С риск да бъда махнат от форума,ще кажа нещата,както ги виждам.Извинявам се предварително на истинските армейци,които милеят за отбора си и гледат реално на нещата.
Аман от заговори и психопати! Кой ви попречи да биете на 9 май и да затворите шампионата с гордост?Мачкахте 10 кръга,имахте уникален шанс да ни затворите устите!Тогава нямаше нито завери,нито съдии,даже Боби Михайлов и Наско не се появяваха в писанията ви.Как за една седмица се промениха нещата и отнякъде пак изпълзяха старите песни?Как по време на победния ви ход не се вслушахте в думите на реалномислещите сред вас,които предупреждаваха,но кой да ги чуе?Важно беше тогава да е "К.р за Левски",на другото-майната му!Такъв антифутбол не съм ви виждал да играете,истина ви казвам!Но по-лесно е да прегърнеш идеите на га,да приемеш,че мръсното синьо зло е виновно за всичко.Как си помислихте,че ще ни биете с Муши и Руи?Това е несериозно,това е безумие и фанатизъм!Вярвахте ли,че 10-те победи са реални?С ръка на сърцето ще кажете ли,че играхте футбол,а не пародия на тази игра?Стига с тия олигофрении-няма заговори,няма синьо-сиво-чорна мъгла-сами се набутахте в лайната и никой не ви е виновен!Осрахте се точно в момента,когато бе вашият час-една,само една победа и щяхте да ни смажете!Но вие сте просто неудачници,които даже нямат доблест да признаят поражението,а търсят под вол теле.Първенството още не е свършило,вие може да станете шампиони,но ще останете неудачници,защото на 9 май цяла България видя за какво става дума!Както е старата поговорка:"битият-бит,насраният-насран!".
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Левски ли ви е виновен,неудачници?
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Re: Само Левски Списание
И аз си го купувах преди много време, когато се казваше „ Вечно сините " . След това обаче го развалиха по мое мнение. Започна някаква странна схема- 2 пъти в месеца, след това веднъж, след това излизаше с огромно закъснение. След това започнаха някакви специални броеве да пускат само с плакати. Нямаше нищо интересно с две думи. Сега не знам как е, но и по будките в София не съм го виждал много дълго. По ми харесваше вестник " Левски ", но за съжаление той отдавна не съществува.
Re: Левски ли ви е виновен,неудачници?
Осрахте се точно в момента,когато бе вашият час-една,само една победа и щяхте да ни смажете!Но вие сте просто неудачници,които даже нямат доблест да признаят поражението,а търсят под вол теле.
Само това да беше написал, то е достатъчно и казва всичко, но те рупат ли рупат
Само това да беше написал, то е достатъчно и казва всичко, но те рупат ли рупат

- delqnski47
- Контакти:
124 написа:С риск да бъда махнат от форума,ще кажа нещата,както ги виждам.Извинявам се предварително на истинските армейци,които милеят за отбора си и гледат реално на нещата.
Аман от заговори и психопати! Кой ви попречи да биете на 9 май и да затворите шампионата с гордост?Мачкахте 10 кръга,имахте уникален шанс да ни затворите устите!Тогава нямаше нито завери,нито съдии,даже Боби Михайлов и Наско не се появяваха в писанията ви.Как за една седмица се промениха нещата и отнякъде пак изпълзяха старите песни?Как по време на победния ви ход не се вслушахте в думите на реалномислещите сред вас,които предупреждаваха,но кой да ги чуе?Важно беше тогава да е "К.р за Левски",на другото-майната му!Такъв антифутбол не съм ви виждал да играете,истина ви казвам!Но по-лесно е да прегърнеш идеите на га,да приемеш,че мръсното синьо зло е виновно за всичко.Как си помислихте,че ще ни биете с Муши и Руи?Това е несериозно,това е безумие и фанатизъм!Вярвахте ли,че 10-те победи са реални?С ръка на сърцето ще кажете ли,че играхте футбол,а не пародия на тази игра?Стига с тия олигофрении-няма заговори,няма синьо-сиво-чорна мъгла-сами се набутахте в лайната и никой не ви е виновен!Осрахте се точно в момента,когато бе вашият час-една,само една победа и щяхте да ни смажете!Но вие сте просто неудачници,които даже нямат доблест да признаят поражението,а търсят под вол теле.Първенството още не е свършило,вие може да станете шампиони,но ще останете неудачници,защото на 9 май цяла България видя за какво става дума!Както е старата поговорка:"битият-бит,******ият-******!".
1. Изобщо никой няма да те изгони от форума,защото не обиждаш по никакъв начин!Аз ти казва евала на темата!Написал си го АДСКИ точно!Сега ще ти отговря(или поне ще се опитам на кратко) на въпросите ти

Никой не ни е попречил!Невероятното тъпо самочувствие с което излязоха наште срещу вас,показоха не игра,а....не знам!Не мога да го опиша!НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА:КАК С ТАЯ ИГРА СИ МИСЛИш чЕ щЕ БИЕш ЛЕВСКИ МАААААААААААМУ СТАРА ДЕЕЕБА ПРОСТА(извинявам се за думите)!!!!!!!!!!!!!Падни от Левски,но падни с ИГРА!!!ЕЙ ТОВА НЕ МОГА ДА СИ ГО ОБЯСНЯ!НЕВЕРОЯТЕН ТЪПОТИЗЪМ ПРОСТО!Ти да ми излезеш като на разходка срещу вечния противник и ние феновете на ЦСКА да те гледаме как взимаш синия......най спокойно!Това е ебаси неотговорността!

