Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ChElSeA_FaN
- Контакти:
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Това не ти е жабарското първенство или Ла Лига всичко да е ясно 7-8 кръга преди края.В Англия много често всичко се решава в последните 2-3 кръга.
[wrapimg=]http://chelsea-blues.ru/0000news/lampschampion.jpg[/wrapimg]
- Santiago Munezz
- Контакти:
И мен това ме притеснява,че точно в края на сезона завършваме с 2 тежки гостувания.На Ливърпул и на Арсенал....
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- Frankie Lampard
- Контакти:
Няма пълно щастие ... Какво да се прави ... Каквато и да беше програмата, все щеше да ни изглежда лошо. На Юнайтед да не би да е по-добра. Я им вижте първите мачове, а имат и КШ. Както могат да дръпнат доста, така могат и да изостанат стабилно и да влязат в дупка.
Монетата винаги има две страни.
Монетата винаги има две страни.
- Frankie Lampard
- Контакти:
В заключителни преговори сме за Лукаку и Де Брюн. Лукаку ще дойде директно, а Де Брюн ще играе година под наем в Андерлехт. Вероятно Дрогба напуска... Общо взето - тъпня.
Подготвяме и нова оферта за Модрич, както си и знаех. Само да не измислят супер кретенията, да дадат Дрогба, тогава направо не ми се мисли. Ще отида там и ще ги еба.
Подготвяме и нова оферта за Модрич, както си и знаех. Само да не измислят супер кретенията, да дадат Дрогба, тогава направо не ми се мисли. Ще отида там и ще ги еба.
Frankie Lampard написа:В заключителни преговори сме за Лукаку и Де Брюн. Лукаку ще дойде директно, а Де Брюн ще играе година под наем в Андерлехт. Вероятно Дрогба напуска... Общо взето - тъпня.
Подготвяме и нова оферта за Модрич, както си и знаех. Само да не измислят супер кретенията, да дадат Дрогба, тогава направо не ми се мисли.Ще отида там и ще ги еба.
И аз ще дойда с тебе за "морална" подкрепа.

- Frankie Lampard
- Контакти:
Модрич не е такъв играч, за какъвто говориш, а максимума му е 30 милиона, не повече. Пасторе и Снайдер са такива играчи, способни да матират противниковата отбрана само с един пас. Модрич е специалист по задържането на топката и има по-дефанзивни функции.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Модричччччччччччч !!!!!!!!!!
ААААААААААААААААААА, ПОЛУДЯВААААААААААААААААААМ !!!!
ААААААААААААААААААА, ПОЛУДЯВААААААААААААААААААМ !!!!

Лука Модрич: Искам да напусна Тотнъм
Плеймейкърът намекна, че предпочита да премине в Челси, тъй като семейството му е щастливо в Лондон
Плеймейкърът намекна, че предпочита да премине в Челси, тъй като семейството му е щастливо в Лондон
- bekono
- Контакти:
Frankie Lampard написа:В заключителни преговори сме за Лукаку и Де Брюн. Лукаку ще дойде директно, а Де Брюн ще играе година под наем в Андерлехт. Вероятно Дрогба напуска... Общо взето - тъпня.
А не Дидие не трябва да напуска. Той ми е любимия играч и дори на 38 да стане го искам в отбора. А да го дадат на друг от Висшата лига е немислимо.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

- Chelsea Forever
- Контакти:
Айдеееее Модриччч!