Аре стига си плюл, бе селянин! Осъзнай се бе, насра се днеска от злоба? Погледни се отстрани малко, жалък си. Пийни нещо успокоително, тия вашите ще те докарат до инфаркт!pensioner написа:WestCoast2 написа:Cherven_poboinik написа:ми мого ясно ЦСКА с такава игра ... няма как да е 1-ви
Еми щом е така си смени аватара и подписа
Ние НЕ СМЕ КУРВИ КАТО ПОДУЕНЦИ САМО ЦСКА САМО ЦСКА
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ШАМПИОН ЛИ Е ЛЕВСКИ СЛЕД ПРОВАЛА НА ЦСКА ?
Save Ukraine!
Re: Коментаторите?!?!?!
sushtoto e i po gong spoko! SAMO LEVSKI
[warning]Пиши на кирилица[/warning]
[warning]Пиши на кирилица[/warning]
С най-голямо удоволоствие чета как Левскарите си мислят ,че са шампиони ,а се срещат и разбирачи ,прогонизиращи някакви резултати с които дори ЦСКА И левски не успяха да бият беласица.Има ли добри нападатели
кой литекс ли или ония къде ви набучи три гола
Не мога да разбера как всички в България забравиха изказванията на Вили и компания ,че ЦСКА ще се бори с отбори като Беласици и Миньор за оставане в елита.Както е тръгнало наистина левски може би ще е шампион ,но може би ...левски все пак държи всички рекорди за глупост във футбола.Спомняте ли си левскарчета как ви вкарават три гола в последните три минути на мач от евротурнирите и отпадате след това
Но чакайте вие май държите рекорд и за най-лоша голова разлика в групите на шампионска лига или как пак вашето отборче в поседните две години няма победа в европа по този показател май се нараждате по показатели с онтобри от Малта ,Лихтенщайн и прочие и нямам намерение да споменавам за Бате Борисов,Жилина и Тампере
И знаете ли защо го споменавам това ,защото левски за четвърта година подред ,вслучай че стане шампион тази година ще играе в шампиноската лига и знаете ли защо пак ще ревете и защо пак ще изложите България ,защото в Европа съдиите нямат купуване ,а и дори уж слабите отборчета като Бате Борисов показват характер ,нещо което левскарчетата никога няма да имат.Ще си останите със селския ви манталитет и знаете ли защо винаги ще остана фен на ЦСКА ,защото ЦСКА е най-великият футболен български отбор(31 шампионски титли ,два полуфинала в КЕШ и един в КНК ,няма смисъл да споменавам отборите бити от ЦСКА ),защото ЦСКА има най-вероятната публика признавана в Европа и защото ЦСКА Е ИНСТИТУЦИЯ.Няма значение от състоянието на отбора и проблемите ,които имат ,а фактът че независимо от ЦСКА е бойкоспособен и догодина ще играе в Европа ,а и май все още сме пред вас и пак сме първи 

- DrAvalanche
- Контакти:
Re: БФС ЩЕ НАКАЖЕ ЛИ ЦСКА?
cska_90 написа:Абе айде сега -не защитавам хулиганите,ама предмета падна на 10 метра от него ,а онзи клоун се хвана за главата и ми лежи 10 мин,какво да го правят!!!!
За предмета не знам, но факлата си падна до крака му
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- DrAvalanche
- Контакти:
Re: БЛАГОДАРНОСТИ НА ЧЕРНО МОРЕ
n0.merCy написа:Благодаря на Алекс и целия отбор на Черно море за победата днес над ЦСКАКасмет в битката за 3тото място
Подкрепям. А догодина да бият свинете два пъти
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

PFC Litex написа:Хайде не дръжте сметка на хората, кой, какъв е.
БНТ имат още 3 мача и приключват.
Три мнения ти погледнах случайно, и трите са критика към някой потребител.
Давай го по-спокойно, нищо че си модератор.

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
kobrata написа:С най-голямо удоволоствие чета как Левскарите си мислят ,че са шампиони ,а се срещат и разбирачи ,прогонизиращи някакви резултати с които дори ЦСКА И левски не успяха да бият беласица.Има ли добри нападателикой литекс ли или ония къде ви набучи три гола
Не мога да разбера как всички в България забравиха изказванията на Вили и компания ,че ЦСКА ще се бори с отбори като Беласици и Миньор за оставане в елита.Както е тръгнало наистина левски може би ще е шампион ,но може би ...левски все пак държи всички рекорди за глупост във футбола.Спомняте ли си левскарчета как ви вкарават три гола в последните три минути на мач от евротурнирите и отпадате след това
Но чакайте вие май държите рекорд и за най-лоша голова разлика в групите на шампионска лига или как пак вашето отборче в поседните две години няма победа в европа по този показател май се нараждате по показатели с онтобри от Малта ,Лихтенщайн и прочие и нямам намерение да споменавам за Бате Борисов,Жилина и Тампере
И знаете ли защо го споменавам това ,защото левски за четвърта година подред ,вслучай че стане шампион тази година ще играе в шампиноската лига и знаете ли защо пак ще ревете и защо пак ще изложите България ,защото в Европа съдиите нямат купуване ,а и дори уж слабите отборчета като Бате Борисов показват характер ,нещо което левскарчетата никога няма да имат.Ще си останите със селския ви манталитет и знаете ли защо винаги ще остана фен на ЦСКА ,защото ЦСКА е най-великият футболен български отбор(31 шампионски титли ,два полуфинала в КЕШ и един в КНК ,няма смисъл да споменавам отборите бити от ЦСКА ),защото ЦСКА има най-вероятната публика признавана в Европа и защото ЦСКА Е ИНСТИТУЦИЯ.Няма значение от състоянието на отбора и проблемите ,които имат ,а фактът че независимо от ЦСКА е бойкоспособен и догодина ще играе в Европа ,а и май все още сме пред вас и пак сме първи
Еи разбирач сещаш ли се как на вас ви вкарват 2 гола за 10 мин сещяш ли се как се измъчихте цял мач и накрая пуснахте гол в продълженията от едно никакво центриране от корнер и отпаднахте . Сещаш ли се как ви вкараха в 86 мин след цял мач главоблъсканица а? Не казвам че ние сме кое знае какви ,но и вие не сте цвете за мирисане !!!

Не казвам ,че и ние не можем да се осерем сичко е възможно затова футбола е интересен ,но цяла Бългатия е 90% сигорна че титлата ТИЧА на ГЕРЕНА

Ахахаха... А аз си мислех, че съм пристрастен и затова така ми се струва, но явно и на други така им е звучало. Просто няма да забравя като свирнаха дузпата за чорбата и колко щастливо се провикна като циганче пред кореком "Дузпа за ЦСКА!". Ако не греша, на едно от повторенията се видя, че защитника играе с топката, а тоя половин час обяснява, че защитника не играл за топката. Абе може и да греша, ама ще се види това.

[offtopic]

Re: БЛАГОДАРНОСТИ НА ЧЕРНО МОРЕ
embaro написа:Трябва да благодарите и на Ристосков.
Чорбар какво си недоволен от съдията?Вие сте ебаси мишките

Само Черно море,Интер и Тотнъм
Отвратителен коментар по Гонг
Пълно разочарование
Пълно разочарование
Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов