До Томислав Русев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: До Томислав Русев

Мнениеот Batkoto » 17 май 2011 12:00

пък ако не ви харесват критиките на форумците,направете си нов форум .. поне имате опит в това ;) :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 17 май 2011 16:41

Едно е критика, друго е простащината и злобата.
Ако ти отговоря по начина, по който го е направил онзи от другата страница, си мисля, че никак няма да си така нахилен.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

dakata9
Контакти:

Томислав Русев-напомняне

Мнениеот dakata9 » 17 май 2011 17:22

Г-н Русев,вчера исках да Ви припомня предвид Вашето изказване относно избора на Дока,какво ще кажете за номинираните в Англия: Гарет Бейл,Чарли Адам,Скот Паркър....Гарет Бейл спечели,а беше през повечто време контузен,а другите двама са от отбори,които изпадат(Блякпул,Уест Хям)...!И там избора беше направен от футболистите!!!Изненада беше,че водача при голмайсторите Бербатов беше извън класацията,това да не би да не беше изненадващо!Навсякъде тези класации са безсмислени и не подлежат на никаква логика!!!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 17 май 2011 23:00

ehh написа:Едно е критика, друго е простащината и злобата.
Ако ти отговоря по начина, по който го е направил онзи от другата страница, си мисля, че никак няма да си така нахилен.

тя простащината и злобата, такива като тях я насаждат ..
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
fcw
Контакти:

Мнениеот fcw » 23 май 2011 09:04

не предполагах,че с невинното ми питане за цигарата ще се изпишат цели 18 страници,де го чукаш,де се пука.аз едно попитах,а кво стана...
Praemonitus – praemunitus (от латински: „Предупреденият е въоръжен”)
Иванков за първата тренировка в Бурса: 15 000 турци скандираха името ми, почувствах се като на "Герена".

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 01 юни 2011 17:15

Г-н Русев, мислех ви за по-умен, но явно и вие като папагал си повтаряте, как сме паднали едва ли не от аборигени.
Абе хора, това са играчи, които играят във френската Лиг 1 и Лиг 2.
Ако паднем от Каталуния, пак ли ще е срам? Това ни е нивото, но стига само сте разлайвали кучетата. Аман!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 06 юни 2011 17:59

Има вариянт за решението използвайки различни мерни единици.
Така ако говорим за 0 градуса по C това е равно на 32 градуса по фаренхайт. В такъв случей 2 пъти по- студено е 16 градуса фаренхайт, което е -9 градуса целзии.
Обратният случей 0 градуса фаренхайт е -18 градуса по С. В такъв случей -36 градуса С е два пъти по студено или -33 по фаренхайт.
Като цяло тази загадка се среща често като логическа по интервюта за работа и целта е да се използва скала за измерване. Когато 0 е точка в скалата то 2 пъти по малко може да се измери на база на деленията в хипотетичната скала!
може да проверите и в гоогле:
[offtopic]http://www.google.com/search?q=logic+question+0+degree+twice+colder&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a[/offtopic]
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

zaio
Контакти:

ако днес е 0 градуса,а утре е 2-пъти по-студено

Мнениеот zaio » 06 юни 2011 22:59

Според мен 0 градуса по Целзий е равно на 32 по Фаренхайт.Следователно ако е 2-пъти по-студено,значи ще бъде 16 градуса по Фаренхайт.16 градуса по Фаренхайт е равно на -9 по Целзий. Г-н Русев , кажете дали съм прав.

mts13
Контакти:

до Томислав Русев

Мнениеот mts13 » 07 юни 2011 11:22

Томе,отговорът на въпроса е следния: Температурата, когато е 2 пъти по-студено, ще бъде такава ,каквато показва термометъра . Температурата е физична величина, "по-студено" е субективно усещане ,а "2 пъти" е алгебра.Вие от "ДАРИК" първи започнахте да казвате: Навън е 10 градуса , а усещането е като за 15 градуса (примерно)

venom

Загадката за студа

Мнениеот venom » 07 юни 2011 16:03

Ако навън е 0 градуса по Целзий, това са 32 градуса по Фаренхайд, като ги разделиш на две и ги върнеш отново в Целзий се получава около -8,89 градуса. Това ми е предложението за решение. :idea:

Върни се в “Архив”