Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ChElSeA_FaN
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот ChElSeA_FaN » 17 юни 2011 22:36

Това не ти е жабарското първенство или Ла Лига всичко да е ясно 7-8 кръга преди края.В Англия много често всичко се решава в последните 2-3 кръга.
[wrapimg=]http://chelsea-blues.ru/0000news/lampschampion.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 17 юни 2011 22:38

И мен това ме притеснява,че точно в края на сезона завършваме с 2 тежки гостувания.На Ливърпул и на Арсенал....
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 17 юни 2011 22:45

Няма пълно щастие ... Какво да се прави ... Каквато и да беше програмата, все щеше да ни изглежда лошо. На Юнайтед да не би да е по-добра. Я им вижте първите мачове, а имат и КШ. Както могат да дръпнат доста, така могат и да изостанат стабилно и да влязат в дупка.

Монетата винаги има две страни.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 17 юни 2011 23:02

В заключителни преговори сме за Лукаку и Де Брюн. Лукаку ще дойде директно, а Де Брюн ще играе година под наем в Андерлехт. Вероятно Дрогба напуска... Общо взето - тъпня.

Подготвяме и нова оферта за Модрич, както си и знаех. Само да не измислят супер кретенията, да дадат Дрогба, тогава направо не ми се мисли. Ще отида там и ще ги еба.

Torres90
Контакти:

Мнениеот Torres90 » 17 юни 2011 23:34

Frankie Lampard написа:В заключителни преговори сме за Лукаку и Де Брюн. Лукаку ще дойде директно, а Де Брюн ще играе година под наем в Андерлехт. Вероятно Дрогба напуска... Общо взето - тъпня.

Подготвяме и нова оферта за Модрич, както си и знаех. Само да не измислят супер кретенията, да дадат Дрогба, тогава направо не ми се мисли.Ще отида там и ще ги еба.

И аз ще дойда с тебе за "морална" подкрепа.
:mrgreen: А иначе е огромна грешка Дрогба да напуска,на Лукаку трябва някой да му създава положенията,пасове и т.н.,и Торес е същия,т.е. нямаме нужда от консуматори,а Дрогба гради атака,връща се в защита.Според мен всички усилия трябва да се насочат към човек,който гради играта и прави решителни пасове.Лампард вече не го бива в това и си пролича миналия сезон.Трябва ни човек като Модрич или Снайдер,задължително!!!Нападателите не са толкова спешни.По-добре да дадат 40-50 млн. паунда за Модрич и 20 млн. за някое крило и да запазим Дрогба,отколкото 20 млн. за Лукаку и още някой излишен.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 17 юни 2011 23:37

Модрич не е такъв играч, за какъвто говориш, а максимума му е 30 милиона, не повече. Пасторе и Снайдер са такива играчи, способни да матират противниковата отбрана само с един пас. Модрич е специалист по задържането на топката и има по-дефанзивни функции.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 18 юни 2011 01:42

Модричччччччччччч !!!!!!!!!!

ААААААААААААААААААА, ПОЛУДЯВААААААААААААААААААМ !!!! Изображение

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 18 юни 2011 09:05

Лука Модрич: Искам да напусна Тотнъм
Плеймейкърът намекна, че предпочита да премине в Челси, тъй като семейството му е щастливо в Лондон

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 18 юни 2011 09:55

Frankie Lampard написа:В заключителни преговори сме за Лукаку и Де Брюн. Лукаку ще дойде директно, а Де Брюн ще играе година под наем в Андерлехт. Вероятно Дрогба напуска... Общо взето - тъпня.

Подготвяме и нова оферта за Модрич, както си и знаех. Само да не измислят супер кретенията, да дадат Дрогба, тогава направо не ми се мисли. Ще отида там и ще ги еба.

А не Дидие не трябва да напуска. Той ми е любимия играч и дори на 38 да стане го искам в отбора. А да го дадат на друг от Висшата лига е немислимо.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Върни се в “Архив”