Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот sostenere » 23 юни 2011 13:08

Още преди да е дошъл, да не говорим, че го оценявате и преди да е изиграл един мач вие го определихте какъв е... големи специалисти.. :lol: Гара, преди да дойде в Левски беше още по-неизвестен и от този, с една дузина голове в цялата си кариера във втора дивизия на Гърция, но просто в Левски му тръгна, започна да вкарва голове, израстна много за една година и го трансферираха във Фрайбург, след някоя друга година в по-силен отбор от Германия, ако се представя добре, защото каквото и да си говорим Гара все още не е за топ отборите в големите първенства каквото е немското. По-малко коментари, дайте да видим в мачовете какво представлява и тогава ще го коментираме, а сега няма смисъл просто... дано ни донесе много радост.. :)
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 юни 2011 13:13

mistreated написа:В първенство, в което последният в класирането е вкарал 45 гола! (в България толкова голове имат отборите над 5-то място) е напълно нормално да вкарва 15-20 гола на сезон. Всеки, който следи мачовете във Джупилер, знае за какво иде реч.
Тоя е втори Атанас Курдов, той и оня бележи гол след гол, ама във В група!

донякъде си прав , това дали ще подпише с Левски и как ще се представи времето ще покаже. Имам известни наблюдения върху холандския футбол( жена ми е холандка ;) ). Холандската втора дивизия не е нещо особено като ниво ,но сравнения с нашата В група са смешни. По мое мнение там се играе футбол на ниво по-високо от нашата А група , според мен е на едно ниво с първенства малко по-силни от нашето като румънското и кипърското и гръцкото(изключвам грандовете от Атина и Пирея). Определено там се играе доста по-офанзивен и силов футбол отколкото у нас. Досега не съм виждал холандски футболист който да не е много добре физически подготвен. За нивото и на втората им дивизия говори и факта ,че не малко футболисти ежегодно оттам преминават в по-големи отбори срещу суми за каквито нашите отбори само могат да мечтаят. В нашето първенство има 3 футболисти които са играли там- Мюлдер, Ив.Цветков и Гр.Нелсън - ами и за тримата може да се кажат само добри думи и са общо взето сред най-добрите на своите постове. Вече писах ,че Аерс и Гр.Нелсън са били съотборници и там централния нападател се е представил доста по-силно от крилото ;) .

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 юни 2011 13:14

Nikona написа:
niki87 написа:Егати "специалистите" са тука.Изгледали 5 минутно клипче и вадят генерални заключения.Аман от мрънкалници!

Ти като не искаш да четеш чужди мнения за кво кесиш по форумите. Всеки си казва мнението според това което е видял от клипчета. Ти като не си гледал клипчета, а си ходил да го гледаш до Холандия сподели мнение.

По-добре си мълчи,че се излагаш.Как може да си съставиш мнение за даден футболист от 5 минутен клип :?: Ама то кво може
да се очаква от българина,освен да мрънка и да е вечно недоволен.Жалко,че не взехме Клозе,как пък избра Лацио...То и тогава щеше да има недоволни-"бил е резерва последния сезон и му липсва игрова практика" :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TheKing
Контакти:

Мнениеот TheKing » 23 юни 2011 13:24

На основание клипчетата, мисля, че е много добър вариант за Левски. Не блести като Меси да навърже половин отбор преди да вкара, но е много ефективен. Застава добре, хладнокръвен е пред гола, а и бие добре преки свободни удари./Тази година не помня Левски да вкараха от фал гол/. Ако подпише, за А група е идеален, за Европа ще видим.
Сега и едно свясно дясно крило да намерим и може да приключваме :lol:

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 23 юни 2011 13:25

niki87 написа:
Nikona написа:
niki87 написа:Егати "специалистите" са тука.Изгледали 5 минутно клипче и вадят генерални заключения.Аман от мрънкалници!

