Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 23 юни 2011 15:55

doc.foster написа: Извинявам се, че е на английски:)

Не се приема извинението! Преведи го! :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 23 юни 2011 16:14

И това ли е страшния нападател,с страшна визитка от голям европейски отбор.Тоя Батков пак ни прати за зелен хайвер :(
То се е видяло тая година пак ще сме си с калъфките.Като гледам латексите и розовите каква селекция правят а ние се занимава ме с футболисти от Б групата,футболисти от средняци,а пък и сега някакво напушено лале :lol:

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 23 юни 2011 16:16

Аз съм доволен,както казва холандският фен и от пряксвободни,дузпи и от движение вкарва.Сега и да се коментира няма смисъл,трябва да му се даде кредт на доверие и това е.Дано задмине Дембеле по голове Само ЛЕВСКИ але але але!!!!!!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 23 юни 2011 16:17

Много исках холандец да ни е нападателя!И сега съм изключително доволен :) .......миналата година още преди Левски да прояви интерес към Дембеле също много исках да го привлечем и останах повече от доволен от това,което показа при нас.Надявам се Арс да е поредното ни класно попадение.Да му пожелаем да е жив и здрав и да ни радва с играта си!Напред сини шампиони :!:
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
doc.foster
Контакти:

Мнениеот doc.foster » 23 юни 2011 16:27

BLUE CHAMPIONS написа:
doc.foster написа: Извинявам се, че е на английски:)

Не се приема извинението! Преведи го! :)

Не искам да подценявам аудиторията на форума :)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 23 юни 2011 16:29

Интересно какво очакваха някои хора...Сигурно Тиери Анри....Аз съм доволен.Клипчетата не ме интересуват, а броя вкарани голове.И да...идва с далеч по-добра визитка от Гара. На мен ми изглежда от тоя тип нападатели,които компенсират липсата на бързина и техникА с много труд и упоритост...Мисля,че с Цветков ще направят добър тандем
110 години любов!

Потребителски аватар
doc.foster
Контакти:

Мнениеот doc.foster » 23 юни 2011 16:31

groti написа:..Мисля,че с Цветков ще направят добър тандем

Много е вероятно и дано:)

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 23 юни 2011 16:40

NO MERCY написа:И това ли е страшния нападател,с страшна визитка от голям европейски отбор.Тоя Батков пак ни прати за зелен хайвер :(
То се е видяло тая година пак ще сме си с калъфките.Като гледам латексите и розовите каква селекция правят а ние се занимава ме с футболисти от Б групата,футболисти от средняци,а пък и сега някакво напушено лале :lol:

И аз очаквах поне Ван Нистелрой или Ето'о, ама на тоя Батков пак излъга надеждите ми. Ти в кой свят живееш бе човек.Ако футболист вкарващ по 25-30 гола на сезон не е с визитка, то кой тогава. Повечето отбори от втората дивизия на Холандия спокойно могат да играят в нашата А група, така че аз очаквам поне 20 гола за първенството от него.
Каква селекция правят розовите, че нещо не виждам за кое трябва да им завиждам. Дали Зику е по-добър от Арс? Аз не съм сигурен, че е така.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 23 юни 2011 16:59

Щом почнаха да отказват на Байерн заради Левски ,добри времена идват за футбола ни! :mrgreen:

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 23 юни 2011 17:02

doc.foster написа:Това е мнение за Арс от фен на Цволе. Извинявам се, че е на английски:)

His strengths: Ars is a real ‘killer’ in the box, he seldom fails eye to eye with the goalkeeper. He is good at heading as well, especially when balls are played from the wings. Ars is always standing at the right place to score. Ars is a great penalty shooter. And, above all, his mentality is great. He never gives up and always wants to win. A nice guy with no arrogance whatsoever. Ergo: a typical central scoring offensive player and a nice person with a great mentality.

Weaknesses: He´s not very fast and technical: he seldom passes a defender with a smooth, swift action. Another weakness is his relatively small appearance; he’s not very big and strong. But he compensates this with hard working and toughness. His talents surface bast in an offensive team.

Good luck with your team coming season! I hope you and Sjoerd Ars will do well.

Неговите предимства: Aрс е истински "убиец" в полето, той рядко не успява очи в очи с вратаря. Той е добър в играта с глава, особено когато с топката играят от крилата. Aрс винаги е застанал на правилното място да вкара. Aрс е страхотен стрелец извън наказателното поле. И преди всичко, има страхотен манталитет. Той никога не се предава и винаги иска да спечели. Добър човек, без каквато и да е арогантност. Ergo: типичен централен нападател вкара офанзива и е добър човек с голям манталитет.

Слаби страни: Той не е много бърз и техничен: той рядко преминава един защитник с гладки, бързи действия. Друга слабост е неговият сравнително малък външен вид, той не е много голям и силен. Но той компенсира това с упорита работа и издръжливост. Неговият талант личи в офанзивен отбор.

Успех с вашия екип предстоящия сезон! Надявам се, че и Sjoerd Ars ще се справи добре.

Това е в общи линии превода на мнението на холандския фен за Арс.

Върни се в “Архив”