Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: САМО ТАКА СРЕЩУ КАНАЛ 3
Между другото ако не е Канал 3, по коя друга телевизия щяхме да гледаме "Мълчанието на агнетата"?

Re: Какво ли ще каже Пенев ?
Олимпия Люблянаa написа:ние сас супчо сме добре, но вие сте ......................... прошляци
Видяхме колко сте добре,направо сте супер яки.С тази игра и Локо Сф ще ви бие.
Само Черно море,Интер и Тотнъм
Re: НЕВЕРОЯТНА И ВЕЛИКА ПУБЛИКА И СТРАХОТЕН МАЧ!!!
tprodanov написа:1. Говедата ти, аз лично съм я пял преди години, ти ми говориш за месеци? Пак ти казвам, не знам на колко си, но футбола не е от преди месеци. И определено няма нищо общо с тая със стадионите.
2. Това кой на колко години е го зададох, за да се замислиш - значи има един отбор, на 40 години, има още един на 43, няколко на по 20, няколко на по 30 и те всички играят, пеят, викат. И изведнъж идва войската и ей така нито краде, нито нищо, започва да пише песни и другите почват да ги крадат. Верваш ли си? А песни от преди 50 години все още има.
А за хоерографията на дучето, ае да не съм далече от истината. Ти ли си вкара знамецето, или те чакаше на стадиона? Ти ли го прави, даде ли и 1 стотинка за него?
3. Значи викаш, имате 20 песни за две години и ние сме ги гепили, баси, аз що не знам, я кажи една поне??
тук ти давам две теми за размисъл - ти знаеш нашите песни, а аз вашите не. Познай кой от кого краде.
Във официалния форум на цска що общото мнение е псуване по туристи, жалък сектор, мълчали сте като путки, тръгвали сте си след първия гол, псували играчите? Във ВАШИЯ форум?
Защото голяма част от наще както и от ваще "фенове" са боклуци и незнаят в какво да вярват и какво да подкрепят! Та преди колко години запяхте "Говеда сини " защото аз от скоро я чувам "чорбари гадни..." нещо такова... е извинявай ама не сте го пяли това с тоя текст преди нас... няяяма как да ми кажеш такова нещо! Това е най жалката кражба на супер хит в наща агитка!Това със секторите надали го видяхте от Ботев... и пак не е кражба ? Други трудно се сещам защото не се чувате а не се вглеждам много... относно знамето... Да и съм го шил и време съм отделил и съм го вкарал на стадиона и съм го редил и всичко !!! Очаквам скоро да вкарате подобно КОЛОСАЛНО за Бг знаме ...
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts
Попитах колко публика е имало днес, май ви е срам да отговорите, макар че след успехи лесно се пълни стадиона, затова и ще попитам с беласица на герена колко публика имаше? Май 400 човека.
Manolkata написа:Олимпия Люблянаa написа:ние сас супчо сме добре, но вие сте ......................... прошляци
Моряк ли си продънена каца ли си не грее, мисли за великото ти отборче което вчера си полежа по терена. ВЕЛИКИ !
Re: КАКЪВ ФУТБОЛИСТ Е НУЖЕН НА ЛЕВСКИ
Ето списък със бъдещите трансфери на Левски:
Лилчо Арсов, Самет Ашимов, Шенер Ремзи, Мохамед Селам, Шандор Дюри, Армен Амбарцумян.
Така де, да се разбират с другите играчи, треньора и ръководството
Лилчо Арсов, Самет Ашимов, Шенер Ремзи, Мохамед Селам, Шандор Дюри, Армен Амбарцумян.
Така де, да се разбират с другите играчи, треньора и ръководството

1934---1938---1982---2006
Между другото говориме за тази - http://vbox7.com/play:426e7348 - песен ако нещо не сте разбрали!!! Няма как да ми кажеш че преди да я вакараме я пеехте в същия вариянт както сега я пеете... Става трагично даже СМЕШНО Е !
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts
TheClub написа:Manolkata написа:Олимпия Люблянаa написа:ние сас супчо сме добре, но вие сте ......................... прошляци
Моряк ли си продънена каца ли си не грее, мисли за великото ти отборче което вчера си полежа по терена. ВЕЛИКИ !
Моряк съм прасчо,проблем ли е?
Само Черно море,Интер и Тотнъм
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Хайде, без да се обиждате 

- ЛевскиШампион
- Контакти:
Ти марш в форума на Ботев, както ние не пишем в вашият, така и вие не си правете труда да пишете в нашият, ако ние пишем две изречения против вас.. веднага се почва, да не пишем тука говеда, корупция, глобално затопляне.. Все някой ви е виновен, че сте в Б група (вече), даже ми се и изкарвате най-големата публика.