Трансферите в ЦСКА-лято 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА взриви пазара и взе най-голямата звезда на румънското п
Искам да ви питам нещо тук. Кой е вашият любимец в ЦСКА и играчът с най-голям потенциал, който сте гледали в нашия клуб. Изключвам обаче триото М. Петров, Бербатов, Ст. Петров. И ще побързам да дам моя отговор обаче и той е Велизар Димитров. Страхотен потенциал имаше, много жалко, че не излезна по-млад навън. Но ми остана любимец
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Хахаха. 400 хиляди евро за някакъв словенец, дето отборът му изпадал. Хаххахаха, вие луди ли сте или да. Тва и Сашето Томов нямаше да ги даде

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:Искам да ви питам нещо тук. Кой е вашият любимец в ЦСКА и играчът с най-голям потенциал, който сте гледали в нашия клуб. Изключвам обаче триото М. Петров, Бербатов, Ст. Петров. И ще побързам да дам моя отговор обаче и той е Велизар Димитров. Страхотен потенциал имаше, много жалко, че не излезна по-млад навън. Но ми остана любимец
А къде са Стоичков,Пенев, Костадинов,Жеков,Якимов, Младенов ............
JASSA1 написа:danko_sot написа:Искам да ви питам нещо тук. Кой е вашият любимец в ЦСКА и играчът с най-голям потенциал, който сте гледали в нашия клуб. Изключвам обаче триото М. Петров, Бербатов, Ст. Петров. И ще побързам да дам моя отговор обаче и той е Велизар Димитров. Страхотен потенциал имаше, много жалко, че не излезна по-млад навън. Но ми остана любимец
Тях не съм ги гледал толкова много. Но .. И те са в случая като Берба и сие. Дайте някой от по-недооценените и което не са се сразвили чак толкова като Стоичков, Пенев и Костадинов
По моя информация от мой познат румънец ,близък до семейство Бекали, наистина този Зику ще дойде в ЦСКА ,ако не стане някакво чудо с Темишоара и не вземат лиценз. Но ще дойде по една странна схема - ще играе в ЦСКА,ЦСКА ще му плаща заплатата , но правата му ще се държат от семейство Бекали и при евентуален трансфер парите ще се вземат от тях. От една страна може да бъде супер за ЦСКА понеже взема много добър футболист за без пари, но от друга страна ще му се търси трансфер при първа възможност и може да се окаже ,че ЦСКА само му е плащал заплатата.
danko_sot написа:JASSA1 написа:danko_sot написа:Искам да ви питам нещо тук. Кой е вашият любимец в ЦСКА и играчът с най-голям потенциал, който сте гледали в нашия клуб. Изключвам обаче триото М. Петров, Бербатов, Ст. Петров. И ще побързам да дам моя отговор обаче и той е Велизар Димитров. Страхотен потенциал имаше, много жалко, че не излезна по-млад навън. Но ми остана любимец
Тях не съм ги гледал толкова много. Но .. И те са в случая като Берба и сие. Дайте някой от по-недооценените и което не са се сразвили чак толкова като Стоичков, Пенев и Костадинов
Ами то със и след тях бих добавил само Емил Гъргоров, Трика, Петре, Маркиньос и сегащните.
danko_sot написа:Искам да ви питам нещо тук. Кой е вашият любимец в ЦСКА и играчът с най-голям потенциал, който сте гледали в нашия клуб. Изключвам обаче триото М. Петров, Бербатов, Ст. Петров. И ще побързам да дам моя отговор обаче и той е Велизар Димитров. Страхотен потенциал имаше, много жалко, че не излезна по-млад навън. Но ми остана любимец
Нямам по антипатичен герой от Велизарката....бахти селския туч беше

- Red_Girl
- Контакти:
G.B.S написа:danko_sot написа:Искам да ви питам нещо тук. Кой е вашият любимец в ЦСКА и играчът с най-голям потенциал, който сте гледали в нашия клуб. Изключвам обаче триото М. Петров, Бербатов, Ст. Петров. И ще побързам да дам моя отговор обаче и той е Велизар Димитров. Страхотен потенциал имаше, много жалко, че не излезна по-млад навън. Но ми остана любимец
Страшен актьор беше, много дузпи изкара.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- bekono
- Контакти:
Re: ЦСКА взриви пазара с румънската звезда Янис Зику
Честито, армейци! Дано наистина е толкова добър, за колкото го смятат. ЦСКА имаше нужда от такъв играч, особено след напускането на Бадема. Моля сините да не завиждат за трансфера, тъй като все още не сме го видели. Може да се окаже поредния Руи Мигел или Шеридън.
А относно Спас Делев, не мисля, че Зику може да го застраши - двамата могат да играят на терена заедно. А и Спасчо, ако не иска да си тръгне няма да бъде продаден. Ако трябва да се продава някой, то това ще да е Тонев, който е на 90% продаден дори.
А относно Спас Делев, не мисля, че Зику може да го застраши - двамата могат да играят на терена заедно. А и Спасчо, ако не иска да си тръгне няма да бъде продаден. Ако трябва да се продава някой, то това ще да е Тонев, който е на 90% продаден дори.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Red_Girl написа:G.B.S написа:danko_sot написа:Искам да ви питам нещо тук. Кой е вашият любимец в ЦСКА и играчът с най-голям потенциал, който сте гледали в нашия клуб. Изключвам обаче триото М. Петров, Бербатов, Ст. Петров. И ще побързам да дам моя отговор обаче и той е Велизар Димитров. Страхотен потенциал имаше, много жалко, че не излезна по-млад навън. Но ми остана любимец
Страшен актьор беше, много дузпи изкара.![]()
Копие на Емо Костадинов,с не малка разлика в класата разбира се