Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Петиция против Димитър Христолов !
Когато ни убиха 2ма президенти и едва не се разпаднахме,не помня да сте ни подкрепяли-напротив,подигравахте ни и се радвахте,пеехте песни и танцувахте хора.Затова сега и не очаквай някой локомотивец да ви подкрепи с петицията или по какъвто и да е друг начин.На мен лично сте ми безразлични,ако щете се разпадайте,боли ме оная работа и нищо няма да подписвам.Хайде със здраве.
...и далече да отидем и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден !
Re: Граждански комитет за възродяването на автентичния Ботев
Не знам до колко е реално това.Ботев е един.
Всеки си има мнение.Аз за мен си взех решение- пове4е на христоловите ритнитопковци НЕ СТЪПВАМ.На мен ми писна ве4е, аз съм ЗА нов БОТЕВ
pavlov1 написа:Когато ни убиха 2ма президенти и едва не се разпаднахме,не помня да сте ни подкрепяли-напротив,подигравахте ни и се радвахте,пеехте песни и танцувахте хора.Затова сега и не очаквай някой локомотивец да ви подкрепи с петицията или по какъвто и да е друг начин.На мен лично сте ми безразлични,ако щете се разпадайте,боли ме оная работа и нищо няма да подписвам.Хайде със здраве.
Губите дербито и вечния си дразнител.Подкрепата е за футбола в България,а не лично за мен или всеки който има жълто черна страст.Нека сега се разграничим.Защото Таня няма да ви заведе по-далеч
-
- Контакти:
STENLI написа:Всеки си има мнение.Аз за мен си взех решение- пове4е на христоловите ритнитопковци НЕ СТЪПВАМ.На мен ми писна ве4е, аз съм ЗА нов БОТЕВ
Още повече няма да е "нов" Ботев, а Ботев на истинските фенове, на истинската емблема, на истинската марка..
-
- Контакти:
Re: MИНЬОР
Поздравления на феновете на Миньор ! Никоя друга публика досега не е била толкова солидарна с нас. Благодарско и от мене миньорци !
Re: MИНЬОР
респект перни4ани
- nik_bg1
- Контакти:
христолOOF
- Fallen_Angel
- Контакти:
flashfreak написа:STENLI написа:Всеки си има мнение.Аз за мен си взех решение- пове4е на христоловите ритнитопковци НЕ СТЪПВАМ.На мен ми писна ве4е, аз съм ЗА нов БОТЕВ
Още повече няма да е "нов" Ботев, а Ботев на истинските фенове, на истинската емблема, на истинската марка..
Аз също смятам така... А за хората, които ще ни заплюят като "родоотстъпници" - не ързайте, а помислете кое е клуба. Акциите на Селския или публиката, легендите, играта?