Трансферите в клуба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Re: Ботев предложи договори на петима

Мнениеот botevforever » 27 май 2011 18:06

[center]Нали не забравяте,че преди години Данчо последен си тръгна от "потъващия кораб"?Сега "корабът" е вдигнал платна и се радва на попътен вятър,но Минев вече е на 31г.Защо да му се сърдим?Важното е,че Т.Неделев подписва с клуба и Тимонов е взел правилното решение.
P.S.Много ми се иска Господ да ни помогне да срещнем "Лудогорец" на Колежа за Купата!Тогава и Аллах не може да им помогне![/center]
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 27 май 2011 19:02

botevforever написа:[center]Нали не забравяте,че преди години Данчо последен си тръгна от "потъващия кораб"?Сега "корабът" е вдигнал платна и се радва на попътен вятър,но Минев вече е на 31г.Защо да му се сърдим?Важното е,че Т.Неделев подписва с клуба и Тимонов е взел правилното решение.
P.S.Много ми се иска Господ да ни помогне да срещнем "Лудогорец" на Колежа за Купата!Тогава и Аллах не може да им помогне![/center]

Браво за точните думи . Данчо е мъж и никой не трябва да му се сърди .
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 27 май 2011 19:11

Еййй време беше да се успокоят нещата :) :) :)
За Минев само добро мога да кажа въпреки че е единствения който напуска.
Най ме радва че и Тошко Неделев вече е сигурен :) :) :)

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Re: Мениджъри затрупаха Ботев с оферти

Мнениеот gogova4o » 27 май 2011 19:27

Минев си тръгва, всички други искат в Ботев
Петък, 27 Май 2011

Йордан Минев е единственият футболист, който изяви желание да напусне „Ботев” Пловдив в края на сезона. 30-годишният защитник е подписал предварителен довоговор със сигурния нов член на елита "Лудогорец" и от есента ще играе за тима от Разград.

Минев ще бъде изваден от състава на „Ботев” за мачовете срещу „Розова долина” и „Нефтохимик” в последните два кръга от първенството. Почти сигурно близнакът ще преустанови и тренировките на „Колежа”, след като получи от ръководството пълната свобода да мисли за новия си клуб.

Всички останали играчи, с които Ботев премина на парад през „В” група, са готови да участват в борбата за елита през следващия сезон. След проведените предварителни разговори футболистите са изразили желание да продължат да носят „жълто-черната” фланелка и в бъдеще.

Много от тях ще бъдат наградени с професионални договори, заради изявите си през изминалата година и приноса си за възраждането на „Ботев”. В това число влизат и капитанът Николай Манчев, голмайсторът на отбора Наско Курдов и спряганият за трансфер Тодор Тимонов.

Другата добра новина за привържениците на „Ботев” е, че талант N1 под тепетата Тодор Неделев също ще бъде част от отбора през следващия сезон. 18-годишния юношески национал съвсем скоро ще подпише първи професионален договор.
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

БОТЕВЬ
Контакти:

Мнениеот БОТЕВЬ » 27 май 2011 19:54

Данчо винаги е давал всичко от себе си за БОТЕВ.На тази възраст, всеки лев за него е важен.Аз лично винаги ще го аплодирам, когато се появи на нашия стадион.Пожелавам му успех.От мен едно голямо БЛАГОДАРЯ.

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 27 май 2011 19:59

БОТЕВЬ написа:Данчо винаги е давал всичко от себе си за БОТЕВ.На тази възраст, всеки лев за него е важен.Аз лично винаги ще го аплодирам, когато се появи на нашия стадион.Пожелавам му успех.От мен едно голямо БЛАГОДАРЯ.

Успех и от мен.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 27 май 2011 20:36

Щом и пред левски вече ни избират, а и предлагаме по-добри условия според Курдов...мии много добре 8-)

Trickstyle
Контакти:

Мнениеот Trickstyle » 28 май 2011 10:18

Точно Данчо не трябва да го обвиняваме за нищо! В последните 10 години играчите с неговия хъс,дисциплина и себераздаване минали през Ботев,се броят на пръстите на едната ръка! На 30 години човека гледа семейство и е нормално да приеме офертата. Аз му благодаря за всичко което е направил за Ботев,пожелавам му да е жив и здрав и успехи с новия му отбор!
SINCE 1912

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Re: Мениджъри затрупаха Ботев с оферти

Мнениеот publicimage » 28 май 2011 10:25

gogova4o написа:гата добра новина за привържениците на „Ботев” е, че талант N1 под тепетата Тодор Неделев също ще бъде част от отбора през следващия сезон. 18-годишния юношески национал съвсем скоро ще подпише първи професионален договор.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 28 май 2011 12:33

Trickstyle написа:Точно Данчо не трябва да го обвиняваме за нищо! В последните 10 години играчите с неговия хъс,дисциплина и себераздаване минали през Ботев,се броят на пръстите на едната ръка! На 30 години човека гледа семейство и е нормално да приеме офертата. Аз му благодаря за всичко което е направил за Ботев,пожелавам му да е жив и здрав и успехи с новия му отбор!

Каквото и да напиша, ще е по-слабо от това което си казал! +1

Върни се в “Архив”