Боримиров се бие на детски футболен турнир

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Боримиров се бие на детски футболен турнир

Мнениеот POPCORN » 28 май 2011 00:11

Борето пак е стрелял с калашника!Винаги си е бил прост, дано с възрастта да не стане по-зле :lol: :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 28 май 2011 00:13

storm написа:
ShooterMan написа:След като видяхме целия репортаж вече можем да потвърдим,че това ще да е най-голямата селения.Жалко,че децата са станали свидетели на подобни сцени.

За децата ли ми говориш, където всяка събота се напиват и ходят по дискотеките да се правят на гъзари ? Много от тях сигурно и цигари пушат..

Колко от тях познаваш,че говориш така.?Да има много деца който пият и пушат но ако тази селения продължава тяхният % ще расте лавинообразно.Дедо Боре шурея на Таки толкова се изложи с тази си постъпка,трябва да го е срам да излезе от тях.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 28 май 2011 00:15

Брей , всички тука моралисти и съдници се извадиха :o
Огледайте по около вас какво става и после пишете и съдете Борето и другите участвали в мелето !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 28 май 2011 00:18

аз спокойно мога да кажа, че боримиров е бил бит във варна, а не еучаствал в бой! тоя пич със зелената тениска му вкара поне 10 парчета в муцуната. гледах 6-7 пъти клипчето и броих ударите.ако изключим влизането изодзадзе в края на рунда "големият мъж" поема най-малко 8-10 удара и нацелва не повече от 4 пъти друг човек.той и затова налетя на нищо не подозиращия човечец в гръб- за да се отсрами, но ней се.като включим, че ванката имаше и други опоненти излиза, че "синята легенда" щеше да стане с истински синя глава при ек-ек.и като футболисти си беше същият мръсник от както се върна в българия- ритане, лакти и разправии със съдиите, разчитайки на авторитетът си.и същият този организъм се беше изпъчил в шоуто на слави да събира пари за свой приятел от сливен с благотворителна цел.как да подпомогнеш кампания оглавявана от "мъж" като него
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 28 май 2011 00:23

Тоя зеления пич 3 човека го бият и не можаха го набият, отния отзаде където го удря на клипа е голям мъж!Евала!Ей това е мишкарство!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 28 май 2011 00:27

Kotooshu написа:Брей , всички тука моралисти и съдници се извадиха :o
Огледайте по около вас какво става и после пишете и съдете Борето и другите участвали в мелето !

Еми оглеждам се, виждам и пак не искам да го повярвам. Не трябва да е така! А дали ще е или няма да е зависи от нас. Сега като е простотия навред, да от утре да правим от простотия нагоре и накрая кой оцелее? Еми, ако е така явно аз съм малоумник и няма да разбера никога! А ние тука се караме кой по-малко виновен ... :(
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
lestat33
Контакти:

Мнениеот lestat33 » 28 май 2011 00:28

Даниел боримиров един от бронзовите момчета на България.Грозна картинка е тука.Но това е типично за левскар не се стряскайте толкова.Тези деца на левски са вкарани по 2 -ия наичн в школата и е нормално да загубят и със 20:0 и не от черно море само а и от Милан(лъкатник).Идея си нямате колко пари се хвърляха а и сега е така за да влезе детето ти да играе и тренира там.От личен пример го знам.Хулят плюят Цска но там е много различно в това отношение.Държа да отбележа че не симпатизирам и на Цска но там поне работят с децата и на тяхни мачове такива грозни картинки едва ли някога ще има.Футболът в България умира проумейте го и го осъзнайте.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 28 май 2011 00:29

lisynger написа:
storm написа:
ShooterMan написа:След като видяхме целия репортаж вече можем да потвърдим,че това ще да е най-голямата селения.Жалко,че децата са станали свидетели на подобни сцени.

За децата ли ми говориш, където всяка събота се напиват и ходят по дискотеките да се правят на гъзари ? Много от тях сигурно и цигари пушат..

Абе чак да почнат да се напиват 11 годишни идва ли :lol: Иначе за по-големите им батковци си прав

Дали ? .. В моя град също има малки футболистчета на тяхната възраст.. Сега е модерно да пиеш , да излизаш и да си в компания ... Аз нали ги виждам през уикендите се събрали група хлапаци с двулитровките в ръка зад някои травопост...
Аз на тяхната възраст пиенето ми беше топване с пръст в чашата на баща ми ...
Така, че не ми говорете за това как щели да дадат лош пример на децат...
С оглед на това което се случва като цяло в държават, един бой нищо не е ..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 28 май 2011 00:31

То и не беше само борето, ами и още една мишка с анцуг много ме издразни, само в гръб дееа.

Но като гледам, се замислям за собственото си поведение. Утре ще се пробвам да не се карам с шофьори, съседи и всякаква друга паплач. И да не предизвиквам никой да се бие. Ново забавление трябва да си измисля, че един ден не искам синът ми да стане като мен. Или по-добре като мен, отколкото като немския "възпитаник".

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 28 май 2011 00:35

Колко типично поведение за моравите..и не само-този отвратителен глупендер е поредната издънка от "златното поколение"'наред с Перуката,Костадинов,Лечков,Сираков..да им сера на главите овчи!

Върни се в “Архив”