Да,сега видях.
Да пожелаем успех и на Тошко Христов и на Горанов.
Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
Тодор Христов е най-добрия вариант за ляво крило от българския пазар(лично мнение) , а и не мога да разбера защо плюете по Дани, след Гара той ни е втория голмайстор този сезон, а това , че Гонзо го направи ляво крило,при положение , че момчето е "лек" нападател и мястото му е зад Гарата си е проблем на Гонзо, но за мен Дани е много добър играч, на който трябва да се даде шанс.
konvoec написа:Радослав Димитров бил много слаб. Сега пък Тодор Христов е бил мега зле. АМА ЛОМСКИЯТ ЦИГ...... е класа, фен тема има за него. Значи, това момче - Тодор Христов, не заслужава да играе в Левски, а други, които само ги отдават под наеми и връщат, както и не показват класа с години заслужават? Не мога да ви разбера, наистина. Докато не даваме никакъв шанс на българските играчи, за сметка на Слори, дотогава ще ни е на това ниво футболът. Имал визитка Слори, какво?!? И какво?! За друго не знам доколко, но на Гонзо за трансферите му имам доверие. Докара играчи, каквито не сме имали в последните години..
За Тодор Христов дума не съм казал. Говорех за онова от Славия

Само Левски!
Най-добрият вариант за крило от "А" група е Жуниор от Славия. Поне според мен Христов не е по-добър от Младенов, а даже загубихме и един юноша, за да го вземем.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- blue avalanche
- Контакти:
Tommi написа:Най-добрият вариант за крило от "А" група е Жуниор от Славия. Поне според мен Христов не е по-добър от Младенов, а даже загубихме и един юноша, за да го вземем.
Христов не идва,за да замести Младенов(освен,ако не го продадат).Младенов-отдясно,Христов-отляво.Имаш ли по-добри предложения?
"Най-добрият вариант за крило от "А" група е Жуниор от Славия."
Веднъж взехме един Ортега от Славия.Благодаря!!!
blue avalanche написа:Tommi написа:Най-добрият вариант за крило от "А" група е Жуниор от Славия. Поне според мен Христов не е по-добър от Младенов, а даже загубихме и един юноша, за да го вземем.
Христов не идва,за да замести Младенов(освен,ако не го продадат).Младенов-отдясно,Христов-отляво.Имаш ли по-добри предложения?
С Христов и Младенов по двете крила за какво ще се борим, за титлата, за ЛЕ или и за двете? С Жо и Младенов помниш как се представихме, а с Младенов и "един по-слаб Младенов" (Христов) как ли ще се представим? Но пък винаги може централният нападател Иса да застане на крилото...
Ние и от Берое веднъж взехме един Иво Иванов, но сега пак взимаме, защо да не вземем и от Славия?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- blue avalanche
- Контакти:
Tommi написа:blue avalanche написа:Tommi написа:Най-добрият вариант за крило от "А" група е Жуниор от Славия. Поне според мен Христов не е по-добър от Младенов, а даже загубихме и един юноша, за да го вземем.
С Христов и Младенов по двете крила за какво ще се борим, за титлата, за ЛЕ или и за двете? С Жо и Младенов помниш как се представихме, а с Младенов и "един по-слаб Младенов" (Христов) как ли ще се представим? Но пък винаги може централният нападател Иса да застане на крилото...
Ние и от Берое веднъж взехме един Иво Иванов, но сега пак взимаме, защо да не вземем и от Славия?
"Рекламации" по трансферите-при Г.Иванов.Всеки знае къде да го намери.А,който смята,че е много чак,да си вземе едно отборче(може и от А окръжна) и да покаже на всички Гонзовци-Монзовци,Радукановци-Мрадукановци как стават тея ми ти работи.
Междувпрочем той,Жуниор,в Славия е резерва,ти в Левски го искаш.Или бъркам...
blue avalanche написа:"Рекламации" по трансферите-при Г.Иванов.Всеки знае къде да го намери.А,който смята,че е много чак,да си вземе едно отборче(може и от А окръжна) и да покаже на всички Гонзовци-Монзовци,Радукановци-Мрадукановци как стават тея ми ти работи.
В някои мачове е резерва, в други е титуляр.
- blue avalanche
- Контакти:
Tommi написа:blue avalanche написа:"Рекламации" по трансферите-при Г.Иванов.Всеки знае къде да го намери.А,който смята,че е много чак,да си вземе едно отборче(може и от А окръжна) и да покаже на всички Гонзовци-Монзовци,Радукановци-Мрадукановци как стават тея ми ти работи.
В някои мачове е резерва, в други е титуляр.
"В някои мачове е резерва, в други е титуляр."
Еми...Сигурно защото е много добър.