Шапка ти свалям за това мнение, защото миналата седмица пак се дърлехме по този въпрос и ваште ми обясняваха за Берое през 86-та и т.н и т.н...,това твоето го приемам и ми се вижда абсолютно ОК!Jimmy8 написа:Al_Abrashev написа:Може и да не сме прави, но поне всеки си казва мнението.............МЕН СПЕЦИАЛНО МНОГО МЕ Е ЯД, това е!Abbiati написа:За съжаление, всички вие НЕ сте прави, казвам го като истински ботевист. Този отбор не е за А група; този президент не е за този свят!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S.Към феновете на БОТЕВ: Знам, че не ви е до това, но ми е любопитно като гледате мненията в темата до тук ,да направите коментар на кои от "чуждите" фенове им пука за Ботев и на кои не???
Приятелю,искам да ти обясня за "умразата" ни към Левски.Някога,знаеш,най-голямото дерби за Ботев беше мача с Левски.Левски беше най-големия ни съперник.От там е останала тази "умраза",но тя е спортна умраза и показва респект.Не мразиш малкото отборче,а отбора който ти е най-голям съперник.Както и не мразиш отбора от който винаги падаш "служебно",по партийна линия.С ЦСКА никога не сме имали интрига,генералите в София казваха да паднем и ние нямахме избор.Големите мачове бяха с Левски.Пак повтарям,това е "спортна умраза".Другата,истинската вече умраза е еднаква към Левски и ЦСКА и тя идва от това че съдиите играеха заедно с вас,а и от това че ни обирахте най-добрите футболисти и то без пари - както от нас,така и от другите отбори.Това важи и за Левски и за ЦСКА.Тези два отбора винаги са били пиявиците в БГ футбола и няма какво да се обиждаш от това.Сега вече е въпрос на свободен пазар,но преди 10-ти ноември не беше.Тогава БКП решаваше всичко.Това е.
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Al_Abrashev
- Контакти:
Re: БОТЕВ НЕ Е ОТБОР ЗА "Б" ГРУПА
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
Re: христолоф - убиеца на една легенда
така е пич аз съм се отчаял напълно
-
- Контакти:
точно сега трябва да сме супер единни според мен на селския му остава много малко време
Да, но само говорим, а нищо не правим и така не става.
- Yellow major
- Контакти:
Ние вече изпаднахме,но ако тези футбалери
са мъже да подават молби до арбитража и да разтрогват защото тои тези пари дето им ги дължи няма да им ги даде за изпадането и поне да не му дадат възможност да вземе нещо.Докъде я докарахме??? Акъла не ми го побира как този изрод не разбира ,че нищо добро не го чака. Но трябва да се удари неговия адвокат и да се стресне за да го остави .
По- лошото е обаче ,че май няма да сме в Б а в В група заради лиценза.
Кураж на феновете и дано нещо се промени!
По- лошото е обаче ,че май няма да сме в Б а в В група заради лиценза.
Кураж на феновете и дано нещо се промени!
Идва дербито с Любимец.
Със Селския Урод ще ни лашкат и в "Б"... Няма по-слаби от тия посерковци. 

bedrock1912 написа:точно сега трябва да сме супер единни според мен на селския му остава много малко време
Аз не знам как го реши това,че му остава много малко време,аз лично съм обезверен тотално.Дай доводи поне малко да ме надъхаш да живея още

-
Не само Христолов е виновен.Този сезон вашите футболисти не направиха нито един мач.В нито един мач не се хвърлиха като мъже, поне заради вас феновете да бяха играли.Нее се бъзикам, мнението ми е съвсем искрено.
- Yellow major
- Контакти:
Абе пич,как да направят като този сезон
Нямаме един нападател .Играем с Андонов който е халф в атака.Христолофф взе резервите на Родопа и от всички "трансфери без пари " играе само Станков.Този отбор няма капацитет,няма резерви. Черните в отбора са на вафли..За една година от оотбора бяха продадени и откраднати 6 футболисти и нищо не се купува ,е как става това.Ако не знаеш ,което е видно Г.Христов, Минев , Саидходжа,Величков,Караматев, Какалов. Е как да стане са баберици ???
Какво да се бъзикаш , ние това си го знаем ! Тия , дето се хвърляха в мачовете /например братя Миневи/ вече ги няма... Но по чия вина ?
То е ясно
За всичко е виновен Селския Изрод... Христолов в кофчег