Thunder написа:Най много ама в София...обиколил съм България с отбора 4 пъти вече и много са малко градовете с преобладаваща синя наклонност! В София сте повече ФАКТ в България обаче е по различно
Обиколили си я ама на сън, или си зле със зрението.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Thunder написа:Най много ама в София...обиколил съм България с отбора 4 пъти вече и много са малко градовете с преобладаваща синя наклонност! В София сте повече ФАКТ в България обаче е по различно
Thunder написа:Квото и да ти кажа няма да го разбереш ... Вие сте с очилата и не осъзнавате истината! Няма дерби на което да сте ни надвикали! Вие имате 10 песни няма как да ни надвикате... Всепризнатата Агитка е тази на ЦСКА виж има си анкети на големите агитки гледай ... Хореография направихме 2002 година в Пловдив вие направихте 2009 ... Тепсиев ви е виновен знам ...
Относно секторите знам че ще ви е тежно но изгледайте: http://vbox7.com/play:76dcfd36 и вижте как се сменят 2 песни бе зниква подготовка с 3-те сектора... Далече сте ФАКТ
Олимпия Люблянаa написа:може да каже ДУХАИТЕ СУПАТА .
Любослав Младенов Пенев е български футболист, централен нападател. Роден на 31 август 1966 в София. Пенев е юноша на ЦСКА където дебютира и в професионалния футбол през 1984, когато е само на 18 години. ЦСКА в края на 80-те е мястото където се развиват много от играчите постигнали четвъртото място на световното първенство през 1994 г. Любослав Пенев е съотборник в ЦСКА с Трифон Иванов, Емил Костадинов и Христо Стоичков. С ЦСКА Пенев печели шампионската титла два пъти (1987 и 1989) и купата на България три пъти (1987, 1988 и 1989). Избран за най-добър футболист на България за 1988. Има 62 мача и 13 гола за националния отбор.
Кариера [редактиране]
През 1989 той преминава във испанската Примера Дивисион. В Испания Пенев играе за: Валенсия, Атлетико Мадрид, СД Компостела и Селта Виго. Най-силното му представяне в Испания е през сезон 1995-1996 с Атлетико, когато клубът става шампион и печели испанската купа. Пенев е най-добрия реализатор на отбора вкарвайки 22 гола в 44 мача.
А ВИЕ КОЙ СТЕ ? ЦЪРВУЛИ, ДЕЦА НА ПРОСТАЦИ И НЕУСПЕЛИ РОДИТЕЛИ
ВИЩЕ, КОЙ Е ТОЯ БАСТУН
tifojuve написа:burzaite, 4e svur6vat ve4e, kilometri4ni opa6ki na lege i na gerena ima. vse pak na gerena idva kolos kato slaviq :D :D :D :D :D :D
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост