Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mistreated написа:В първенство, в което последният в класирането е вкарал 45 гола! (в България толкова голове имат отборите над 5-то място) е напълно нормално да вкарва 15-20 гола на сезон. Всеки, който следи мачовете във Джупилер, знае за какво иде реч.
Тоя е втори Атанас Курдов, той и оня бележи гол след гол, ама във В група!
Nikona написа:niki87 написа:Егати "специалистите" са тука.Изгледали 5 минутно клипче и вадят генерални заключения.Аман от мрънкалници!
Ти като не искаш да четеш чужди мнения за кво кесиш по форумите. Всеки си казва мнението според това което е видял от клипчета. Ти като не си гледал клипчета, а си ходил да го гледаш до Холандия сподели мнение.
niki87 написа:Nikona написа:niki87 написа:Егати "специалистите" са тука.Изгледали 5 минутно клипче и вадят генерални заключения.Аман от мрънкалници!
Ти като не искаш да четеш чужди мнения за кво кесиш по форумите. Всеки си казва мнението според това което е видял от клипчета. Ти като не си гледал клипчета, а си ходил да го гледаш до Холандия сподели мнение.
По-добре си мълчи,че се излагаш.Как може да си съставиш мнение за даден футболист от 5 минутен клипАма то кво може
да се очаква от българина,освен да мрънка и да е вечно недоволен.Жалко,че не взехме Клозе,как пък избра Лацио...То и тогава щеше да има недоволни-"бил е резерва последния сезон и му липсва игрова практика"![]()
![]()
Nikona написа:Е добре де като съм лайк просвети ме какви качества видя в този футболист от което и да е видео за него? Аз до Холандия не съм ходил и съдя само по това което е в интернет и естествено мнението ми да е от него. Кво значи "мрънка" решил съм споделил съм мнение ти като не искаш да даваш оценки не виждам по къв повод реши да ми даваш "наклон на почерка". Още в първото си мнение съм написал, че се надявам да не съм прав въобще.
П.П. Тия клишета с "вечно недоволни българи" и тн. bullshits са ......
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта