Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски реже тим от Висшата лига за Жоазиньо
Правилна политика на Левски. Никакво прибързване. Ние не сме бедни,като фк Боклук съдийско знаме София. Разбрахте ли сега откъде взимаха парите за да купуват мачове. Чрез доктора им от черно тото, а се правят на честни.
- стичо
- Контакти:
Re: Снимки на Сектор "Б" от мача на 09.05.2009
И аз търсих снимки от великата хореография на един от паметните мачове в това сивичко първенство! Нека след това истинско дерби, пловдивчани окончателно замълчът!
Нека признаем че и двата фенски фронта, се представиха изключително добре! Може да съм пристрастен но, сектор "Б" беше по-добрия! Радвам се че почти нямаше ексцесии след мача, и така трябва да бъде! Нека дадеме пример на Пловдив, какво значи "ДЕРБИ" !!! И дано от тук нататък дербито да преминава в този дух.
Обичам Левски повече от жена си!

Обичам Левски повече от жена си!

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: една година левски-спартак 0:0 помня го!!!!!!
болен мозък си е той! 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Re: Левски реже тим от Висшата лига за Жоазиньо
абе ние червена сергия ли сме и или футболен клуб ?!?!
Ония са готови и семки да продават, само алъш-вериш да има .... а ние трябва да си градим отбора с качествени футболисти ...
Ония са готови и семки да продават, само алъш-вериш да има .... а ние трябва да си градим отбора с качествени футболисти ...
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Re: една година левски-спартак 0:0 помня го!!!!!!
ако Сираков нареди да играем както с Цецка, няма начин да не ги разгромим ...
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
ами утре ако сливен спре локото кво става?
утре тея войводи ще изядат тревата на надежда и ето хоп лесен мач във варна.не ми се иска ама сливен скача само на някои като онези от черноморец дето си оставиха най добрите нападатели резерви срещу цска. абе утре очаквам голям смях.
Re: ами утре ако сливен спре локото кво става?
Локото няма да се надупи на цска, това става.
Смърт за сектор г
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!
-
- Контакти:
разликата в точките между третия в класирането и петия е само две точки,интересното е че и Черно море,Локо (сф) и Литекс имат претенции да играят в ЕКТ,а и трите отбора трябва да бият до края на първенството и техните успехи минават през задължителни победи срещо отбора на cska
САМО ЛЕВСКИ
САМО ЛЕВСКИ
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
локото утре ще попилее сливен с чиста победа.незнам кое те кара да мислиш че сливен ще скачат.ако скочат за кой отбор ще играят?
emo написа:локото утре ще попилее сливен с чиста победа.незнам кое те кара да мислиш че сливен ще скачат.ако скочат за кой отбор ще играят?
ЦСКА ?!? МИсля че това е верният отговор, ако за ЦСКА не скочат, та за Левски ли ?
BluE iS The ColouR...