Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Мнениеот Кашчей » 05 юни 2011 02:50

crap написа:Кашчей, отбой ли биеш? :roll:

За какъв отбой ми говориш?Когато не ви вървят отборите, и вие, и левскарите почвате да говорите за "момчета от школата", но нито вие, нито те, имате нерви да ги изчакате да се докажат.Дойде ли трансферен период, започвате да вземате (не да купувате) кого ли не.Биете се в гърдите, че сте най-великите, а нямате собствени играчи в първите си отбори.Всъщност имате, но по един-двама от тези, които са в групата за мача.

Ще ме прощаваш, но сте ми страшно смешни, когато започнете с клишетата.Затова и уважавам няколко от вас, които се аргументират в мненията си-останалите само пишат, за да им върти брояча на постовете.
Знаеш ли, когато биехте Аякс и Ливърпул ви знаех отбора наизуст и се кефех, че български отбор прави това.Сега сте до ненормална степен арогантни и лично мен точно тази арогантност ме отблъсква.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 05 юни 2011 10:20

honda написа:По твоята логика отдавна националните отбори на Испания и Италия трябва да са отишли в канала понеже от много години клубните им отбори залагат основно на чужденци.

Бе ти нормален ли си?!?! Кой отбор в ИСПАНИЯ залага на чужденци, освен Реал?!?!??! :shock: :shock: :shock: Целия нац. отбор на ИСПАНИЯ е съставен от 8 играчи, които са ТИТУЛЯРИ В БАРСЕЛОНА. Какво повече искаш?!Хетафе, АТЛЕТИК БИЛБАО-ОТБОРЪТ, КОЙТО ЗАЛАГА САМО И ЕДИНСТВЕНО НА БАСКИ, ПРИ ТОВА В ЦЯЛАТА СИ ИСТОРИЯ :!: , Валенсия не толкова изявено, Виляреал виж... К'во ще ми ги сравняваш с Интер дето имат 1 италианец на кръст :shock: Единствения отбор в Италия, който прави това е Ювентус, все пак си говорим за богатите клубове, нали? Испанците винаги са имали силен нац.отбор, но все нещо не им е достигало на голям форум :!:
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 05 юни 2011 11:14

Кашчей написа:
crap написа:Кашчей, отбой ли биеш? :roll:

За какъв отбой ми говориш?Когато не ви вървят отборите, и вие, и левскарите почвате да говорите за "момчета от школата", но нито вие, нито те, имате нерви да ги изчакате да се докажат.Дойде ли трансферен период, започвате да вземате (не да купувате) кого ли не.Биете се в гърдите, че сте най-великите, а нямате собствени играчи в първите си отбори.Всъщност имате, но по един-двама от тези, които са в групата за мача.

Ще ме прощаваш, но сте ми страшно смешни, когато започнете с клишетата.Затова и уважавам няколко от вас, които се аргументират в мненията си-останалите само пишат, за да им върти брояча на постовете.
Знаеш ли, когато биехте Аякс и Ливърпул ви знаех отбора наизуст и се кефех, че български отбор прави това.Сега сте до ненормална степен арогантни и лично мен точно тази арогантност ме отблъсква.

Отбоя беше относно първенствата, щото беше много надъхан и категоричен, че няма такива първенства, пък камо ли да са успешни. Е има!

Никога не слагай хората под общ знаменател, защото се излагаш. Винаги съм те уважавал, но точно ей това твое качество доста противоричи на всичко останали. Да не говорим, че много от пътите откровенно се заяждаш и подхождаш доста агресивно.

Съгласен съм със "вземането", и мен ме дразни. Школи нямаме, факт! Но не ги разсипахме ние, феновете. Чак пък да се бием в гърдите, че сме най-великите... това просто е лъжа, защото само глупак може да твърди, че 3тият в класирането е най-добрият.

Арогантноста е отвратителна, аз също съм против нея.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 06 юни 2011 22:16

Топ-стрелецът на Румъния идва в ЦСКА
Изображение

Голмайсторът на румънското първенство Янис Зику е пред трансфер в ЦСКА! Новината намира потвърждение и в местната преса.

Зику вече бе обект на интерес преди година и половина, когато за неговото привличане настояваше треньорът Йоан Андоне. В крайна сметка вместо Зику бе взет Даниел Панку.

27-годишният играч на Политехника Тимишоара вкара 14 гола този сезон, които бяха достатъчни да стане голмайстор в шампионата на северната ни съседка. Тимът завоюва 2-о място в крайното класиране, което дава право на участие в квалификациите на Шампионска лига. Преди няколко дни обаче, поради финансови проблеми му бе отнет лицензът за евротурнирите и официално бе обявено, че мястото му заема следващият в класирането Васлуй. Отгоре на всичко, на 20 юни ще бъде взето окончателното решение, дали следващият сезон Поли Тимишоара няма да играе в румънската трета дивизия. По този начин започна масово разпродаване на звездите на отбора, сред които е и Зику.

Цената, която определят в Румъния за този футболист е достатъчно висока – 1,6 милиона евро, но е възможно при преговори тя да бъде коригирана. Мениджър на Зику е прочутият Джовани Бекали, който вече доведе на „Армията” Андоне, а години преди това тогавашната звезда на Румъния Флорентин Петре.

През януари 2004 година Интер купи Янис Зику за 2,5 милиона евро, но веднага го даде под наем на Парма. Няколко месеца по-късно той се върна в родината си, където игра с екипите на Динамо и Рапид.

В националният тим Зику има 10 мача с отбелязано едно попадение.

GONG.BG

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 юни 2011 22:19

За да дойде тоя юнак, това значи, че Делев вероятно си заминава.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 юни 2011 22:26

Тоя не го ли брояха за няква орепка,когато го гласяха за ЦСКА миналия път...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 юни 2011 22:30

Бе ще му плащаме голямата заплата на тоя...
По добре Делев да си остане!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 юни 2011 22:32

Разкаран от Интер,разкаран от Парма,от Динамо,от Рапид...Топ-стрелец! :shock: Въх...
Той,Панку,не беше ли с повече голове като дойде в ЦСКА?
Понеже Бекали бил докарал Андоне и Петре,значи Зику ще ви излезе едва ли не без пари.Страшна логика!!!
ПП.А Зику знае ли,че ще идва в ЦСКА?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 юни 2011 22:36

deepblue1963 написа:Разкаран от Интер,разкаран от Парма,от Динамо,от Рапид...Топ-стрелец! :shock: Въх...
Понеже Бекали бил докарал Андоне и Петре,значи Зику ще ви излезе едва ли не без пари.Страшна логика!!!

Ти тъп ли си?
Пише че е голмайстор на Румъния!Къв да е според теб??
Sofia.

Потребителски аватар
Снежинката
Контакти:

Мнениеот Снежинката » 06 юни 2011 22:55

deepblue1963 написа:Разкаран от Интер,разкаран от Парма,от Динамо,от Рапид...Топ-стрелец! :shock: Въх...

Тебе кво те бърка , а ?
СИЛНИ СМЕ, КОГАТО СМЕ ЕДИННИ !
Изображение

Върни се в “Архив”