Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

steadyrocked
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот steadyrocked » 26 май 2011 12:47

Аз съм за Старокин, Хайри, Тодор Христов, Иван Цветков + централен нападател и крило от чужбина. Този Кулибали си е класа, както и холандеца. Не по-малко важно е да задържим Грийн и Тасевски.

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 26 май 2011 15:29

Точно Тасевски трябва да се разкара. Цяла пролет се мърдосва по терена и в прав текст си каза, че вече не му се играе в Левски. Като не ще - да хваща пътя. :arrow:

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 26 май 2011 16:50

[center]Изображение[/center]Утре отборът на Левски ще се раздели с първия си титуляр. Двубоят с Монтана от 30-ия заключителен кръг на "А" група ще бъде последен със синия екип за левия бранител Веселин Минев. От новия сезон 30-годишният защитник със сигурност е играе в кипърския Анортозис, където треньор е Станимир Стоилов. Мъри е убедил ръководството на своя тим да привлече бившия играч на Ботев Пловдив, който през последните две години записа около 10 срещи за националния отбор на България.

Двата клуба вече са се разбрали за трансферната сума на футболиста. Още през зимата собственикът на Левски Тодор Батков и спортния директор Георги Иванов-Гонзо бяха обещали на футболиста да го пуснат при евентуална оферта от чужбина, тъй като вече му е време да играе зад граница, имайки предвид възрастта. Двете страни се разделят, като запазват отлични отношения.

Минев е един от най-стабилните защитници на "сините" през последните три години, като успя се наложи като твърд титуляр по левия фланг на отбраната. Той остави отлични впечатления с играта си най-вече през последните два сезона в Лига Европа.

Айде да идва СТАРОКИН,че последно време Минев ме дразнеше с играта си.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 26 май 2011 16:53

Ако дойде старокин добре..но надали... и венков/занев са вариянт за мен
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 май 2011 16:58

NIKSANA написа:Ако дойде старокин добре..но надали... и венков/занев са вариянт за мен

Венков/Занев в Левски = абсурд. Ако бяха свободни агенти има шанс, но иначе...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 май 2011 18:52

NIKSANA написа:Ако дойде старокин добре..но надали... и венков/занев са вариянт за мен

Принципно никога не съм бил фен на Веско... винаги ми е изглеждал нагличък :0 малко по чорбарски :lol: Много ме беше яд като Вагнер седна на пейката заради него... Обаче той израсна с времето... пак не е нищо особено, но поне според мен е много по стабилен от старокин...
Изобщо направо се отчайвам от новините напоследък...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 26 май 2011 22:15

Вече никой не иска в Левски,няма майтап.Свършиха парите.Няма пари,няма любов................нъл знайти за ко говоръ

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 май 2011 22:44

Този Старокин не ми вдъхва доверие :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 май 2011 08:15

"Нападателят на Пирин Иван Цветков ще играе в Левски от новия сезон, пише "Тема спорт". Футболистът е получил сериозно предложение от страна на ЦСКА, от където са му давали заплата от 11 хиляди лева на месец. Той обаче е отказал, заявявайки, че вече има устна договорка със "сините", а освен това от малък е почитател на тима от "Герена" и не би желал да облича "червения" екип на Вечния враг. В Левски той ще получава по 9 хиляди на месец.

Спортният директор на Левски Георги Иванов - Гонзо е разговарял по този въпрос със собственика Тодор Батков и двамата са решили да се откажат от привличането на нападателя на Дебрецен Адемо Кулибали, за сметка на Цветков.

В същото време пък стана ясно, че Левски ще вземе още максимум един футболист от Пирин - Карачанаков или Башлиев. По-близо до "Герена" обаче е вторият, който е десен краен защитник."
Ако може да се вярва на "ТС",разбира се.
"Спряганият с напускане краен бранител на Левски Веселин Минев остава в отбора. Това споделил той пред свои близки.
Според информации по медиите 30-годишният бек бил договорен за Анортозис, който е воден от Станимир Стоилов, срещу сума, варираща между 50 и 150 хил. евро, а утрешният мач на Левски срещу Монтана щял да бъде последният на близнака със синия екип.
Столичният клуб пък дори бил готов с негов заместник – левият защитник на Черноморец Орлин Старокин, който от зимата е искан от Георги Иванов – Гонзо.
Минев обаче отсякъл: „Оставам!”.
Причината, поради която трансферът би могло да се е провалил, е политиката на кипърците. Според нея за нови попълнения не се плащат трансферни суми."
Звучи като "новина",изсмукана от пръстите.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 май 2011 09:12

kufur написа:Вече никой не иска в Левски,няма майтап.Свършиха парите.Няма пари,няма любов................нъл знайти за ко говоръ

Защо пък никой да не иска .Просто се чака краят на сезона и почват спекулациите.

Върни се в “Архив”