Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Re: В Холандия: Левски със сериозна оферта за стрелец от Цволе

Мнениеот NIKSANA » 23 юни 2011 11:37

Георги Иванов: Чакаме Сйоерд Арс днес, минава прегледи и подписва

Главният мениджър на Левски Георги Иванов потвърди, че сините ще има от днес нов футболист. Става въпрос за холандския нападател Сйоерд Арс, който трябва да пристигне днес следобед в София.

След това Арс ще мине медицински прегледи и ако всичко е наред, ще подпише договор с Левски. Очаква се „лалето” да се присъедини към отбора в Правец или късно тази вечер или утре сутринта.

Нападателят ще е четвъртият с холандски паспорт в тима на Левски. Освен него, граждани на Нидерландия са Дъстли Мюлдер, Сержиньо Грийн и Иван Цветков.

Вчера Gong.bg първи пусна новината, агентът на Сйоерд Арс - Моник ван Восен, се похвали пред холандските медии, че клиентът му е пред трансфер в Левски.

27-годишният холандски таран е висок 183 сантиметра и идва на Герена от Цволе, където преди време игра и другият новопривлечен от сините нападател – Иван Цветков, който дойде от Пирин Благоевград.
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

zlobul
Контакти:

Гласеният за евентуален заместник на Гара Дембеле.

Мнениеот zlobul » 23 юни 2011 11:38

Предлагам ви кратка визитка на холандецът , който се спряга за трансфер в нашия отбор .
http://www.youtube.com/watch?v=3ZGCWZTSnb0
http://www.youtube.com/watch?v=bpVJhMMw ... re=related
Последна промяна от zlobul на 23 юни 2011 11:45, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

ismail isa
Контакти:

Мнениеот ismail isa » 23 юни 2011 11:40

Тоя може и да е добър. Но Батков като каза, че ще е известен играч, със страхотна визитка, се очакваше поне да е играл в някоя първа дивизия :roll:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 юни 2011 11:41

Изглежда страшно зависим от халфовете. Ако Дарко е здрав и на кеф да му я дава-добре, ако не е, не го виждам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

zlobul
Контакти:

Re: Гласеният за евентуален заместник на Гара Дембеле.

Мнениеот zlobul » 23 юни 2011 11:41

На прима виста бих казал , че не изглежда никак зле в чисто футболно отношение , но материала който изгледах едва ли е достатъчен за да се направят крайни оценки .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 23 юни 2011 11:48

Холандците имат супер нападатели, дано и този да се окаже добър за БГ. Въпреки че ако беше чак такава звезда нямаше да има опции за БГ, Румъния и Белгия, но може пък да ударим кьоравото :)
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 23 юни 2011 11:51

Това е от холандската преса...не е сигурно и аз нямам тьрпение да разбера кой е нападателя :) (Батков и Гонзо казаха че днес най-кьсно ще знаем името му така че очакваме новината :) )

Потребителски аватар
val67
Контакти:

Мнениеот val67 » 23 юни 2011 11:57

Вижте тук - http://nl.wikipedia.org/wiki/Sjoerd_Ars
Даже вече е записан.Много бързо, бре!
Явно е добър, но това нищо не значи.БГ футбола е специфичен, други са се проваляли, дано вкара толкова голове колкото там е вкарал.Проблема на Левски не е нападението, а ЗАЩИТАТА!

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 23 юни 2011 11:58

Според това което гледах съм на мнение че е доста под Дембеле......дано бъркам.А и който следи Холандските дивизии знае че там мач с по 4-5 гола е в реда на нещата.Това че е вкарвал на дантелените защити не е гаранция за същото в нашето първенство.Но все пак дано да не съм прав и човекът да вкара поне колкото Гара ;)

Върни се в “Архив”