Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Re: MИНЬОР

Мнениеот Canaries front » 17 май 2009 22:46

ами подкрепям във всяко едно отношение борбата,но вече просто невиждам изход. Надявах се днес да победим,защото се вижда че вече неможе да се оправя,но със тази загуба сега във Б ще играем ролята на спартак уж ще влизаме пак цял сезон втори ще продаваме.Той няма да плаща ,ще пребира пари,разходите му падат и ще се впие гадината му още по-надълбоко. Няма ли как като патува за Италия да му падне самолета,ама да не умре ,да падне на някои самотен остров с два строшени крака тъпото существо и там да си изгние.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

1912BOTEV
Контакти:

Re: На терена днес...

Мнениеот 1912BOTEV » 17 май 2009 23:23

Аз не искам тези футболисти да носят жълто-черни фланелки. Предпочитам да играят с резервните. И още нещо не искам - да играят 30 кръг на лаута. По-добре да загубим служебно, отколкото да търпим поредния голям срам! Защото с тези футболисти може и да отнесем рекордна загуба. Трябва всичко да се изрине от сегашният клуб! И да са същите само стадиона и публиката...

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 17 май 2009 23:30

Нали твърдяха, че сме лоша публика? Днес гостуващите футболисти и фенове получиха аплодисменти от нас! Не че чакам похвала от някоя медия, а искам да им кажа че не ние сме лошите, а ЛОШО се отнасят с нас!

Искаме СВОБОДЕН БОТЕВ!

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 17 май 2009 23:31

Момчета трябва да разберем, че нашия проблем не е дали ще изпаднем или не разберете това, нашия проблем е христолов. Днес един фен след мача ми вика, че не трябва да вадим отбора, че така сельо щял да каже, че ние сме виновни, ей в това ни е проблема, че ни е страх какво ще каже една мастия.

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Re: БОТЕВ НЕ Е ОТБОР ЗА "Б" ГРУПА

Мнениеот aisogludingfioler » 18 май 2009 01:56

aisogludingfioler написа:Левски - Спартак 2:0
Вихрен - Пирин 1:2

И Ботев излиза над зоната, поне до следващия кръг.

Засега всичко върви по план. :mrgreen:

Потребителски аватар
YELLOW-BLACK
Контакти:

Мнениеот YELLOW-BLACK » 18 май 2009 08:17

ХристолоФ може да говори каквото си изка .. всички медии и футболни запалянковци вече са наясно със ситуацията ... Една е целта - МИТЬО ВЪН ЗА ВИНАГИ , Вярно е , че ако сме в "Б" или "В" група , ще идват по-малко фенове и зрители .. но ВИНАГИ ЩЕ ИМА , дори и малко , Ако вземат лиценза на Ботев , --> От каде ще краде пари Христолов ? Няма да може да даде пари на Жоро за море ... , според мен , трябва да изпаднем .. но за жалост това няма да стане .. тъй като ... всеки знае , че от Локото зависи , пък те не веднъж са ни спасявали ..
БЕЗ БОТЕВ НЯМА БЪЛГАРИЯ

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: христолоф - убиеца на една легенда

Мнениеот rump_shaker » 18 май 2009 09:10

Аз вярвам в доброто! Не може един селяндур, да дойде и да се гаври с нещо което принадлежи на цял град и е с вековна история. Не може! Рано или късно ще има възмездие за този селски боклук. Каквото си търсиш това си намираш. Ще бъдем пак свободни, и пак ще чуруликат канарчета на стадиона. Пак ще има светли дни за Ботев. А за селския освен да му пожелаем кончината да му е тежка, друго не остана!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 май 2009 09:43

Чест прави подкрепата, на феновете на Миньор. Браво момчета. Така трябва да бъде. Дано все повече фенове, да взимат пример от вас.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Re: христолоф - убиеца на една легенда

Мнениеот portokal » 18 май 2009 11:38

И аз вярвах в доброто и бях вечния оптимист....
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

URBaN_ORDeR
Контакти:

Мнениеот URBaN_ORDeR » 18 май 2009 11:47

YELLOW-BLACK написа:ХристолоФ може да говори каквото си изка .. всички медии и футболни запалянковци вече са наясно със ситуацията ... Една е целта - МИТЬО ВЪН ЗА ВИНАГИ , Вярно е , че ако сме в "Б" или "В" група , ще идват по-малко фенове и зрители .. но ВИНАГИ ЩЕ ИМА , дори и малко , Ако вземат лиценза на Ботев , --> От каде ще краде пари Христолов ? Няма да може да даде пари на Жоро за море ... , според мен , трябва да изпаднем .. но за жалост това няма да стане .. тъй като ... всеки знае , че от Локото зависи , пък те не веднъж са ни спасявали ..

Ти болен ли си бе? Нито,ама нито веднъж през историята си не са ни спасявали локото,ма нито веднъж!!!!!
Даже напротив,баща ми ми е казвал,че през историята на дербито,ние поне 5 пъти сме ги оставяли в А група !Те никога няма да ни легнат..

Върни се в “Архив”