към журналист.не споменава имена.най -вероятно е за динчера или веско вълчев.
"светът е пред крах пред такава криза,хората няма какво да ядат а те с мен се занимават "
"аз се надявам да ми дадат пари и това е моята заветна мечта"
"никога не съм лъгал никого"

Потребителски аватар
dobrotiza
Контакти:

Re: ДХ-селския с поредно умопомрaчително интервю.псува журналист

Мнениеот dobrotiza » 23 май 2009 15:02

Т'ва със "заветната мечта" за малко да ме разплаче...от смях!!!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 23 май 2009 15:06

Те всички са честни,почтенни и само губят от футбола,като наливат пари без възвръщаемост,но са като кърлежи впият ли се в някой отбор няма пускане.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 23 май 2009 15:47

тоя христолов пък като не е мангал е голям примат, който прави само мангалски номера :) :) друг е въпросът, че и в цесека си игарят пак с огъня ако не плащат парите по договора.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 23 май 2009 16:12

unist_gp написа:тоя христолов пък като не е мангал е голям примат, който прави само мангалски номера :) :) друг е въпросът, че и в цесека си игарят пак с огъня ако не плащат парите по договора.

До колкото разбрах НАП е блокирала сметките по които Ботев трябва да получат тези пари,а също така той иска да му ги дадат по-рано от подписаното в договора.
Но не знам,може и да не съм разбрал правилно.

Върни се в “Архив”