Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
emo

Re: Треньорският пост в Левски.

Мнениеот emo » 16 май 2009 10:38

според мен ако вземеме титлата кокала остава на 100%.батков хем ще спести пари хем хем ще каже:нека да продължи започнатото.и така до следващата издънка..............единственото спасение е да дойде наско и да наложи желязна дисциплина.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 16 май 2009 10:44

Кокъла си тръгва във всички варианти!

Потребителски аватар
Never_Mind
Контакти:

Мнениеот Never_Mind » 16 май 2009 10:46

tprodanov написа:Кокъла си тръгва във всички варианти!

Да не стане само : " Сингжира се връща, козата я няма " ?

:roll:
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/440/4592440U.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://images.icnetwork.co.uk/upl/ealinggazette/sep2008/3/9/7A187447-ACE7-BA6C-3DE786A0320F8078.jpg[/wrapimg]

AMON AMARTH

Мнениеот AMON AMARTH » 16 май 2009 10:46

emo написа:според мен ако вземеме титлата кокала остава на 100%.батков хем ще спести пари хем хем ще каже:нека да продължи започнатото.и така до следващата издънка..............единственото спасение е да дойде наско и да наложи желязна дисциплина.

Така е.Боримиров не става за този пост.Ако велев остане ще се повтори историята от полу сезона.Тотално сбъркана подготовка и ходене по мъките първите кръгове.Грант,е излючено да дойде.А и аз не мога да го понасям.Но задължително да е чужденец.Българските треньори са тотално изчерпани,или тотално объркани.

Потребителски аватар
Never_Mind
Контакти:

Мнениеот Never_Mind » 16 май 2009 10:51

AMON AMARTH написа:
emo написа:според мен ако вземеме титлата кокала остава на 100%.батков хем ще спести пари хем хем ще каже:нека да продължи започнатото.и така до следващата издънка..............единственото спасение е да дойде наско и да наложи желязна дисциплина.

Така е.Боримиров не става за този пост.Ако велев остане ще се повтори историята от полу сезона.Тотално сбъркана подготовка и ходене по мъките първите кръгове.Грант,е излючено да дойде.А и аз не мога да го понасям.Но задължително да е чужденец.Българските треньори са тотално изчерпани,или тотално объркани.

... И тук възниква вапроса : Послушни И.Д. и треньор ли ни трябват или такива, дето знаят как да си свършат работата, но биха желали определена свобода (па била тя и финансова)...?
Май въпроса се завърта пак около това кой поръчва музиката...а напоследък тази музика не се поръчва с чекове без покритие...
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/440/4592440U.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://images.icnetwork.co.uk/upl/ealinggazette/sep2008/3/9/7A187447-ACE7-BA6C-3DE786A0320F8078.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 16 май 2009 11:00

Нещата са ясни каквото и да се случи до края на шампионата Кокала губи поста си старши треньор.Новия наставник на Левски се казва Илиян Илиев.Батков и Берое са се разбрали вече,просто от Стара Загора са поискали треньорът да си довърши сезона въпреки,че със сигурност се завръщат от догодина в А група.При шампионска титла Емил Велев остава в Левски но като помощник треньор. Наско Сираков също се завръща в Левски,но не на поста изпълнителен директор там си остава Дани Боримиров.Поста който най-вероятно ще заема е на президент.Това всичко ще стане ясно в дните след края на първенството.Разбира се и Батков трябва да удържи на думата си
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 16 май 2009 11:04

milen.hrisrov написа:Нещата са ясни каквото и да се случи до края на шампионата Кокала губи поста си старши треньор.Новия наставник на Левски се казва Илиян Илиев.Батков и Берое са се разбрали вече,просто от Стара Загора са поискали треньорът да си довърши сезона въпреки,че със сигурност се завръщат от догодина в А група.При шампионска титла Емил Велев остава в Левски но като помощник треньор. Наско Сираков също се завръща в Левски,но не на поста изпълнителен директор там си остава Дани Боримиров.Поста който най-вероятно ще заема е на президент.Това всичко ще стане ясно в дните след края на първенството.Разбира се и Батков трябва да удържи на думата си

за да удържа на думата си батков постоянно трябва да бъде притискан от феновете.така както беше в НДК.РАЗбира се притискан с не със сила

AMON AMARTH

Мнениеот AMON AMARTH » 16 май 2009 11:10

Кокалът,помощник на Илиян Илив?
Е тогава ще стане пълен цирк.

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Мнениеот XTaz » 16 май 2009 11:17

според мен Кокала трябва да си ходи. вярно е че отдавна в един сезон не сме взимали толко дербита но.... За мен добър вариант е Павел Дочев. Да вкара малко дисциплина в отбора.
И дано има пари за селекция иначе лошо.
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 16 май 2009 11:27

XTaz написа:според мен Кокала трябва да си ходи. вярно е че отдавна в един сезон не сме взимали толко дербита но.... За мен добър вариант е Павел Дочев. Да вкара малко дисциплина в отбора.
И дано има пари за селекция иначе лошо.

Той каза преди време,че в България би работил само в ЦСКА.
Този профил вече не съществува.

Върни се в “Архив”