Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Re: Собствени юноши

Мнениеот spiker » 17 май 2009 23:58

psiho написа:Цачев вкара хеттрик за 18 минути какво да говорим

Как го постигна срещу толкова силен отбор, направо не ми се мисли :o
1934---1938---1982---2006

Thunder
Контакти:

Re: НЕВЕРОЯТНА И ВЕЛИКА ПУБЛИКА И СТРАХОТЕН МАЧ!!!

Мнениеот Thunder » 18 май 2009 00:00

Не говори за обиди по повод отбор защото чухме "курви сте" и при вас ... или не помниш !? Песента със секторите казвам че е наша за България ! Имат я и Ботев ... В чужбина може и 100 отбора да я имат... 2001 година ако не се лъжа беше мача на Овча купел 1:0 - 1:3 Гонзо ... беше гавра няма как да не си тръгнеш
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Какво ли ще каже Пенев ?

Мнениеот TheClub » 18 май 2009 00:00

Oпределено от цял сезон комплекси ще избивате сега.....

Олимпия Люблянаa
Контакти:

Re: Какво ли ще каже Пенев ?

Мнениеот Олимпия Люблянаa » 18 май 2009 00:01

ние сас супчо сме добре, но вие сте ......................... прошляци

bad_boy
Контакти:

Мнениеот bad_boy » 18 май 2009 00:02

Очаквайте, неочкваното. До края на шампионата ще сме номер едно и като публика, хореография, песни и най-вече знамена. (издавам информация от кухнята, наистина). Айде лека и тъжна на феновете на четири буквеното отборче.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: 7 точки до ТИТЛАТА!!!

Мнениеот TheClub » 18 май 2009 00:03

Ох както казах комплексите сега ще избиете...

angysarmy
Контакти:

Мнениеот angysarmy » 18 май 2009 00:03

Ей Thunder, я дай някое клипче да чуем как пеете YNWA. Да чуем една от тия чутовни 20 песни през последните 2 години :mrgreen:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 18 май 2009 00:04

1. Говедата ти, аз лично съм я пял преди години, ти ми говориш за месеци? Пак ти казвам, не знам на колко си, но футбола не е от преди месеци. И определено няма нищо общо с тая със стадионите.
2. Това кой на колко години е го зададох, за да се замислиш - значи има един отбор, на 40 години, има още един на 43, няколко на по 20, няколко на по 30 и те всички играят, пеят, викат. И изведнъж идва войската и ей така нито краде, нито нищо, започва да пише песни и другите почват да ги крадат. Верваш ли си? А песни от преди 50 години все още има.

А за хоерографията на дучето, ае да не съм далече от истината. Ти ли си вкара знамецето, или те чакаше на стадиона? Ти ли го прави, даде ли и 1 стотинка за него?

3. Значи викаш, имате 20 песни за две години и ние сме ги гепили, баси, аз що не знам, я кажи една поне??

тук ти давам две теми за размисъл - ти знаеш нашите песни, а аз вашите не. Познай кой от кого краде.
Във официалния форум на цска що общото мнение е псуване по туристи, жалък сектор, мълчали сте като путки, тръгвали сте си след първия гол, псували играчите? Във ВАШИЯ форум?

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 18 май 2009 00:04

bad_boy написа:Очаквайте, неочкваното. До края на шампионата ще сме номер едно и като публика, хореография, песни и най-вече знамена. (издавам информация от кухнята, наистина). Айде лека и тъжна на феновете на четири буквеното отборче.

Ще се радваме ако най накрая имаме конкуренти и на трибуните... защото определено сега нямаме! И дано песните ви са правени с МОЗЪК а не са като последната която е меко казано ТРАГИЧНА и смешна... Време ви беше и хореография да правите ... А предвид положението ви е нормално да се постегнете...
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 18 май 2009 00:05

Thunder написа:
Крадеме да! Но не и от вечния си враг... чак толко няма да паднеме! Кражби но от чужбина! от тея 40 песни колко пеете и колко изобщо се чуват освен гъза на маймуната !? Говеда сини си е наша ! Вие я изкопирахте 1 към 1 преди няколко месеца ние я пееме от 4 години! Другата ти подобна там дето обикаляте стадионите няма нищо общо с тая ! За хореографията ОПРЕДЕЛЕНО си много далече от Истината! Но нека да не ти отварям очите за нещата от кухнята... а това че сте 40 години по стари не виждам какво общо има с песните !? Колко песни пеете от двадесета година !? ми от 30та ? А крадете много лесно ... ние имаме 20 песни за последните 2 години НОВИ просто си ги крадете никой не ти говори за "еее ее ееее на всички цветове богове" и нз си кво...

Я кажи кои песни сме откраднали от вас последните години... Това с чорбари жалки се пее много преди 4 години, та вие не ни викате говеда отпреди 10 или повече години, преди друго сте викали ... ама повече не ми се обяснява с тебе, че ми пречиш на пиенето... :lol: :lol: :lol:
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Архив”