Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Re: Ще вадим ли отбора?

Мнениеот BPFC1912 » 15 май 2009 00:18

Много писане , много размисли.
Някой написал , че може да се вади отбора и 8 страници с мнения за това дали трябва или не трябва да се прави това. А принципно ако един от всички си беше направил труда да прочете правилниците , щеше да види , че току така няма да ни изкарат.Но чесно казано за мен това не е най важното. По ми е интересно на какво се надяват тези наши ботевисти , които така са се хванали като удавници за А група.Голямо удоволствие ли им прави да сме тъпаните сред "майсторите" ? Или може би като сме в А ще сме по желани от потенциални копувачи ? Някой вярва ли вече на такива смешки ? И въобще задавали ли сте си въпроса , че сега ако останем сред "майсторите" догодина можем да бъдем още по зле ? И че тогава може да проклинате мига в който сме останали в А група.
Аз деля хубавото и лошото с любимия ми тим вече почти 32 години. Виждал как мачкаме еврограндове , Левски , Цска , а за съгражданите ни да не говорим.Виждал съм как ст. Пловдив 2 часа преди началото на мач Левски , затваря врати , поради това че няма къде да се побират желаещите.Виждал съм мого неща за които младите ботевисти само са чували , поради това че вече повече от 10 години сме се превърнали в един супер смешен отбор. Отбор на който най голямата цел е да не изпадне.Отбор уважаван в последно време само заради публиката и въпреки простия си президент.
Обаче аз не искам да живея само със спомените.Искам да ходя на стадиона с настроение , с надежда , с всичко това което ни беше отнето от един олингофрен - митьо селския. Искам отбора на БОТЕВ да е там където му е мястото - сред водещите в А група. Искам , но в същото време и осъзнавам , че това само няма да стане от само себе си.Още повече със клечене и писане пред компютъра.Трябва ВОЙНА по всички фронтове срещу селската гад ! Трябва да го накараме това нищожество да разбере , че пребиването му в БОТЕВ ще му носи само нещастие. Да проумее че ние сме решени на всичко за да го изгоним от славния пловдивски тим. Дори ако това ни коства изваждането на отбора от А или Б група.
Аз съм Ботевист и като такъв ще ходя на мачовете на отбора в която и дивизия и да е.За това не се притеснявам от евентуална акция от нас феновете , била тя срещу Миньор , Вихрен или Локо пд.
Останало ни е малко достойнство. Нека се опитаме да го запазим !

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 15 май 2009 00:31

Момчета, всички сме изнервени, дайте малко по-спокойно.
BPFC1912 го е обяснил перфектно, аз искам само да допълня няколко неща.
Какво печелим, ако останем? - Поредна година боксова круша, мъка, срам и селски далавери, от които страдаме само НИЕ.
Дори и да се спасим, което си е напълно реално, Кръстева няма да опрости задълженията на селяка към нея, най-малкото, защото той се подигра с нея и хората зад нея, а те не позволяват такива неща и реномето им е сериозно пострадало. Имаме ли задължения - нямаме лиценз и си заминаваме във В група.
В началото на сезона заявихме, че няма да отстъпим, няма нищо и никого повече да чакаме. Не мога да разбера какво точно искате сега да чакаме? Поредната доза срам, да не ви стана приятно унижението всяка седмица.
Не можете да си представите колко хора недоумяваха защо правим всичките зулуми. Когато обаче видяха, че това не са изолирани случаи, а всико е планирано и последователно, те погледнаха на нещата по друг начин. Поинтересуваха се каква е реалността, но не тази от платените клакьори(нали веско :evil: ), а реалната, която усилено се прикрива. Пак не одобряват зулумите, но ни уважават заради отстояването на позицията.
Разберете, че няма вече какво да губим. Ботев си заминава, селяка единственото , което прави е да го източва. Не се ли намесим, губим и малкото останало ни достойнство. Ако някой ми покаже друг начиносвен изхвърляне на отбора, готов съм да застана зад него. Както казва едно от момчетата от ЛБ : "Явно като правим нещо добро и хубаво, никой не го интересува. Ще трябва да покажем най-лошата си страна на мача с Миньор, за да има някаква реакция в обществото. "
За мен няма значение къде ще играем, аз ще съм на стадиона. Защото Ботев е начин на живот.

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

!

Мнениеот bultrasa » 15 май 2009 00:45

Няма място за празни надежди.......вече!Изчакахме го достатъчно селския дявол......!Свободата се заплаща.........трябва да стане ясно на много хора!!!Никой не знае нейната цена в момента!!!Свободен БОТЕВ пд завинаги!!!!
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 15 май 2009 07:15

Като не щеш с мира, на ти секира!

стягайте си задниците :twisted:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 15 май 2009 08:28

Извинявам се, ако найстина не сте христоловисти не знам кой пише, но 10 г. слушаме една и съща песен нека изчакаме, в името на отбора и какво стана, май все за благото на бряговското чудовище. Шилев нали се беше отказал от митьо, какво стана пак го е защитавал в съда. Атаката трябва да бъде и към такива като него дето го подкрепят - савов, кочев, пенчев, ангелов и шилев.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 15 май 2009 09:12

А какъв е проблемът да изчакаме да свърши първенството .Лично аз невярвам да ни дадът лиценз,но ако все пак ни дадът и СЕЛЮЮ е начело на отбора още първият мач от новият шампионат можем да извадим отбора.Според мен СЕЛЯНДЖЪРА само чака да направим нещо за да може да се оправдае с нас.Даже знам и какво ще каже:"АМ ЧЕ ЯЗ БЯЯЪХ НАМИРИЛ И ПЪРИИ И КУПВАЧ АМ ТЕ ФЕНУИ ТЕ ГУ ИЗГУУНИХЪ".
ХРИСТОЛОФФ ДЯВОЛА ТЕ ЧАКА ДА ПИЕТЕ КАФЕ,ПОБЪРЗАИ ,ЧЕ ЗАКАСНЯВАШ С 10 ГОДИНИ!!!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 15 май 2009 10:30

sorcererals написа:Какво печелим, ако останем? - Поредна година боксова круша, мъка, срам и селски далавери, от които страдаме само НИЕ.
Дори и да се спасим, което си е напълно реално, Кръстева няма да опрости задълженията на селяка към нея, най-малкото, защото той се подигра с нея и хората зад нея, а те не позволяват такива неща и реномето им е сериозно пострадало. Имаме ли задължения - нямаме лиценз и си заминаваме във В група.

Про-лицензът и в "Б" се взема без задължения, доколкото знам... Проблемът, според мен, вече не е какво печелим ние, а как Селския да губи повече. Колкото по-скъсан става - толкова по-добре, защото накрая или ще му фалират АД-то, или от краен зор - току-виж продал...

Като цяло продължават да битуват мнения "Да вадим отбора, ще ни опростят задълженията". Първо - не виждам как ще стане това, второ - АД, чисто откъм задължения е като Коледа всеки ден за Селския.

Преди време зададох въпрос към адвокатите във форума какво се случва, и не получихме ясен и категоричен отговор при различни сценарии какво се получава. Дори и при фалит не стана ясно и точно какво следва... Поне не и на мен де :) За това се и лутаме много хора и се изказват крайни мнения, без да имаме яснота какво се случва във вариант "А", "Б" или "В".

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ С ПОДКРЕПА ОТ ЧИКАГО

Мнениеот Fallen_Angel » 15 май 2009 10:33

http://gong.bg/view_article.php?article_id=77311

Феновете на Ботев Пд, които неистово се опитват да се освободят от собственика на клуба Димитър Христолов, получиха подкрепа от Чикаго. Става въпрос за привърженици, които живеят в САЩ от доста време, но не са забравили любимия си отбор.

Чрез Gong.bg един от тези фенове – Цецо Георгиев, реши да покаже, че не е забравил Ботев Пд:

„Привет, от далечна Америка, драги ботевисти и приятели. Искам от името на голямата „жълто-черна” общност в Чикаго да изкажа огромната подкрепа в борбата срещу селската тирания, бавно убиваща всичките ни мечти и надежди за един добър и прогресиращ Ботев.

Ботев, който повечето пловдивчани искаме да виждаме като отбор, с който да се гордеем, отбор страшилище за всички, отбор, който да ни радва, защото Ботев е в сърцата ни и за всички нас той е голяма част от нашето ежедневие.

С бурен протест в центъра на Чикаго изявихме (като всеки един верен ботевист) нашето желание Митьо Селския да си тръгне завинаги от Ботев. Вярвам, че ботевиският ни дух и разбунтуваната съвест на много от нас ще доведат борбата до успешен край и съвсем скоро всички ние ще се радваме на един СВОБОДЕН БОТЕВ.”

Изображение

Изображение

Изображение

kupo
Контакти:

Мнениеот kupo » 15 май 2009 10:38

Задълженията не са на футболния клуб а на АД-то което е собственик на футболния клуб. Така, че и във "Я" група да се намира футболния клуб задълженията си остават дори и при фалит беше казано назначава се синдик който разпродава имуществото на клуба. Просто в аматьорския футбол изискванията за отборите са други докато в профи футбола има изисквания на УЕФА ако не се лъжа - та какъв е изхода как е по добре за селяка във "А" или във "В". Не претендирам мнението ми да е 100% вярно.

Потребителски аватар
bob79
Контакти:

Re: ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ С ПОДКРЕПА ОТ ЧИКАГО

Мнениеот bob79 » 15 май 2009 10:46

Много закъсняха даже!!! ;) ;) ;) Понеже познавам повечето ботевисти в Чикаго ще им звънна да им се скарам за закъснението!!! :) :) :)
Иначе браво на момчетата!!!

Върни се в “Архив”