wilge написа: Хайде сега обясни на всички къде си гледал Иван Горанов, в кои мачове, кога. Ти знаеш ли изобщо нещо за него? От къде е, чий юноша е, от кога е в Левски, защо е в Левски и т.н. Иначе качествата му са безспорни. Берое не вземат преотстъпени. Те купуват перспективни юноши за малко пари, обиграват ги и после ги продават за в пъти повече. Но това си е решение на "човекът- оркестър".
Позволявам си да изляза от анонимната сянка,в която се подвизавам вече няколко години тук,само защото ме обиди тонът ти тип "старшината от запаса".
Ще си позволя да отговоря на тарикатския ти въпрос само защото съм възпитан човек.
Но първо: Ще те помоля нещо. Отиди на първия домакински мач на Левски следващия сезон при "старчетата" в сектор А,които имат абонаментни карти от 20 години за едни и същи места.Попитай ги,моля те, за Ивайло Колев и за това дали познават друг "луд" човек,който си купува абонаментна карта за целия сезон за да гледа само един единствен мач от Лига Европа,този с Гент.Впрочем излъгах,още един- домакинския с Литекс.
Второ: Аз живея в Италия и за мое огромно нещастие гледам наживо представителния отбор на Левски много рядко,на практика съм в България около месец в годината.Ако имам късмет "хващам" макс. 2 мача у дома,а понякога дори един.За да "захраня" обаче левскарската си душа ходя много често в този период да гледам тренировки на Левски или мачове на юноши и деца.През последните 2-3 години съм гледал повече мачове на юношеските формации отколкото изобщо можеш да си представиш.Гледал съм не само Иван Горанов,но и много други момчета,които ще ти скрият шапката,ако ги погледаш отблизо.Точните мачове не мога да ти кажа защото не мога да ти диференцирам коя точно възрастова група срещу кой противник съм гледал.Много от тия момчета не сте ги чували защото вече са в други отбори и като блеснат в някой провинциален отбор тогава им научавате имената за първи път.
Имат няколко недостатъци,но те са по-скоро плод на възраста-физическа немощ,липса на агресия в единоборствата,тактическа неграмотност и самочувствие.
Не че защитавам Мъри защото го познавам лично и харесвам работата му,но по негово време в Левски те имаха същите недостатъци,но той,въпреки високата летва на представителния отбор и липсата на кредит на доверие,ги шлофоваше като Илиан и ги налагаше в първия отбор.
ТОВА Е ИСТИНСКИЯТ ТРЕНЬОР,МЕТОДИСТ И ТАКТИК!!!
Гонзо,много го уважавам,но той сега по-скоро се изявява като селекционер.Иска да си "върже гащите" с що годе научени играчи защото знае,че куца още доста като специалист. Това е истината за мен и никой не може да му убеди в обратното защото,както вече ти казах,имам много визуални впечатления от юношеските формации.