Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Новитe попълнения и напускащите в Левски!
напускащите: Деко, Да Коща, Тиберканин, Бензукан, Хичо (дано някой по-голям го хареса, защото все още мисля, че става за нещо). Еньо, според мен, е добър футболист. Бистрон също напоследък не греши и става все по-подвижен
, а Рабех поотслабна, не е вършил глупости в последно време и играе доста добре

-
- Контакти:
Re: Левски в бъдеще
Велев ако е мъж с достоинство ще напусне веднага след края на сезона и то по един добър начин шампион, но ако не искаме провали в европа наесен трябва велев да напусне, трябва качествен тренъор и селекция за нова синя хегемония.
м.иванов , Тиберканин , ------->БЕНЗУКАН<-------,хичо(няма да може да се пребори с Жо за левия фланг),ВАГНЕР,Йовов(нека се даде шанс на някои по млад личи си че не е онзи Йовов от предиІ. А За нови играчи мисля че нени трябват особенно много нека се даде шанс на Цачев,Табаков и още 1,2 юноши 

Като продадете всички изброени и додадете някой лев може да купите Кристиано Роналдо и Меси
хаха то от тея сички като изключим хичо немойе да се вземе повече от 150 000 евро което е само заплатата му за 1 седмица хаха САМО ЛЕВСКИ 

ТЕМАТА ти е бива ,но класа в БГ не може да дойде братле,относно РАБЕХ много си назад пич ,ти гледа ли мача с цска ,а за държанието му единствено е виновен велев при МЪРИ имаше ли изцепки НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,ТА НЕ МОЖЕ НА ТРЕНИРОВКА ДА МУ ВИКАШ ЧЕ Е НАРКОМАН ,А ПОСЛЕ ДА МУ СЕ МОЛИШ ДА ИГРАЕ ,АМИ КАК ДА СТАНЕ.за бистрон съм съгласен,за деко също,мнението ни за да коща се разминава той е играч и ще го докаже ако му дадат шанс,за кръстовчев ти просто си луд класа над камбуров,за хичо не го искат в чужбина по добър няма да дойде на неговото място така че конкуренция на жо,вагнер пенсия.И НАКРАЯ САМО ЕДНО НЕЩО ИЗГОНИХМЕ ТОПЧО МЕЧО ЙОВОВ БАРДОН,ТОМАШИЧ,Е.АНГЕЛОВ КОПИ ДОЙДОХА ЛИ ПО КЛАСНИ, МАЙ САМО ЗЕ И ЖО.МОЖЕ БИ МА РАЗБРА.
За напускащи твърдо:Тиберканин,М.Иванов,Д.Бистрон.За Бензукан мисля,че трява да му се даде нов шанс защото има качества,а и е млад.Рабех при добра оферта може да се продаде,но дори и да остане ще плюс,защото е най-класния защитник в цялата А група,нищо че се ззабърква в скандали.Да Коща има място в отбора,може да е полезен,все пак не сме го видя ли в 90 мин игра.Ники Димитров при добра оферта не трябва да бъде спиран.
Нови:играч като АЛЕKС ще е много полезен.Един дефанзифен фалф като Асус може да помогне много в евротурнирите,а и вариант е Ричи от Химки който е във втория отбор там.Задължително 1 класен нападател от чужбина.За Ме4о и Топ4о е ясно-винаги са добре дошли на Герена отново.
Нови:играч като АЛЕKС ще е много полезен.Един дефанзифен фалф като Асус може да помогне много в евротурнирите,а и вариант е Ричи от Химки който е във втория отбор там.Задължително 1 класен нападател от чужбина.За Ме4о и Топ4о е ясно-винаги са добре дошли на Герена отново.
- Keanu^Reeves
- Контакти:
Re: Изгряващата звезда Цачев с нов хеттрик, дубълът на "сините"
Само, че Иван Цачев вкарва голове единствено и само на бившия си отбор Спартак-Варна, откъдето дойде в Левски през лятото на 2004-та година!
А на другите отбори с изключение на Беласица не е вкарал нито един гол, дори на мача със Сливен игра титуляр и остана безличен на терена!
Така, че недей да бързате да хвалите или хулите този и оня!!!
Като ви гледам имате мноооого лошо отношение към някои Футболисти на Левски, които не заслужават вашето внимание - Мирослав Иванов, Давид Бистрон, Рашид Тиберканин, Юсеф Рабех, Шакиб Бензукан! За мене тези Футболисти, които ги изброих са си заслужили мястото в Левски и поне трябва да останат като Легенди на клуба!
Не приемам вашите крайности да хулите този и онзи, а после да хвалите някои други, които след време отново ще хулите! Стига с тези крайности! Бъдете умерени! Всеки, който е Футболист на Левски за мен е Велик Човек!!!!
А на другите отбори с изключение на Беласица не е вкарал нито един гол, дори на мача със Сливен игра титуляр и остана безличен на терена!
Така, че недей да бързате да хвалите или хулите този и оня!!!
Като ви гледам имате мноооого лошо отношение към някои Футболисти на Левски, които не заслужават вашето внимание - Мирослав Иванов, Давид Бистрон, Рашид Тиберканин, Юсеф Рабех, Шакиб Бензукан! За мене тези Футболисти, които ги изброих са си заслужили мястото в Левски и поне трябва да останат като Легенди на клуба!
Не приемам вашите крайности да хулите този и онзи, а после да хвалите някои други, които след време отново ще хулите! Стига с тези крайности! Бъдете умерени! Всеки, който е Футболист на Левски за мен е Велик Човек!!!!
yasennn написа:м.иванов , Тиберканин , ------->БЕНЗУКАН<-------,хичо(няма да може да се пребори с Жо за левия фланг),ВАГНЕР,Йовов(нека се даде шанс на някои по млад личи си че не е онзи Йовов от предиІ. А За нови играчи мисля че нени трябват особенно много нека се даде шанс на Цачев,Табаков и още 1,2 юноши
Батка скрий се... Йовов приключи с трансферите в това може да си сигурен.. ще завърши кариерата си в Левски .. а относно това с юношите.. е*ем ти и юноши и все искам Левски да бие и да мачка пък юноши ветерани пенсионери не ме интересува..
А бе момчета, тъкмо се е изградили отбор, отлично сработен след цял сезон заедно и според мен добре подготвен да ни представи по европейските терени, а вие почнахте да мислите кой да продавате и купувате.Не става така.Видяхте като беше Мъри как няколко сезона не купувахме играчи и какво се случи първо в Уефа после в ШЛ.Виждате и ЦДНА какво правят купуват 10 чернилки в началото на сезона, лека полека ги изгонват и следващия сезон същото.Само погледнете някой от европейските грандове и ще видите, че на сезон купуват максимум по 1-2 играчи, които да играят в 1-вия състав.Според мен това е правилната политика с трансферите.
Последна промяна от lilweezy на 20 май 2009 21:30, променено общо 1 път.
ЛЕВСКИ,ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НAС!