[center]Нали не забравяте,че преди години Данчо последен си тръгна от "потъващия кораб"?Сега "корабът" е вдигнал платна и се радва на попътен вятър,но Минев вече е на 31г.Защо да му се сърдим?Важното е,че Т.Неделев подписва с клуба и Тимонов е взел правилното решение.
P.S.Много ми се иска Господ да ни помогне да срещнем "Лудогорец" на Колежа за Купата!Тогава и Аллах не може да им помогне![/center]
Трансферите в клуба
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- botevforever
- Контакти:
Re: Ботев предложи договори на петима
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
botevforever написа:[center]Нали не забравяте,че преди години Данчо последен си тръгна от "потъващия кораб"?Сега "корабът" е вдигнал платна и се радва на попътен вятър,но Минев вече е на 31г.Защо да му се сърдим?Важното е,че Т.Неделев подписва с клуба и Тимонов е взел правилното решение.
P.S.Много ми се иска Господ да ни помогне да срещнем "Лудогорец" на Колежа за Купата!Тогава и Аллах не може да им помогне![/center]
Браво за точните думи . Данчо е мъж и никой не трябва да му се сърди .
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?
Еййй време беше да се успокоят нещата
За Минев само добро мога да кажа въпреки че е единствения който напуска.
Най ме радва че и Тошко Неделев вече е сигурен

За Минев само добро мога да кажа въпреки че е единствения който напуска.
Най ме радва че и Тошко Неделев вече е сигурен

Re: Мениджъри затрупаха Ботев с оферти
Минев си тръгва, всички други искат в Ботев
Петък, 27 Май 2011
Йордан Минев е единственият футболист, който изяви желание да напусне „Ботев” Пловдив в края на сезона. 30-годишният защитник е подписал предварителен довоговор със сигурния нов член на елита "Лудогорец" и от есента ще играе за тима от Разград.
Минев ще бъде изваден от състава на „Ботев” за мачовете срещу „Розова долина” и „Нефтохимик” в последните два кръга от първенството. Почти сигурно близнакът ще преустанови и тренировките на „Колежа”, след като получи от ръководството пълната свобода да мисли за новия си клуб.
Всички останали играчи, с които Ботев премина на парад през „В” група, са готови да участват в борбата за елита през следващия сезон. След проведените предварителни разговори футболистите са изразили желание да продължат да носят „жълто-черната” фланелка и в бъдеще.
Много от тях ще бъдат наградени с професионални договори, заради изявите си през изминалата година и приноса си за възраждането на „Ботев”. В това число влизат и капитанът Николай Манчев, голмайсторът на отбора Наско Курдов и спряганият за трансфер Тодор Тимонов.
Другата добра новина за привържениците на „Ботев” е, че талант N1 под тепетата Тодор Неделев също ще бъде част от отбора през следващия сезон. 18-годишния юношески национал съвсем скоро ще подпише първи професионален договор.
Петък, 27 Май 2011
Йордан Минев е единственият футболист, който изяви желание да напусне „Ботев” Пловдив в края на сезона. 30-годишният защитник е подписал предварителен довоговор със сигурния нов член на елита "Лудогорец" и от есента ще играе за тима от Разград.
Минев ще бъде изваден от състава на „Ботев” за мачовете срещу „Розова долина” и „Нефтохимик” в последните два кръга от първенството. Почти сигурно близнакът ще преустанови и тренировките на „Колежа”, след като получи от ръководството пълната свобода да мисли за новия си клуб.
Всички останали играчи, с които Ботев премина на парад през „В” група, са готови да участват в борбата за елита през следващия сезон. След проведените предварителни разговори футболистите са изразили желание да продължат да носят „жълто-черната” фланелка и в бъдеще.
Много от тях ще бъдат наградени с професионални договори, заради изявите си през изминалата година и приноса си за възраждането на „Ботев”. В това число влизат и капитанът Николай Манчев, голмайсторът на отбора Наско Курдов и спряганият за трансфер Тодор Тимонов.
Другата добра новина за привържениците на „Ботев” е, че талант N1 под тепетата Тодор Неделев също ще бъде част от отбора през следващия сезон. 18-годишния юношески национал съвсем скоро ще подпише първи професионален договор.
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Данчо винаги е давал всичко от себе си за БОТЕВ.На тази възраст, всеки лев за него е важен.Аз лично винаги ще го аплодирам, когато се появи на нашия стадион.Пожелавам му успех.От мен едно голямо БЛАГОДАРЯ.
БОТЕВЬ написа:Данчо винаги е давал всичко от себе си за БОТЕВ.На тази възраст, всеки лев за него е важен.Аз лично винаги ще го аплодирам, когато се появи на нашия стадион.Пожелавам му успех.От мен едно голямо БЛАГОДАРЯ.
Успех и от мен.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
Щом и пред левски вече ни избират, а и предлагаме по-добри условия според Курдов...мии много добре 

-
- Контакти:
Точно Данчо не трябва да го обвиняваме за нищо! В последните 10 години играчите с неговия хъс,дисциплина и себераздаване минали през Ботев,се броят на пръстите на едната ръка! На 30 години човека гледа семейство и е нормално да приеме офертата. Аз му благодаря за всичко което е направил за Ботев,пожелавам му да е жив и здрав и успехи с новия му отбор!
SINCE 1912
- publicimage
- Контакти:
Re: Мениджъри затрупаха Ботев с оферти
gogova4o написа:гата добра новина за привържениците на „Ботев” е, че талант N1 под тепетата Тодор Неделев също ще бъде част от отбора през следващия сезон. 18-годишния юношески национал съвсем скоро ще подпише първи професионален договор.
Trickstyle написа:Точно Данчо не трябва да го обвиняваме за нищо! В последните 10 години играчите с неговия хъс,дисциплина и себераздаване минали през Ботев,се броят на пръстите на едната ръка! На 30 години човека гледа семейство и е нормално да приеме офертата. Аз му благодаря за всичко което е направил за Ботев,пожелавам му да е жив и здрав и успехи с новия му отбор!
Каквото и да напиша, ще е по-слабо от това което си казал! +1