Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- smash_the_reds
- delqnski47
- Контакти:
Re: "Усмивки от старите /червените/ ленти! "
smash_the_reds написа:Щом е казал човека, че е срамна-значи е срамна
Да бе срамна!Се едно аз да ви бъзикам за това 1:17 въпреки че играхте с отбори като Барселона,Челси и Вердер!!!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Re: БРАВО на макариев
Просто не ви знам вас, защо не си коментиране жаклинчетата.. ефремчетата и така нататак ... Просто избивайте си комплексите другаде...
Ехе господата от по*уене ли се обадиха... Моляви не ме молете да вадим вашия списък с евроГиганти!!!
Re: Славя - Левски прогнози
WestCoast2 написа:2:0 за домакините,т.е ЛЕВСКИ
ГолмайсториТасевски и Цачев
Нищо че мача ще се играе на "Овча Купел" ама щом си рекъл че Левски ще е домакин така да е

Брей то срамно да паднеш от Галатасарай
Бил ни вкарал Семшов..Ааа да същия тоя Семшов дето струва повече от футболен клуб Тампере

Бил ни вкарал Семшов..Ааа да същия тоя Семшов дето струва повече от футболен клуб Тампере

mmm Slaviq 1 : 2 LEVSKI
(izwinete za latinicata no nqmam kirilica na kompiytura)
(izwinete za latinicata no nqmam kirilica na kompiytura)

Ми Славия повеждат с 1:0 после 1:1 спед тва бързи 2 гола на Славия 3:1 на полувремето . После Гошо Христов връща 1 гол след тва има дуспа за Левски и Христов цепи със сичка сила удря са в гредата ама топката пада в краката на Зе и той вкарва така до 90 мин 3:3 ,4 мин продължение 4 минути се играе само на вратата на Славия . Корнер в края последен шанс . Гошо се присаединява в наказателното . Центриране на Зе христов удря гредата от воле топката полита на горе пада на
Гошо Петков на главата и прави 3:4....... Ми горе доло мисля че нещто такова ша стане
Майтапа на страна мисла ,че ша е 0:2 за Левско

Гошо Петков на главата и прави 3:4....... Ми горе доло мисля че нещто такова ша стане

Майтапа на страна мисла ,че ша е 0:2 за Левско