Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот siniq_fen » 14 юни 2011 22:56

THE G.A.M.E написа:А Младенов продадоха ли го ? ... :?
Ако не, според мен той има шанс да повтори силните си изяви от есента на миналата година ...
Иначе тоя Христов дето го взехме от Берое си е десничар, невиждам, защо го гласите за ляво крило !?
Тоя Райков не го знам, кой крак му е удобният, но така и не взехме ИСТИНСКИ заместник на Жо !!
Тоест, човек със силен и удобен ляв крак ...

Иначе Цветков си е класа, няма спор !
Това момче Башлиев и идея си нямам, като как е ...
Старокин си е попадение !

Остава дилемата с център нападателя ....

Един пич, фен на Ботев Враца, беше казал, че Райков е 2 класи над Жо!!! :mrgreen: Може да звучи смешно, но няма да имам нищо против да е така. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Само Левски!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юни 2011 23:01

siniq_fen написа:Един пич, фен на Ботев Враца, беше казал, че Райков е 2 класи над Жо!!! :mrgreen: Може да звучи смешно, но няма да имам нищо против да е така. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Абе а дано !!
Че от както малкия си тръгна ... сме много зле отляво ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 юни 2011 23:01

Ако не, според мен той има шанс да повтори силните си изяви от есента на миналата година ...
Иначе тоя Христов дето го взехме от Берое си е десничар, невиждам, защо го гласите за ляво крило !?
Тоя Райков не го знам, кой крак му е удобният, но така и не взехме ИСТИНСКИ заместник на Жо !!

Христов може и да е "десничар",но не му пречи да играе отляво.Сега е модерно! ;)
Иначе един фен на Ботев Вр каза за Райков,че бил най-добрият "ляв крак" в момента.Дано!

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 14 юни 2011 23:01

Отборът на Левски проявява интерес към две сериозни имена – Рикардо Ваз Те и Соне Алуко, научи Гонг.

Ваз Те е португалец и е роден на 1 октомври през 1986 година, а за последно е играл в шотландския Хибърниън. Кариерата му е доста интересна, като централният нападател започва да тренира в школата на Фарензе. От там през 2003 година преминава в английския Болтън. Има договор с клуба от Висшата лига до 2010 година, като в този период е успял да изиграе 58 мача, като реализира 3 попадения.

В кратък период играе като преотстъпен в Хъл Сити, а през 2010 се подвизава в Паниониос.

През февруари месец тази година Рикардо Ваз Те подписва с Хибърниън, като за клуба изигра 8 двубоя и се разписва в дербито на Единбург срещу Хартс при равенството 2:2.

Роденият в Лисабон нападател има и четири срещи за младежкия национален тим на Португалия, като се е разписал веднъж за родината си.

Ваз Те е висок 188 сантиметра и преди време минаваше за един от талантите в португалския футбол, заради което бе привлечен твърде млад от Болтън.

Според източници на Гонг, Левски е набелязал и друго атрактивно име в лицето на крилото Соне Алуко. Интересно е, че в момента и той се подвизава в шампионата на Шотландия в редиците на Абърдийн.

Той е роден на 19 февруари през 1989 година в Лондон. Подвизава се предимно по левия фланг на атаката, но може да играе и в дясно. Кариерата му стартира в Бирмингам, но не успява да дебютира в мач от Висшата лига. Той е записан сред резервите срещу Арсенал, а по-късно записва участие за Бирмингам срещу Херефорд за Купата на Англия.

Следва преотстъпване в Абърдийн, където играе и в групите на турнира за Купата на УЕФА срещу Панатинайкос на 25 октомври 2007 година.

Един от най-големите му успехи е гол срещу Байерн Мюнхен в същия турнир през 2008 година, когато мачът завършва 2:2. В същата среща е избран за играч на мача.

Любопитна е и международната кариера на Соне Акуло. Той е записал участия в юношеските гарнитури на Англия, но при мъжете има един двубой за Нигерия. Това се случва на 29 май 2009 година в контрола срещу Република Ирландия.

Георги Иванов призна, че Левски ще привлече трима чужденци това лято. Възможно е двама от тях да бъдат Рикардо Ваз Те и Соне Алуко.

Ако земем и още 3 чужденци както пише ,сме супер Райков и Христов да се менкат по крилата ,да върнем Младенов зад нападателите (където му е истинската позиция) Цветков му е смяна или обратното-това ,ако продадем Дарко което се надявам да направим . А за чужденците дано случим на г/д добри футболисти ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 юни 2011 23:02

Мхм... скоро ще разберем. Аз лично нямам търпение да започва подготовката.
Само Левски!

Ar4i
Контакти:

Мнениеот Ar4i » 14 юни 2011 23:05

Тодор Христов бил десничар...ахахахахахахахахах а ве мом4ета не ме карайте да се смея...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юни 2011 23:17

Ar4i написа:Тодор Христов бил десничар...ахахахахахахахахах а ве мом4ета не ме карайте да се смея...

Е ние гледаме мачове на Берое от време на време ... пък ти си се смей ! ... :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 14 юни 2011 23:41

На Райков силния му крак е левия. Аз не съм го гледал в интерес на истината,но от мои познати в Пловдив ,които са много добре запознати с детско-юношеския футбол ми казаха че има хляб в него ,много добър бил при изпълнение на фаулове - средно на шампионат вкарвал при юношите по над 10 гола само от фаулове проблема при него бил че е доста чуплив и доста често страдал от контузии иначе бил нещо средно между М.Петров и Начко Михайлов на неговите години.
Башлиев може да играе като бек и отляво и отдясно.
Аз лично съм много доволен от трансфера на Старокин- за мен е най-добрия на неговия си пост в България.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юни 2011 23:52

honda написа:На Райков силния му крак е левия. Аз не съм го гледал в интерес на истината,но от мои познати в Пловдив ,които са много добре запознати с детско-юношеския футбол ми казаха че има хляб в него ,много добър бил при изпълнение на фаулове

И по нагоре в мненията хората са чули, че момчето е добряга ...
А дано се окаже трансферен удар, пък нищо, че е от Б група ... ;)

Иначе за Башлиев нямах представа, че е един вид - универсален бранител ...
Освен това е млад и търпи развитие.
Щом няма проблем да играе и като ляв-краен бранител, значи тази зона си я оплатнихме ... особено с привличането и на Старокин.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 юни 2011 00:27

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:Спокойно мога да кажа,че същата работа като ново привлечените можеха да свършат и юношите,не виждам с какво ще вдигнат класата на отбора.Единственото което е хубаво,е че като гледам поне чужденците ще са сериозни имена,като гледам вариантите за които се пише(особено двамата сърби и двамата от днес),за което браво на Гонзо

"...можеха да свършат и юношите..."
Може ама след 2 сезона!Момчетата,които взехме вече са "вкусили" от "мъжкия" футбол.
Дай един "юноша" на мястото на Цветков,за да не си голословен!Като си почнал,дай и един ляв бек от юношите!

За Цветков си прав,за бек винаги може да се даде шанс ,на титулярния на старшата възраст

Върни се в “Архив”