2. Тия 10 кръга бяха облекчение за нас че нещо в нашия отбор се е преродило!Вярно че бихме слабаци,но пак нали беше някак си спокойно!И както бяхме тъй спокойни и вие просто ни отвяхте!
3. Това за Мигел и Муши вече никой фен не може да ти отговори!Питай нашия треньор!Той ще ти отговори

4. С ръка на сърцето казвам че беше пародия ,а не футбол!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
124 , точно това е истината, поздравления от мен, за написаното! Поздравления и за Делянски, то се знае, заради откровенността му!
Save Ukraine!
А ако вие бяхте на нашето място не мислиш ли че и вие щяхте да говорите..... може би нещо от сорта "Купувате си мачовете заради Любо" или нещо подобно.... найстина че сме си зле зле сме, но какво да се прави
Последна промяна от no_choice на 19 май 2009 00:14, променено общо 3 пъти.
Правехте се на Ултраси и хулигани после на мутри и наркомани, а сега сте Путки насрани !! САМО ЦСКА !!!
Точно казано 124! Просто има хора и хора! За някой е по-лесно да не видят талпата в своите очи, а да гледат в другите за такава! левски не са цъфнали и вързали, но поне играят с желание някой от футболистите! Аз не помян толкова слаби да са били всички отбори в А група! Какво значение има кой ще е шампион? Преди няколко години ако играеха тоя футбол Левски и ЦСКА щяха да се борят за отцеляване, а за другите не ми се говори! В европа пак ще ни наказват и щше видим, че след като сме стигнали дъното, ние вече копаем надолу, вместо да се издигнем!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
no_choice написа:А ако вие бяхте на нашето място не мислиш ли че и вие щяхте да говорите..... може би нещо от сорта "Купувате си мачовете заради Любо" или нещо подобно....
Разликата е,че ние си знаем стоката и не сме си правили илюзии,че играем велик футбол.За това твърдя,че нищо още не е решено-не знам какво ще ни предложат утре нашите!Аз вярвам в тях,но футболът е странна игра...
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
- football.total
- Контакти:
124
пич има една поговорка - каквото повикало такова се обадило. когато вие спрете да приказвате как цска купува мачове, тогава и ние ще спрем да говорим за синята мафия, бфс итн...
просто и логично.
кофтито при вас е че не го говорят само феновете а шефовете ви. и се излагат като маймуни а вие им пляскате и им вярвате. разни батковци изсипаха куп глупости по адрес на цска, че били уговорили мача във варна, не знам си къде а като диков им каза че мача им в мездра завърши при резултат който беше известен часове преди мача и ревнаха като ощипани путки. ей това ме дразни, че нямате достойнство.
а за футбола - че ни бихте ни бихте. нашите нищо не играха, ама и левски не си мислете че играе кой знае какво. много ядове ще берете в европа (както и ние). ако си мислите че с тоя кокал ще стигнете до някъде жестоко се лъжете. най много пак да стигнете до някое БАТЕ. между другото и нашия пенев и той е въздух под налягане...
пич има една поговорка - каквото повикало такова се обадило. когато вие спрете да приказвате как цска купува мачове, тогава и ние ще спрем да говорим за синята мафия, бфс итн...
просто и логично.
кофтито при вас е че не го говорят само феновете а шефовете ви. и се излагат като маймуни а вие им пляскате и им вярвате. разни батковци изсипаха куп глупости по адрес на цска, че били уговорили мача във варна, не знам си къде а като диков им каза че мача им в мездра завърши при резултат който беше известен часове преди мача и ревнаха като ощипани путки. ей това ме дразни, че нямате достойнство.
а за футбола - че ни бихте ни бихте. нашите нищо не играха, ама и левски не си мислете че играе кой знае какво. много ядове ще берете в европа (както и ние). ако си мислите че с тоя кокал ще стигнете до някъде жестоко се лъжете. най много пак да стигнете до някое БАТЕ. между другото и нашия пенев и той е въздух под налягане...
124 написа:no_choice написа:А ако вие бяхте на нашето място не мислиш ли че и вие щяхте да говорите..... може би нещо от сорта "Купувате си мачовете заради Любо" или нещо подобно....
Разликата е,че ние си знаем стоката и не сме си правили илюзии,че играем велик футбол.За това твърдя,че нищо още не е решено-не знам какво ще ни предложат утре нашите!Аз вярвам в тях,но футболът е странна игра...
хахах така е прав си... цска-р съм , но не мога да кажа че аз си знам стоката след случилото се през изминалите се седмици и сезон 2005-2006. Опитват се момчетата , но не им се получава играта нещо. Дано разберем причината възможно най скоро
Правехте се на Ултраси и хулигани после на мутри и наркомани, а сега сте Путки насрани !! САМО ЦСКА !!!