Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2011 17:40

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:Що се отнася до Горанов-май плачете за Нероден Петко.Откъде го разбрахте какъв талант има,какви заложби и какви перспективи?Така говореха и за Табаков,и за Цачев,и за Зизов и т.н.,и т.н....

Ами аз точно за това "плача" ... :lol:
Щото тоя Христов не е нещо повече или поне, не е кой знае, колко повече, като игра от Горанов ( от Младенов със сигурност не е ) ... А от това нагоре ще се плаща сума от порядъка на 200 хилки, че и млад талант отгоре ... ;)

Едно време платихме за Чиликов милион и кусур.Вие за 200хил. сте седнали да ревете.
"...от Младенов със сигурност не е..."
Аз не мисля,че е възможно някой да е по-слаб от "пролетния" Младенов.
Последна промяна от blue avalanche на 08 юни 2011 17:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 08 юни 2011 17:47

оспокойте се няма как да е по слаб от Младенов !

Офтопик:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юни 2011 17:50

blue avalanche написа:Едно време платихме за Чиликов милион и кусур.Вие за 200хил. сте седнали да ревете.

Е, едно време имаше пари бол, за глупости ...
Бат' Чорни даваше ... :lol:

Обаче сега са кът, а ги дават за глупости ...
Бе нали не са мои парите, що ли се оплаквам и аз ! ?
Ама отбора може да има проблеми после ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
embaro
Контакти:

Re: Окончателно: Левски официално привлече Тодор Христов от Беро

Мнениеот embaro » 08 юни 2011 17:52

Зимата цената му беше 180 хил. лева а сега му е 200 плюс процент и млад талант до колкото виждам добър,по думите на левскарите.Берое май са ударили кьоравото с този трансфер.Иначе Христов не е лош футболист,ако не се се лъжа до преди 2-3 години играеше в Свиленград,доста бързо се развива,но ще видм,на Левски не им върви с бъгларски играчи,за справка Иво Иванов,Георги Христов,Дани Младенов.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 юни 2011 17:53

blue avalanche написа:Така говореха и за Табаков,и за Цачев,и за Зизов и т.н.,и т.н....

Следиш ли Ели Зизов?
Същият прави фурор и не случайно е преминал в Макаби Тел Авив, а това е един от водещите на Израел
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2011 17:56

PFC Litex написа:
blue avalanche написа:Така говореха и за Табаков,и за Цачев,и за Зизов и т.н.,и т.н....

Следиш ли Ели Зизов?
Същият прави фурор и не случайно е преминал в Макаби Тел Авив, а това е един от водещите на Израел

Да!Следя!Чак,пък,фурор...Т.Христов преминава от Берое в Левски.Той фурор ли направи?

adameca
Контакти:

Мнениеот adameca » 08 юни 2011 17:57

embaro написа:Зимата цената му беше 180 хил. лева а сега му е 200 плюс процент и млад талант до колкото виждам добър,по думите на левскарите.Берое май са ударили кьоравото с този трансфер.Иначе Христов не е лош футболист,ако не се се лъжа до преди 2-3 години играеше в Свиленград,доста бързо се развива,но ще видм,на Левски не им върви с бъгларски играчи,за справка Иво Иванов,Георги Христов,Дани Младенов.

Специално за Дани Младенов, мисля, че игра доста добре 1ви полу-сезон, послед му падна формата, но като имаш предвид, че няма конкуренция... На края си даде зор
НЕЗАКОННО ви СЪЗДАДОХА,НЕЗАКОННО ви ВКАРАХА в "А" ГРУПА, НЕЗАКОННО ви ОСТАВИХА В "А" ГРУПА- СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА цДна!!!

Потребителски аватар
hgfgvh
Контакти:

Мнениеот hgfgvh » 08 юни 2011 17:57

blue avalanche написа:Уж има тема за трансфери!Ама кой ти гледа...Важното е да пускаме теми.

Абе човек ти голямо мрънкало ще излезеш, все си недоволен от нещо, модератор ли се явяваш във форума, защото ако не си има кой да ги следи тези неща и да изтрие или премести дадена тема ако той прецени, напиши нещо по новината ако имаш желание, ако не просто не пиши нещо, защото пък така спамиш. За трансфера не съм го гледал много момчето, надявам се да се развие и да ни е полезен, но това че даваме Горанов не ми харесва и дано да не съжаляваме после.Успех Тошко!!!!

Потребителски аватар
пегъзимузовски
Контакти:

Мнениеот пегъзимузовски » 08 юни 2011 17:59

blue avalanche написа:Уж има тема за трансфери!Ама кой ти гледа...Важното е да пускаме теми.

Ти като модератор на форум Левски ли се изявяваш?

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 08 юни 2011 18:06

Всичко е точно обаче защо трябваше да им даваме Горанов.Според мен той като стане на годините на Т.Христов ще е много по-добър.

Върни се в “Архив”