Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Re: НЕВЕРОЯТНА И ВЕЛИКА ПУБЛИКА И СТРАХОТЕН МАЧ!!!

Мнениеот Stanley_79 » 17 май 2009 23:28

Thunder написа:Най много ама в София...обиколил съм България с отбора 4 пъти вече и много са малко градовете с преобладаваща синя наклонност! В София сте повече ФАКТ в България обаче е по различно

Обиколили си я ама на сън, или си зле със зрението. ;)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

MuTaKaT
Контакти:

Re: супер интрига

Мнениеот MuTaKaT » 17 май 2009 23:29

whitesnake до някъде съм на твоето мнение, че има хора, които ходят на мачове само "пред шампионска титла" и обиждат своите, а след 2 седмици стоят да ги аплодират след мач, обаче все пак това е ЛЕВСКИ, ние можем да се съобразяваме със спадове във формата и тн. и мисля, че миналата година го доказахме, но търпението е до едно време. Аз лично съм от Карлово и съм закърмен със "синьо" мляко и не пропускам мач.. а ако търсиш примери за кога сме били много срещу по-скромен отбор- има как да ги намериш, прецедента който се сещам веднага е срещу "отбора" на Дражев ( 10 : 0 ), тогава имаше хора, които ако не беше Голди да се разправя с охраната нямаше да могат да влязат на стадиона. Интересно ми е само защо не гледаш на какво става с твоя отбор ами се месиш при където не ти е работата?!?

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 17 май 2009 23:29

Хах разсмя ме :> Това няма как да го направите и определено не е аматьорско ... много е силно ама не е ваше и за това така говориш ;) Иначе ако новите ви 3 песни са толко олигофренски като последната вече наистина всички ще ви се подиграват "да ви сереме на путките" мъка мъка и ТЕКСТ ...
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 17 май 2009 23:34

Публиката беше невероятна!!!Много моля ,който не е бил на мача да не говори глупости!Това е все едно да говориш, че К2 се катери по-трудно от Еверест ,а да си ги виждал само на снимка! :)
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 17 май 2009 23:35

Thunder написа:Квото и да ти кажа няма да го разбереш ... Вие сте с очилата и не осъзнавате истината! Няма дерби на което да сте ни надвикали! Вие имате 10 песни няма как да ни надвикате... Всепризнатата Агитка е тази на ЦСКА виж има си анкети на големите агитки гледай ... Хореография направихме 2002 година в Пловдив вие направихте 2009 ... Тепсиев ви е виновен знам ...

Относно секторите знам че ще ви е тежно но изгледайте: http://vbox7.com/play:76dcfd36 и вижте как се сменят 2 песни бе зниква подготовка с 3-те сектора... Далече сте ФАКТ

Това с викането м/у секторите не сте го измислили вие...
Абе ти как го съдиш кой кого е надвикал... На стадиона в сектор А в частта на Левски не се чувахте последното дерби, есента в сектор Б също не се чувахте, а че по БНТ 1 се чувате си има обяснение, защото микрофоните са им сложени до сектор Г, когато предават мач... Да не говорим последното дерби, на полувремето как само Дудучето се чуваше как ви грухти нещо и ви кара да викате... Да се върнем и в дербитата преди години, когато бяхте в смешно съотношение спрямо нас на националния, някъде 3:1 за нас и това само допреди 5 години и сте надвикали, да не припомняме и мачове, когато си тръгвахте от финали за купата, да не припомняме и мачове на Кочината когато ние бяхме 7000-8000, а вие бяхте 2000 човека, ако не ги помниш тези мачове, то според мен ти си малолетен, въпреки че си избрал ник за "пъпнолетни". :lol: :lol: :lol:
NON MOLLARE MAI

crazy_civic
Контакти:

Re: Левски - Славия билети ?

Мнениеот crazy_civic » 17 май 2009 23:35

nqkoi moje li da mi kaje ot kude moga da si kupq bilet ot kasata na slaviq 6too az 4uh 4e 6te gostuvame

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Re: Какво ли ще каже Пенев ?

Мнениеот Manolkata » 17 май 2009 23:35

Олимпия Люблянаa написа:може да каже ДУХАИТЕ СУПАТА .

Любослав Младенов Пенев е български футболист, централен нападател. Роден на 31 август 1966 в София. Пенев е юноша на ЦСКА където дебютира и в професионалния футбол през 1984, когато е само на 18 години. ЦСКА в края на 80-те е мястото където се развиват много от играчите постигнали четвъртото място на световното първенство през 1994 г. Любослав Пенев е съотборник в ЦСКА с Трифон Иванов, Емил Костадинов и Христо Стоичков. С ЦСКА Пенев печели шампионската титла два пъти (1987 и 1989) и купата на България три пъти (1987, 1988 и 1989). Избран за най-добър футболист на България за 1988. Има 62 мача и 13 гола за националния отбор.

Кариера [редактиране]
През 1989 той преминава във испанската Примера Дивисион. В Испания Пенев играе за: Валенсия, Атлетико Мадрид, СД Компостела и Селта Виго. Най-силното му представяне в Испания е през сезон 1995-1996 с Атлетико, когато клубът става шампион и печели испанската купа. Пенев е най-добрия реализатор на отбора вкарвайки 22 гола в 44 мача.

А ВИЕ КОЙ СТЕ ? ЦЪРВУЛИ, ДЕЦА НА ПРОСТАЦИ И НЕУСПЕЛИ РОДИТЕЛИ
ВИЩЕ, КОЙ Е ТОЯ БАСТУН

Марш в кочинката заедно с Любчо Супчо.Видяхме какъв отбор сте,банда прехвалени лекета.А онзи смешник Данчо Тъча,щеше да строши оградата от яд.
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: КАКЪВ ФУТБОЛИСТ Е НУЖЕН НА ЛЕВСКИ

Мнениеот peho » 17 май 2009 23:37

Ако питате кокала, трябва по един във всяка линия за да подсили конкуренцията в състава.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

crazy_civic
Контакти:

Re: Левски - Славия билети ?

Мнениеот crazy_civic » 17 май 2009 23:37

tifojuve написа:burzaite, 4e svur6vat ve4e, kilometri4ni opa6ki na lege i na gerena ima. vse pak na gerena idva kolos kato slaviq :D :D :D :D :D :D

bate az rabrah 4e 6te en na tehen teran nqma da sme domakini

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 17 май 2009 23:41

Това с викането видяхте че ни се получава и просто няма какво да кажете... както и гнусно нагло откраднатата "Говеда сини ... вий пак сте втори..." И това не сме го измислили ние знам знам ... И знамената на Дербито не ги вкарахме макс 700 знамена!!! Сектор "Г" винаги е бил по силен защото вие викате ние КРЕЩИМЕ! Никога не сте ни надвиквали ! Нямате песен която да е по силна от наша освен тва дето всичко било синьо и гъза червен накрая само се чувате и това ви е единствената стойностна песен която като я викате винаги се чува много !!! Друго няма ... Ама не ми се спори то когато не признаваш хубавите неща на противника си и когато крадеш и не оценяваш и не уважаваш противника то няма смисъл ... Агитката на ЦСКА е призната в Европа и света много одавна ... вас не помня да са ви коментирали някога!!! Здраве да е продължавайте да си вярвате! Скоро очаквам "Кръвта" и "Само ти" да ги преименувате в сектора ви ... все пак всеки краде от ГОЛЕМИТЕ ;)
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts

Върни се в “Архив”