Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

fireblood2nd
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот fireblood2nd » 30 май 2011 19:32

"Абе верно е ,че съм на 16 ама гледам от 2004 и съм пропуснал по малко мача отколкото ти някога си гледал смешнико .. знам франки колко ни е дал , той ,джон и донякъде дрогба и Джо Коул ни дърпаха заедно , доскоро напред . А това ,че речникът ти е беден и можеш да нагрубяваш не е особен плюс."
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Все още не мога да осъзная, как може да кажеш, че Лампард трябва да си ходи. Дай и Тери и Чех да си ходят и да вземем Ван Бомел. Явно душата ти е много нежна и лесно ранима, за да се обиждаш от дума, като тъпанар. Ходи си гледай балета и не се занимавай с футбол. Айде със здраве. ;)

Потребителски аватар
c0mba
Контакти:

Мнениеот c0mba » 30 май 2011 19:37

fireblood2nd написа:"Абе верно е ,че съм на 16 ама гледам от 2004 и съм пропуснал по малко мача отколкото ти някога си гледал смешнико .. знам франки колко ни е дал , той ,джон и донякъде дрогба и Джо Коул ни дърпаха заедно , доскоро напред . А това ,че речникът ти е беден и можеш да нагрубяваш не е особен плюс."
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Все още не мога да осъзная, как може да кажеш, че Лампард трябва да си ходи. Дай и Тери и Чех да си ходят и да вземем Ван Бомел. Явно душата ти е много нежна и лесно ранима, за да се обиждаш от дума, като тъпанар. Ходи си гледай балета и не се занимавай с футбол. Айде със здраве. ;)

При положение ,че сме фенове на един и същи отбор и изповядваме неговата философия , не значи ,че трябва да се обиждаме за щяло и нещяло . Казах да си ходи в смисъл да окачва бутонките и да помага в клуба , вече ми се струва стар , а за Тери и Чех , кой е обелвал и дума ?
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

fireblood2nd
Контакти:

Мнениеот fireblood2nd » 30 май 2011 19:46

"При положение ,че сме фенове на един и същи отбор и изповядваме неговата философия , не значи ,че трябва да се обиждаме за щяло и нещяло . Казах да си ходи в смисъл да окачва бутонките и да помага в клуба , вече ми се струва стар , а за Тери и Чех , кой е обелвал и дума ?"
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Просто действах по твоята логика.

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 30 май 2011 19:58

fireblood2nd написа:Лампард и Дрогба няма да си ходят. Все си мисля, че и Калу ще остане. ;)

Това е добре, тъй като Лампард и Дрогба са легенди на този клуб и ми се струва, че има какво още да дадът, дори и да са резерви. А за Калу мисля, че има потенциал. Аз съм от хората, които харесват котдивоареца, макар и да не е достатъчно добър за Челси. Тримата могат да помогнат в много мачове на отбора, влизайки като резерви, а Франки има сили да изиграе още 2 сезона като титуляр, стига да си върне формата.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
ChElSeA_FaN
Контакти:

Мнениеот ChElSeA_FaN » 30 май 2011 19:59

И като знаеш колко е дал на клуба защо искаш да го махаме ? Нищо свято ли няма за теб ? Нима 1-2 тенекии са по-важни от играч като Франк ? Милан махнаха ли Малдини,а Юнайтед Гигс или Скоулс ? Преди всичко се научете да уважавате хората дали кариерите си и най-добрите си дни за Челси,а чак след това мислете за купи и титли :!:
[wrapimg=]http://chelsea-blues.ru/0000news/lampschampion.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 30 май 2011 20:01

ChElSeA_FaN написа:И като знаеш колко е дал на клуба защо искаш да го махаме ? Нищо свято ли няма за теб ? Нима 1-2 тенекии са по-важни от играч като Франк ? Милан махнаха ли Малдини,а Юнайтед Гигс или Скоулс ? Преди всичко се научете да уважавате хората дали кариерите си и най-добрите си дни за Челси,а чак след това мислете за купи и титли :!:

+1
А и Челси преди ерата Абрамович, не е бил клуб, който да печели много титли и купи, така че фенове, които са фенове преди Роман да дойде са свикнали с липсата на успехи. Нека не се превръщаме в Ман Сити и да продаваме всеки, който не е във форма, било той легенда на отбора или не. Франки, Тери, Чех и Дрогба трябва да завършат кариерата си в Челси!
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

fireblood2nd
Контакти:

Мнениеот fireblood2nd » 30 май 2011 20:04

c0mba, явно не само аз имам противоречия с теб, както сам виждаш. ;)

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 30 май 2011 20:06

Тук не е мястото да спорите... !

fireblood2nd
Контакти:

Мнениеот fireblood2nd » 30 май 2011 20:08

Евала правя на bekono и ChElSeA_FaN(Не съм сигурен дали съм го написал правилно).

Върни се в “Архив”