ShooterMan написа:Гонзо купува играчи така както си купува и дипломи
Как именно?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ShooterMan написа:Гонзо купува играчи така както си купува и дипломи
Avenger написа:forzajuve написа:И аз съм завършил във Габрово,но Маркетинг.Горд съм,че имам такъв колегаНе съм го виждал в корпус 3,кадето е стопанския факултет,явно е действал с Дистанционно обучение
А ти може и чрез домашно обучение да си завършил като гледам как пишеш.....
Santiago Munezz написа:Avenger написа:forzajuve написа:И аз съм завършил във Габрово,но Маркетинг.Горд съм,че имам такъв колегаНе съм го виждал в корпус 3,кадето е стопанския факултет,явно е действал с Дистанционно обучение
А ти може и чрез домашно обучение да си завършил като гледам как пишеш.....
Ти да не си някой даскал?
Avenger написа:е.ати проблема излезе, не е истина
m1l3n40 написа:това че човекът ти е казал да пишеш по - правилно на бълг. език не означава че се прави на учител, защото и аз мога да напиша: menekomeebechesechetetrudno, и всички ще наскачате...
Santiago Munezz написа:m1l3n40 написа:това че човекът ти е казал да пишеш по - правилно на бълг. език не означава че се прави на учител, защото и аз мога да напиша: menekomeebechesechetetrudno, и всички ще наскачате...
Първо: не каза на мен и второ: никой не е написал нещо от сорта на menekomeebechesechetetrudno просто пича по-горе вместо "в" беше написал "във" сега ако някой почне да пише със адски много грешки,на латиница и супер неразбираемо добре нека му се направи забележка,но да се правиш на учител щото вместо в е написал във е тъпо.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 10 госта