Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

adameca
Контакти:

Re: Танко Дяков и Черно море се разделиха

Мнениеот adameca » 01 юни 2011 13:17

turbogena написа:Ти луд ли си? За какво ни е Танко? Иво и Данчо са далеч по-добри ;)

Луд съм да! Само ще ти препоръчам, ако имаш от къде да погледнеш мача ни с Черно море там да може да се подсетиш как обезвреди Гарата. Не са много защитниците, които могат да го направят. Що ти онзи французин с трудното име ли предпочиташ?
НЕЗАКОННО ви СЪЗДАДОХА,НЕЗАКОННО ви ВКАРАХА в "А" ГРУПА, НЕЗАКОННО ви ОСТАВИХА В "А" ГРУПА- СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА цДна!!!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 01 юни 2011 13:19

Не ме разбра. Не предпочитам никакви французи. Просто мисля ,че нашата двойка в момента си е добра и няма нужда от нов централен бранител. Ако го привлечем (не ми се вярва) по-скоро ще е резерва ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

adameca
Контакти:

Мнениеот adameca » 01 юни 2011 13:23

turbogena написа:Не ме разбра. Не предпочитам никакви французи. Просто мисля ,че нашата двойка в момента си е добра и няма нужда от нов централен бранител. Ако го привлечем (не ми се вярва) по-скоро ще е резерва ;)

Не мислч, че с двама централни ще изкараме сезона. Не виждам и нужда да прекфалифицират Грийн като централен. Танка е много добър, според мен ще се наложи титуля веднага в конкуренцията на Иво! Милиев не го коментирам, мисля че е израснал много напоследък.
НЕЗАКОННО ви СЪЗДАДОХА,НЕЗАКОННО ви ВКАРАХА в "А" ГРУПА, НЕЗАКОННО ви ОСТАВИХА В "А" ГРУПА- СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА цДна!!!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 01 юни 2011 13:31

Смятам, че би ни свършил добра работа. Но не ми се вярва да го вземем.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот futbolqga » 01 юни 2011 13:39

Blue_Girl написа:
NIKSANA написа:казаха, че се е разбрал да си намери отбор на вън.. и ако не стане да се подпише договор с Черно Море пак!

Значи:
Или-или?
:shock:

Не е вярно, слушах едно интервю на Танка и каза, че има оферти от 2 български отбора.Нищо чудно единят да е Левски.

Потребителски аватар
toonarmy
Контакти:

Мнениеот toonarmy » 01 юни 2011 13:40

Много добър защитник.според мен един от топ в БГ.
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ.

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 01 юни 2011 13:41

От доста време го харесвам като защитник, който би ни свършил работа. А е и без трансферна сума...Идеален вариант. Много борбен, играе с хъс, има физика, а не е и толкова тромав като Иво. Бележи и голове...Определено би бил попадение за нас, но едва ли ще го вземем за жалост.

biofreeze
Контакти:

Мнениеот biofreeze » 01 юни 2011 13:42

adameca написа:
turbogena написа:Не ме разбра. Не предпочитам никакви французи. Просто мисля ,че нашата двойка в момента си е добра и няма нужда от нов централен бранител. Ако го привлечем (не ми се вярва) по-скоро ще е резерва ;)

Не мислч, че с двама централни ще изкараме сезона. Не виждам и нужда да прекфалифицират Грийн като централен. Танка е много добър, според мен ще се наложи титуля веднага в конкуренцията на Иво! Милиев не го коментирам, мисля че е израснал много напоследък.

Хораааа,осъзнайте се,заради безобразната ни защита загубихме титлата.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 01 юни 2011 13:45

Смятам, че и Иво, и Милиев, и Танко Дяков нямат качества да са централни защитници. И тримата са дърводелци, а взимането на Милиев в национала след толкова слаб сезон си е направо резил.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 01 юни 2011 13:48

Бих добавил, че Топчо в каквато и форма да е е на светлинни години и от тримата, а също би се явил като така нужния лидер. Срамно е да говорим за Танко, а Топчо да е свободен и никой не се сеща за него.

Върни се в “Архив”