Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Мнениеот danko_sot » 07 юни 2011 11:28

Зику е друг тип играч според мен, а не типичният голмайстор. Мисля, че е по-скоро нестандартен тип нападател, отколкото типичен голаджия. Бил е голям талант в страната си преди време и неслучайно е поел към Интер още млад и зелен. Единственото логично в този трансфер обаче засега ми се струва, ако Радукана го е харесал по времето, когато още бачкаше в Румъния.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Расате
Контакти:

Мнениеот Расате » 07 юни 2011 11:39

Дембеле има 37 гола за изминалия сезон.Ако Зику с 18 гола е "топ-стрелец",какъв е Дембеле тогава?Ти кажи...
Очевидно Дембеле вкарва доста повече положения от Зику.Как смяташ?
ПП.Междувпрочем,когато взимахте Панку,заглавията бяха "Голаджията...",дрън-дрън...Тогава пак се опитахте да спорите,че всъщност,Панку бил страхотен голмайстор.Еми... :? Когато някой е на път да повтори грешката си,кой е прост?Той или да?
Зику знае ли,че ще ходи в ЦСКА?[/quote]

Абе тази поредна невероятна звезда на Левски Дембеле къде ще ходи? В средняк от Германия!?! Защо като е толкова невероятен не го вземе някой голям отбор се питам аз????? Левски са толкова смешни с тези пренадути и мними техни звезди дето освен в средняшки клубове от Израел и Русия, никъде другаде не се котират!!! Голямата звезда Дембеле го искала цяла Европа, а ще рита за "ГОЛЕМИЯ", "ГРАНДА" Фрайбург :) :) :)
САМО ЦСКА!!!

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 07 юни 2011 11:43

Според мен това за Зику е измишльотина, струва ми се доста скъп играч за първенството ни. Най важно е в момента е да се намери заместник на Тошко Янчев, който да играе до Галчев този сезон. Тошко очаквам да играе само в евротурнирите и по завързаните мачове, а също така и в мачове който трябва да се обръща резултата.

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 07 юни 2011 11:45

ГРАНДА" Фрайбург
-------------------------------------------
тези бяха много симпатично отборче преди 10 години :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 07 юни 2011 11:51

Я.Зику дори не е централен нападател , за мен е добре дошъл в ЦСКА !
Играе от втора позиция и дори атакуващ полузащитник . Ако ЦСКА разкара Шеридън ето ти я заплатата на Зику , да не е и по-малка даже от на ирландеца !!!
Друго е важното ако Зику го вземат задължително да продават Маркиньос (отново нищо не играе а добрия му сезон от есента му вдигна цената и интереса към него). Зику по скоро би играл на мястото на Маркиньос в ЦСКА отколкото на Делев или Платини .

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 07 юни 2011 11:55

Расате написа:Дембеле има 37 гола за изминалия сезон.Ако Зику с 18 гола е "топ-стрелец",какъв е Дембеле тогава?Ти кажи...
Очевидно Дембеле вкарва доста повече положения от Зику.Как смяташ?
ПП.Междувпрочем,когато взимахте Панку,заглавията бяха "Голаджията...",дрън-дрън...Тогава пак се опитахте да спорите,че всъщност,Панку бил страхотен голмайстор.Еми... :? Когато някой е на път да повтори грешката си,кой е прост?Той или да?
Зику знае ли,че ще ходи в ЦСКА?

Абе тази поредна невероятна звезда на Левски Дембеле къде ще ходи? В средняк от Германия!?! Защо като е толкова невероятен не го вземе някой голям отбор се питам аз????? Левски са толкова смешни с тези пренадути и мними техни звезди дето освен в средняшки клубове от Израел и Русия, никъде другаде не се котират!!! Голямата звезда Дембеле го искала цяла Европа, а ще рита за "ГОЛЕМИЯ", "ГРАНДА" Фрайбург :) :) :)
САМО ЦСКА!!![/quote]

Дай да не подхващаме и тук темата за Левски. Те са пълна трагедия в момента. Най-много се радвам, че направиха Гонзо треньор. На кой да продадат Дембеле? Най-много в Турция да отиде пак. Дарко Тасевски къде ще отиде? Ебават майката на играчите там, смъкват им цени всичко и накрая ги захвърлят някъде по турските ширини. Смешни са, а тръгнали тук да коментират!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 07 юни 2011 11:56

Расате написа:Абе тази поредна невероятна звезда на Левски Дембеле къде ще ходи? В средняк от Германия!?! Защо като е толкова невероятен не го вземе някой голям отбор се питам аз????? Левски са толкова смешни с тези пренадути и мними техни звезди дето освен в средняшки клубове от Израел и Русия, никъде другаде не се котират!!! Голямата звезда Дембеле го искала цяла Европа, а ще рита за "ГОЛЕМИЯ", "ГРАНДА" Фрайбург :) :) :)
САМО ЦСКА!!!

А "талант №1" на България къде ще ходи?Той,даже,и в Полша не може да се уреди!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 07 юни 2011 11:58

Pichichi написа:Я.Зику дори не е централен нападател , за мен е добре дошъл в ЦСКА !
Играе от втора позиция и дори атакуващ полузащитник . Ако ЦСКА разкара Шеридън ето ти я заплатата на Зику , да не е и по-малка даже от на ирландеца !!!
Друго е важното ако Зику го вземат задължително да продават Маркиньос (отново нищо не играе а добрия му сезон от есента му вдигна цената и интереса към него). Зику по скоро би играл на мястото на Маркиньос в ЦСКА отколкото на Делев или Платини .

"Играе от втора позиция и дори атакуващ полузащитник "
В клубния сайт хората си го пишат нападател.Ама ти му разбираш...Те,онези,кво разбират от нападател-мападател...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 07 юни 2011 12:10

Ами един читав атакуващ играч по принцип няма проблеми да играе на няколко позиции .
Зику може и да е играл централен нападател в последния си клуб и да се е представил добре , но позицията му е атакуващ полузащитник.
Когато Андоне искаше да го взима преди 2 г. всички пишеха че ЦСКА се интересува от атакуващият полузащитник на Рапид Б ,ето ти примери :
"Полузащитникът на румънския гранд Динамо (Букурещ) Янис Зику е пред сериозна дилема, съобщават медиите в северната ни съседка.Бившият румънски национал, който е минал и през състава на италианския колос Интер (Милано), се чуди в кой отбор да премине - Терек или ЦСКА."

Потребителски аватар
BIG RED
Контакти:

Мнениеот BIG RED » 07 юни 2011 12:11

Мистериозен бразилски полузащитник пристигна на проби в ЦСКА. Засега не е ясно името на играча, както и докога ще остане при "армейците", твърди "Меридиан Мач". Много е вероятно той да бъде заместник на почти сигурно напускащия Маркиньос.

"Червените" вече си осигуриха първото ново попълнение по време на лятната пауза. Те взеха левия защитник на Черно море Адемар Жуниор. Очаква се ЦСКА да привлече 4-5 нови футболисти, с които да атакува титлата през следващия сезон.

Инфото е от 5-ти Юни, прочетох го в спортал.

Какъв е този МИСТЕРИОЗЕН Бразилец?

Върни се в “Архив”