Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dra6ky9
Контакти:

Re: Благодарим ти Гарра!

Мнениеот dra6ky9 » 13 юни 2011 17:31

blue_lagoon написа:
dra6ky9 написа:Това , че някой изразява пристрастията си признак на " малодушие " ли е ? Защо с това изречение , буквално си " насрал " хубавата тема , защото рядко се срещат такъв род футболисти на които феновете на даден отбор да се радват и прекланят ?

А това да коментираш какви били джуките на Гарата,как бил гола вода и го продавали в умрял отбор,как Батков го продавал за 400000000 милиона ,и прекарвал Локо,какво е? Тези ли фенове трябва аз да ги мисля? Или пък теб,че не четеш постовете за Гарата из форума? Не мерси. Не ми дреме какво мислиш ти . Дреме ми за Левски!
Няма какви постове да чета за " идола " ти във форумите ви . Реших да видя темата , написах ти коментар , който реших да изразя съвсем нормално мнение . За какво ми дреме на мен , няма да седна да го показвам пред компютъра :)
When you walk..

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Re: Благодарим ти Гарра!

Мнениеот levskar forever » 13 юни 2011 17:33

Нека му кажем едно "Благодаря" и след време,дано се върне да играе отново при нас.Стига сме побългарявали темата,с коментари за други български футболисти!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

THE G.A.M.E

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юни 2011 23:34

Радвам се, че Гарра и Левски си помогнаха взаимно ...
Всички знаехме предварително, че Дембеле и Левски няма да работят дълго време заедно.
Но краткосрочната работа беше великолепна и взаимна !

Левски послужи като добър трамплин за Гарра Дембеле !
Вярно, че Фрайбург не е светило като Левски, но играе в десетократно по силно първенство от българското !

Гарра отива в приличен отбор с амбиции, и за доста прилична сума.
Благодаря Гарра-гол за емоциите които дари на всички сини фенове !
И до нови срещи !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 13 юни 2011 23:35

THE G.A.M.E написа:Радвам се, че Гарра и Левски си помогнаха взаимно ...
Всички знаехме предварително, че Дембеле и Левски няма да работят дълго време заедно.
Но краткосрочната работа беше великолепна и взаимна !

Левски послужи като добър трамплин за Гарра Дембеле !
Вярно, че Фрайбург не е светило като Левски, но играе в десетократно по силно първенство от българското !

Гарра отива в приличен отбор с амбиции, и за доста прилична сума.
Благодаря Гарра-гол за емоциите които дари на всички сини фенове !
И до нови срещи !

Изказал си ми мислите! Гара-та завинаги с нас!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 юни 2011 23:40

Едно голямо БЛАГОДАРЯ за Гара-та! Гара и ЛЕВСКИ бяха едно цяло, една машина, един отбор, една борба.... БЛАГОДАРЕН съм на човекът, донесъл ми толкова положителни емоции, човекът, заради когото плаках няколко пъти на стадиона... АЗ лично ще продължа да се интересувам от кариерата му дори и след трансфера :) Искрено му желая успех! :)

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 13 юни 2011 23:41

Народе,още ли го благославяте този Гара...Ех ех :)
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 юни 2011 08:38

