Frankie Lampard написа:Neymar agents in London for Chelsea transfer talks
Все по-близо сме до подписа муВан дер Вийл от Аякс също е пред трансфер, както и Кевин де Брюн.
Zaradvame strashno mnogo ;d. Pp- ot iphona Sam sorry za latinicata
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Frankie Lampard написа:Neymar agents in London for Chelsea transfer talks
Все по-близо сме до подписа муВан дер Вийл от Аякс също е пред трансфер, както и Кевин де Брюн.
fireblood2nd написа:Лампард и Дрогба няма да си ходят. Все си мисля, че и Калу ще остане.
Frankie Lampard написа:Колкото и слабо да играе винаги ще е титуляр ... Не се е родил треньор, който да го остави пейка дори за 1 мач ...![]()
Ако ще и да се влачи по терена, пак ще е титуляр ... Аз си знам защо ...
c0mba написа:Frankie Lampard написа:Колкото и слабо да играе винаги ще е титуляр ... Не се е родил треньор, който да го остави пейка дори за 1 мач ...![]()
Има уникална харизма и дух , но кажи си и ти мнението защо никой не би го оставил на скамейката ?
fireblood2nd написа:c0mba написа:Frankie Lampard написа:Колкото и слабо да играе винаги ще е титуляр ... Не се е родил треньор, който да го остави пейка дори за 1 мач ...![]()
Има уникална харизма и дух , но кажи си и ти мнението защо никой не би го оставил на скамейката ?
Защото има тъпанари, като теб, които са фенове на отбора от 2 месеца и са видели само слабите игри на Лампард. Ти дори не подозираш, за какъв играч става въпрос. Нямаш си на престава колко много е дал на отбора и ще продължава да дава.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта