Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pavlov1

Re: Петиция против Димитър Христолов !

Мнениеот pavlov1 » 18 май 2009 16:27

Когато ни убиха 2ма президенти и едва не се разпаднахме,не помня да сте ни подкрепяли-напротив,подигравахте ни и се радвахте,пеехте песни и танцувахте хора.Затова сега и не очаквай някой локомотивец да ви подкрепи с петицията или по какъвто и да е друг начин.На мен лично сте ми безразлични,ако щете се разпадайте,боли ме оная работа и нищо няма да подписвам.Хайде със здраве.
...и далече да отидем и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден !

hetfield
Контакти:

Re: Граждански комитет за възродяването на автентичния Ботев

Мнениеот hetfield » 18 май 2009 16:37

Не знам до колко е реално това.Ботев е един.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 18 май 2009 16:48

Всеки си има мнение.Аз за мен си взех решение- пове4е на христоловите ритнитопковци НЕ СТЪПВАМ.На мен ми писна ве4е, аз съм ЗА нов БОТЕВ

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 18 май 2009 16:49

pavlov1 написа:Когато ни убиха 2ма президенти и едва не се разпаднахме,не помня да сте ни подкрепяли-напротив,подигравахте ни и се радвахте,пеехте песни и танцувахте хора.Затова сега и не очаквай някой локомотивец да ви подкрепи с петицията или по какъвто и да е друг начин.На мен лично сте ми безразлични,ако щете се разпадайте,боли ме оная работа и нищо няма да подписвам.Хайде със здраве.

Губите дербито и вечния си дразнител.Подкрепата е за футбола в България,а не лично за мен или всеки който има жълто черна страст.Нека сега се разграничим.Защото Таня няма да ви заведе по-далеч

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 18 май 2009 16:59

STENLI написа:Всеки си има мнение.Аз за мен си взех решение- пове4е на христоловите ритнитопковци НЕ СТЪПВАМ.На мен ми писна ве4е, аз съм ЗА нов БОТЕВ

Още повече няма да е "нов" Ботев, а Ботев на истинските фенове, на истинската емблема, на истинската марка..

OBICHAM_BOTEV
Контакти:

Re: MИНЬОР

Мнениеот OBICHAM_BOTEV » 18 май 2009 17:00

Поздравления на феновете на Миньор ! Никоя друга публика досега не е била толкова солидарна с нас. Благодарско и от мене миньорци !

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Re: MИНЬОР

Мнениеот STENLI » 18 май 2009 17:05

респект перни4ани

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 18 май 2009 17:07

христолOOF

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 18 май 2009 17:10

flashfreak написа:
STENLI написа:Всеки си има мнение.Аз за мен си взех решение- пове4е на христоловите ритнитопковци НЕ СТЪПВАМ.На мен ми писна ве4е, аз съм ЗА нов БОТЕВ

Още повече няма да е "нов" Ботев, а Ботев на истинските фенове, на истинската емблема, на истинската марка..

Аз също смятам така... А за хората, които ще ни заплюят като "родоотстъпници" - не ързайте, а помислете кое е клуба. Акциите на Селския или публиката, легендите, играта?

Върни се в “Архив”