"Звездата на Левски Гара Дембеле обяви пред „Меридиан Мач", че все още е далеч от договор с Фрайбург. Принципно подобно изказване е логично от устата на футболист, който е пред трансфер, французинът обаче стигна по-далеч, като се изказа по-остро по адрес на мениджъра на „сините" Георги Иванов. Както е известно, Гонзо обяви в неделя официално, че трансферът на Гарра Дембеле е 99 процента сигурен и ще се финализира в понеделник или вторник. По една или друга причина вчера нападателят не подписа с германския клуб, но се очаква това да стане до края на седмицата.
„Не знам за какво говорите. Гонзо казал това, Гонзо казал онова... Гонзо да говори каквото си иска, но е факт, че не съм подписвал нищо. Дори не съм запознат кой отбор точно ме иска", обясни Дембеле пред „Меридиан Мач".
Нападателят в момента е заедно със съпругата си Стефани, с която минаха под венчилото в началото на месеца. Именно тя вдигна телефона на звездата на Левски и даде мобилния апарат на Гара чак след като той се съгласи да говори пред нас.
„Все още съм на почивка. Не искам да казвам къде точно прекарвам ваканцията си. Да ви кажа честно, все още не знам къде ще играя. Може и да остана в Левски, но това е много малко вероятно. Сега, като се замисля -дори невъзможно. Смятам, че успях да помогна на Левски с изявите си през сезона. Левски също успя да ми помогне много за развитието на кариерата ми. Скоро съдбата ми ще стане ясна, но все още няма нищо сигурно", добави Гара Дембеле ."
Честно казано,Дембеле почва ле-е-еко да ме дразни(както казва Л.Пенев).Да не ми се лигави и ако ще подписва да подписва!Сватба правел,кръщене правел,ваканция правел...Я по-сериозно!Дай,пък,ние да чакаме да му дойде кефа!Той чувал ли е каква богата "видеотека" имаме на Герена?И как може да "помогне" на юношите да станат шампиони?

dimi62
Контакти:

Опит за предателство

Мнениеот dimi62 » 14 юни 2011 10:13

"Българин се е опитал да осуети трансфера на нападателя на Левски Гара Дембеле във Фрайбург, твърди днес вестник "Труд".

Според изданието анонимен нашенец се обадил в немския клуб и предупредил ръководството, че "сините" са във финансова криза и ще склонят да пуснат играча и за около 1 млн. евро.Вероятно това е и причината Дембеле да е все още футболист на Левски, а преговорите да продължават толкова дълго време.

Собственикът на тима от "Подуяне" Тодор Батков обаче е категоричен, че за тъмнокожия стрелец ще бъдат платени доста над 2 млн. евро.Още на 28 май (бел.ред. събота) Батков разкри: "Имаме споразумение с германци, трансфер е възможен във вторник. Парите ще са около 2,5 милиона, не искаме да слизаме под тази цена".

От Фрайбург са опитали да предложат 2 млн. евро за Гара Дембеле, но ръководството на "сините" отговорило, че за цена под 2,5 млн.евро дори няма да преговарят.

Освен това от германския клуб са изпратили копие от личния договор на Дембеле, в който му предлагат годишна заплата от 500 хил. евро.

По този повод адвокат Батков заяви: "Чакаме неговия подпис, другото е почти сигурно, почти сигурно и посоката е тази, но трансфер още няма. Уточняваме"."

Как мислите,дали е "българин" този изрод?Аз смятам,че това е АНТИЛЕВСКАР,независимо от клубните му пристрастия.Вие как мислите?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юни 2011 10:18

Абе трансфера е опечен, просто МАЙ не трябваше да се обявява ...
Гарра-та ще е последният човек, който ще е внивен ако случайно се развали работата !

Той със сигурност иска вече да се пробва другаде, а Бундеслигата е чудесна възможност.
Дембеле отлично осъзнава това и просто няма начин сам да си подлее вода ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 юни 2011 10:21

THE G.A.M.E написа:Абе трансфера е опечен, просто МАЙ не трябваше да се обявява ...
Гарра-та ще е последният човек, който ще е внивен ако случайно се развали работата !

Той със сигурност иска вече да се пробва другаде, а Бундеслигата е чудесна възможност.
Дембеле отлично осъзнава това и просто няма начин сам да си подлее вода ...

Ами,хората,като много искат,отиват и подписват!Не ходят да си пличкат задниците!Ето Гъргоров подписа с Лудогорец и тогава излезе във ваканция.Човекът първо си опече работата,защото има ясни приоритети.Както и да е...Задържат се трансферите,а подготовката чука на вратата.

Върни се в “Архив”