Ти като не искаш да четеш чужди мнения за кво кесиш по форумите. Всеки си казва мнението според това което е видял от клипчета. Ти като не си гледал клипчета, а си ходил да го гледаш до Холандия сподели мнение.

По-добре си мълчи,че се излагаш.Как може да си съставиш мнение за даден футболист от 5 минутен клип :?: Ама то кво може
да се очаква от българина,освен да мрънка и да е вечно недоволен.Жалко,че не взехме Клозе,как пък избра Лацио...То и тогава щеше да има недоволни-"бил е резерва последния сезон и му липсва игрова практика" :lol: :lol: :lol:

Е добре де като съм лайк просвети ме какви качества видя в този футболист от което и да е видео за него? Аз до Холандия не съм ходил и съдя само по това което е в интернет и естествено мнението ми да е от него. Кво значи "мрънка" решил съм споделил съм мнение ти като не искаш да даваш оценки не виждам по къв повод реши да ми даваш "наклон на почерка". Още в първото си мнение съм написал, че се надявам да не съм прав въобще.

П.П. Тия клишета с "вечно недоволни българи" и тн. bullshits са ......
Изображение

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 23 юни 2011 13:31

2. ФК Цволе 34 20 10 4 69 - 27 42 69

Цволе са завършили втори с 20 победи и само 4 загуби за головата разлика не говорим,за точките съвсем :lol: Определено идва от отбор с класата поне на Левски,лично мнение,все пак българските отбори от много време са на ниво втора френска,холандска дивизия... За това и футболистите които се взимат от там са звезди в Левски и ЦСКА :( Колкото и да е тъжно по-добър нападател от този няма да намерим съгласен да рита тук....

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 юни 2011 13:39

1.Който не харесва холандеца,да каже кой е неговия избор и веднага ще му намеря поне 10 кусура!
2.Откога взехме да се цупим на голмайстори от Холандия?Като чете човек,ще си помисли,че през Левски са минали нападатели от Ромарио нагоре.Най-малко!!!
3.Имам чувството,че някои хора искат нападател,дето сам да си прави положенията и да си ги вкарва!Ако може и сам да си центрира топките..."Консуматор" бил,такъв бил,онакъв бил...Много бързо забравихте,че,когато Тасевски липсваше,Гара увяхна!Да не би Дембеле сам да си правеше головете?Ами другите да си стегнат задниците и да "помагат" в нападение!Младеновци,Христовци,Кировци,Йововци,Цветковци да поемат част от товара.За какво са в отбора?За "миризма"?
Не искам отборът да лежи на гърба на единствения си нападател и,когато го "хванат" или отсъства да се чудим кой ще вкарва!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 юни 2011 13:41

Nikona написа:Е добре де като съм лайк просвети ме какви качества видя в този футболист от което и да е видео за него? Аз до Холандия не съм ходил и съдя само по това което е в интернет и естествено мнението ми да е от него. Кво значи "мрънка" решил съм споделил съм мнение ти като не искаш да даваш оценки не виждам по къв повод реши да ми даваш "наклон на почерка". Още в първото си мнение съм написал, че се надявам да не съм прав въобще.

П.П. Тия клишета с "вечно недоволни българи" и тн. bullshits са ......

Абе пич,къде ме видя да изразявам мнение за въпросния футболист?Такова може да се даде едва след като е изиграл 10-15 мача със синята фланелка ;)

Ar4i
Контакти:

Мнениеот Ar4i » 23 юни 2011 13:43

евала бате прав си.Плюс това Левски е най силен когато вкарват голове всичките футболисти,а не само даден играч...ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 23 юни 2011 14:07

Не бе момчета просто не трябва да се настройваме чак толкова еуфорично за да не останем разочаровани.По добре да сме по-умерени и с едно наум отколкото да започнем да го боготворим от едно клипче ;) Дано покаже същите резултати и тук в Левски

Върни се в “Архив”