Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Покрай едни спорове с колегата Проданов за евротурнирите

Мнениеот tprodanov » 16 май 2009 15:14

Ей го и поредния ебаси. Сашо Великия говори простотии, ама поне си знае, че се ебава, а ти май си верваш. Вече го писах из темите, порови, виж колко са актуалните коефициенти в евротурнирите на отборите и после ми говори кое е повече. Останалото е проветряване на зъбите.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 май 2009 15:15

ALEX_D_GREAT написа:
rhaegar написа:
1. Аз съм цесекар и нормално да съм анти-левскар. така както всеки левскар е анти-цесекар.
2. 70-30 в полза на позитивните за ЦСКА

По точка едно можем да поспорим-не всички левскари са анти цесекари.На мен ЦСКА ми е безразличен отбор-не ме интересувва какво става там,кой играе,кой идва,кой си отива,кой е треньор и т.н.А мисля,че и с повечето от нас е така.Докато вие търсите само поводи да се заяждате.
По точка две-самия факт,че имаш най-много мнения във форума на Левски,говори по-скоро обратното.
Все едно,както и да е няма да го обръщаме на караница тука.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 16 май 2009 15:18

rhaegar написа:
ALEX_D_GREAT написа:
rhaegar написа:
1. Аз съм цесекар и нормално да съм анти-левскар. така както всеки левскар е анти-цесекар.
2. 70-30 в полза на позитивните за ЦСКА

По точка едно можем да поспорим-не всички левскари са анти цесекари.На мен ЦСКА ми е безразличен отбор-не ме интересувва какво става там,кой играе,кой идва,кой си отива,кой е треньор и т.н.А мисля,че и с повечето от нас е така.Докато вие търсите само поводи да се заяждате.
По точка две-самия факт,че имаш най-много мнения във форума на Левски,говори по-скоро обратното.
Все едно,както и да е няма да го обръщаме на караница тука.

Положението е такова, че ако си фен на един от двата отбора по дифолт си анти-фен на другия. Нещо като Селтик и Рейнджърс. Причината е, че тези два отбора ВИНАГИ СА двата основни заподозряни за шампион. За да стане шампион твоя отбор трябва да стискаш палци срещу моя и обратното. Само не ми казвай, че мача днес във варна ти е безразличен нали?

А това, че имам повече мнения тук е стечение на обстоятелствата. Просто си защитавам отбора.
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Gignac

Re: ами утре ако сливен спре локото кво става?

Мнениеот Gignac » 16 май 2009 15:18

Още по-интересно стана щото Локо би 3:2 :lol: Морето нямат право на грешка
Смърт за сектор г
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!

Smart_za_govedata

Мнениеот Smart_za_govedata » 16 май 2009 15:22

Хах мачът с Удинезе, тогава те не приличаха на отбор! Спомни си какво стана, за да играят те в Евротурнирите! Бяха пълни мишки! Олимпик се бяха класирали и излезнаха да си направят тренировка срещу вас за предстоящия им мач в Лигата! Сега ще кажете, че победата над Ливърпул е същата като тази с Олимпик! ДА същата, само че срещу Европейския шампион тогава на Анфийлд!!!

Потребителски аватар
C.A.R.P.
Контакти:

Мнениеот C.A.R.P. » 16 май 2009 15:23

Високоуважаеми представители на животинския свят (свине & говеда), бихте ли понамалили количството простотии, които бълвате в контекста на ЕКТ?

И малките деца видяха, че не ставате и за зелев чеп не ставате в Европа. От сто години близо подпират ту единия, ту другия и в крайнна сметка нищо. Задушавате футбола в родината ни, гнусните ви корумпирани деятели, съдии, изпълкоми пр. измет унищожават из корен всяка надигаща се заплаха за синьо-червената олигархия, тероризирате всички останали, които се опитват просто да играят футбол.

И знаете ли кое е най-жалкото? Най-жалкото е, че за толкова години нагло подпиране и обезкървяване на останалите отбори вие все още сте една кръгла нула в Европа. Не сте ни донесли НИЩО. НИЩО. Тая дума я запомнете, защото ви олицетворява напълно. И в други вържави от третия свят се случваше това, но там поне има реално постигнати резултати - и сърби и румънци имат сериозно успехи в ЕКТ (купи, финали и т.н.) Вие нямате нищо друго, освен една животинска наглост и безочие. Ако можете да се видите отстрани, сигурно щяхте да се самоубиете. Жалки сте :)
non mollare mai

Потребителски аватар
Koceto_8303
Контакти:

Мнениеот Koceto_8303 » 16 май 2009 15:23

Искам аз да попитам... Защо Левски е с по голям коефицент в европа от червеният отбор? Искам да ви припомня и нещо друго! Левски е унизявал този червен отбор два пъти с по седем гола и веднаж с 5 в мач за купата на българия! Същият този червен отбор загуби унизително с осен на нула от един отбор от провинцията.Искам да си припомните мачовете на червеният отбор с Галатасарай 3 на 0 и 0 на 3, година по рано Левски игра със същият този отбор и резилът нямаше нищо общо. Лвски е отбора на народа, отбора с инициалните букви е създаден изкуствено и така се подържа до ден днешен сиреч отбора на правителството се бори с отбора на народа.
ЛЕВСКИІОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 16 май 2009 15:24

ALEX_D_GREAT написа:Искам да попитам колко мача отбора на Левски няма победа в Европа?

и

Един факт - в последните си 10 мача в Европа ЦСКА има една загуба от Бешикташ преди три години.

Благодаря за отговорите.
Аз пък искам да те попитам, да не се пробваш да влезеш в тройката за най-тъпи и комплексарски теми?
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

R4nd
Контакти:

Мнениеот R4nd » 16 май 2009 15:35

1-во искам да кажа. че ALEX_D_GREAT си ми любимия форумен герой. Ти олицетворяваш точно това което най-не харесвам във феновете на цска, а именно да се заяждат за щяло и не щяло. Левски колко победи има или няма в Европа не виждам какво те касае, последните няколко години Левски е много по-успешен в представянето си от вашите епизодични победи било то и с/у Ливърпул( коефициентите говорят сами по себе си). Вие ако искате хванете и бийте Ман Юнайтед 1 мач и си отпаднете, а ние ако ще с 10 равни ама да стигнем четвърт, полу-финал и тн. Сещаш ли се кое май е по-значимото?
Последна промяна от R4nd на 16 май 2009 15:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Re: Жеан Карлос вкарва за Амкар

Мнениеот lionel_messi » 16 май 2009 15:41

XTaz написа:и го сменят в 38 мин. :D

Защото се контузи. ;)
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..