Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
цска е оТбора

Re: Гара Дембеле подписа с Фрайбург

Мнениеот цска е оТбора » 15 юни 2011 18:06

dodo7271 написа:
цска е оТбора написа:Нормално, а някой пишеха, че струвал 4 милиона и го пращаха в големи отбори, но реалността го изпрати в средняшки отбор на първенство извън топ 3 ;)

Ние поне продаваме в ТОП 4 - Англия, Германия. Вие къде продавате? На женския пазар

Успокой се моля те :lol: аз очаквах трансфер в Англия както ние продадохме Гранден :mrgreen: Дано има освобождаваща клауза в договора при изпадане :mrgreen:
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 15 юни 2011 18:08

ще му е трудно тук....език,начин на живот,манталитет,нов наставник-успех, дано успее да замести пълноценно Сисе

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 15 юни 2011 18:09

цска е оТбора написа:Нормално, а някой пишеха, че струвал 4 милиона и го пращаха в големи отбори, но реалността го изпрати в средняшки отбор на първенство извън топ 3 ;)

Бундеслигата от сезон 2012-2013 ще е на 3-то място !!!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 юни 2011 18:11

цска е оТбора написа:
dodo7271 написа:

Ние поне продаваме в ТОП 4 - Англия, Германия. Вие къде продавате? На женския пазар

Успокой се моля те :lol: аз очаквах трансфер в Англия както ние продадохме Гранден :mrgreen: Дано има освобождаваща клауза в договора при изпадане :mrgreen:

Гранден дали има такава клауза :mrgreen: :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 15 юни 2011 18:12

цска е оТбора написа:
dodo7271 написа:

Оу, Гранден вие го продадохте, колкото ние Хичо в Арсенал. Тия приказки ги разказвай на баба ти :) :) :)
Пък и едно е френски футболист да се продаде на изпадащ отбор в Англия, друго е юноша на Левски да бъде продаден на Ливърпул. Говорим за различни галактики ;)
Последна промяна от dodo7271 на 15 юни 2011 18:14, променено общо 1 път.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 15 юни 2011 18:13

Успех на Дембеле в новия му отбор дано и там къса мрежи и дано продължава да се развива.
Пък и вече взе да ми писва от спекулациите около трансфера му.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 15 юни 2011 18:13

цска е оТбора написа:
dodo7271 написа:

Той големия Гранден сега ще цъка в Чемпиъншип :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 юни 2011 18:13

Успех на Дембеле , един от малкото чужденци които показаха какъв трябва да бъде всеки футболист от друга страна в отбор от А група, т.е. с пъти по-добър от всеки БГ играч .

Потребителски аватар
цска е оТбора

Мнениеот цска е оТбора » 15 юни 2011 18:14

Tommi- Именно за това иде реч :lol:
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Върни се в “Архив”