Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

GoingDown
Контакти:

Re: Левски с коефициент 24,250

Мнениеот GoingDown » 18 май 2009 18:18

PFC Litex написа:Отделен е въпроса, но това е вече за другата тема, който и да стане шампион то той задължително трябва да отпадне от турнира за ШЛ и да атакува групите на ЛЕ.
Ще кажете ШЛ си е ШЛ, но пък мисля, че за всеки президент кинтите и коефициентите са по важни.

Ти не си добре , предпочитам Левски да пада в ШЛ , отколкото да бие в лига левропа :)

ред арми
Контакти:

Мнениеот ред арми » 18 май 2009 18:20

кво като са сини бе говедо...... няма да им пречи да ви бият и да ви унижат......всеки син отбор в Европа не означава "Лефски" пък вие не сте центъра на света,колкото по-рано го разберете толкова шанса да не сте "Евроидиоти" а само полуидиоти е по-голям...а колкото до Bad Boys Blue такива фракции има във всяка агитка..... цвета и названието и е различно.

CHELSEA LONDON!
Контакти:

Мнениеот CHELSEA LONDON! » 18 май 2009 18:20

Типична чорбарска проява! Ами да нормално е да подкрепят разни други отбори щото техния скоро май не е играл в европа :!: :mrgreen:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 май 2009 18:20

GoingDown написа:
PFC Litex написа:Отделен е въпроса, но това е вече за другата тема, който и да стане шампион то той задължително трябва да отпадне от турнира за ШЛ и да атакува групите на ЛЕ.
Ще кажете ШЛ си е ШЛ, но пък мисля, че за всеки президент кинтите и коефициентите са по важни.

Ти не си добре , предпочитам Левски да пада в ШЛ , отколкото да бие в лига левропа :)

Обърни го в цифри, коефициенти и пари и пак ще говорим.

Парите на двата турнира от този сезон са изравнени. Колко получаваш за точка в ШЛ, толкова и в ЛЕ.
Та дори Левски да е в лека група на ШЛ, колко точки може да събере и направи аналог в ЛЕ.
Изображение

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 18 май 2009 18:21

Чакай малко бе пич - Левски може да влезе в Шампионската лига с 6 поредни Победи в Предварителните кръгове, стига да осъзнават колко важен е коефицента а не да играят за равен като гост и победа у дома, трябва задължително да гонят Победи и това е напълно постижимо с оглед съперниците!
Ако отпаднем в предварителните кръгове на ШЛ, в Лига Европа ни чакат далеч-далеч по-силни отбори от Англия, Франция, Германия, Италия, Испания, така, че звучи по-непостижимо там да се гонят победи!!!
По-добре е Черно Море, ЦЕСЕКА и Пирин да гонят участие в Групите на Лига Европа и там да се мъчат да постигнат повече Победи!

П.С. 6 Победи от 1 Отбор за 1 Сезон в Европа е нещо мноооооооого голямо!!!! За справка сезон 2005/2006 - Левски направи 7 Победи, което гарантира на клуба и на България уникално Висок коефицент за 3-4 години напред!!!!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 18 май 2009 18:23

тия дето са виждали цесекарски евроуспехи вече чакат внуци

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 май 2009 18:24

Keanu^Reeves написа:Чакай малко бе пич - Левски може да влезе в Шампионската лига с 6 поредни Победи в Предварителните кръгове, стига да осъзнават колко важен е коефицента а не да играят за равен като гост и победа у дома, трябва задължително да гонят Победи и това е напълно постижимо с оглед съперниците!
Ако отпаднем в предварителните кръгове на ШЛ, в Лига Европа ни чакат далеч-далеч по-силни отбори от Англия, Франция, Германия, Италия, Испания, така, че звучи по-непостижимо там да се гонят победи!!!
По-добре е Черно Море, ЦЕСЕКА и Пирин да гонят участие в Групите на Лига Европа и там да се мъчат да постигнат повече Победи!

П.С. 6 Победи от 1 Отбор за 1 Сезон в Европа е нещо мноооооооого голямо!!!! За справка сезон 2005/2006 - Левски направи 7 Победи, което гарантира на клуба и на България уникално Висок коефицент за 3-4 години напред!!!!

Пишеш глупости и то много.
Точките в предварителните кръгове са нищожни. Точките в групова фаза са сериозни. На края ти събират общият брой точки делят се на общият брой мачове и нещата стават зле.

Виж, какво стана на Левски с коефициента и вероятно ще ти светне семафора.

Квалификационния цикъл за ЛЕ също е променен, но това медиите не го отразяват, защото........... ;)
Изображение

GoingDown
Контакти:

Мнениеот GoingDown » 18 май 2009 18:26

ред арми написа:кво като са сини бе говедо...... няма да им пречи да ви бият и да ви унижат......всеки син отбор в Европа не означава "Лефски" пък вие не сте центъра на света,колкото по-рано го разберете толкова шанса да не сте "Евроидиоти" а само полуидиоти е по-голям...а колкото до Bad Boys Blue такива фракции има във всяка агитка..... цвета и названието и е различно.

Абе олигофрен знаеш ли че Левски и Динамо Загреб са братски отбори бе нерез ???
Както вие и комунистите от партицан и мангалуаалауа букурувци :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 май 2009 18:27

GoingDown написа:Абе олигофрен знаеш ли че Левски и Динамо Загреб са братски отбори бе нерез ???

Няма лошо, това значи ли, че Динамо Загреб ще паднат умишлено? :)
Изображение

itelim
Контакти:

Re: ЗА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ......

Мнениеот itelim » 18 май 2009 18:38

gonzofenka написа::) Яко!!! 8-) Относно шегата:какво не виждал 20 годишен младеж:нещо си напролет в европа.Аз съм 25 годишна младежКА :lol: и такова животно не помня.Брат ми,който е по-голям мисли,че 89 е било,но аз съм била на 4-5 годинки и не помня......Само Левски!!!! :P

Я преведи, че ми стана интересно!

Върни се в “Архив”