NIKSANA написа:Продадоха Гарра! Батков говори в момента! Току що е подписал договора!Аз съм доволен!
Дай подробности, че не го слушам...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
NIKSANA написа:Продадоха Гарра! Батков говори в момента! Току що е подписал договора!Аз съм доволен!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
olimpi написа:Левски просто трябваше да се напъне и да вземе Шеридън от ЦСКА.
Е това е вица на деня. Шеридан е такова непоправимо дърво, че повече няма накъде.
Blue_Girl написа:NIKSANA написа:Продадоха Гарра! Батков говори в момента! Току що е подписал договора!Аз съм доволен!
За колко?
Левски ще получи над 2 милиона евро за трансфера, като освен това може да увеличи сумата в зависимост от представянето на голаджията за Фрайбург. “Сините” ще получат и процент при бъдещ трансфер на Дембеле.
scooool написа:Тези дни ми писна от спекулаций,единия от двамата нападатели който се спрегат днеска е с цена 12 милиона според трансфер маркета
scooool написа:Тези дни ми писна от спекулаций,единия от двамата нападатели който се спрегат днеска е с цена 12 милиона според трансфер маркета
Добра сума, ако е истина.PFC Litex написа:Blue_Girl написа:NIKSANA написа:Продадоха Гарра! Батков говори в момента! Току що е подписал договора!Аз съм доволен!
За колко?Левски ще получи над 2 милиона евро за трансфера, като освен това може да увеличи сумата в зависимост от представянето на голаджията за Фрайбург. “Сините” ще получат и процент при бъдещ трансфер на Дембеле.
20% от тази сума е за бившите му отбори
Георги Иванов сподели сума от 2,5 милиона евро
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта