Трансферите в клуба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Re: Мениджъри затрупаха Ботев с оферти

Мнениеот емо73канар » 24 май 2011 17:54

За Данчо съм сигурен,че ако неуспее да си уреди нещо на вънка ще остане при нас ,докато за лЕмона не съм така убеден,достатъчно е Коко да му покаже някой друг лев отгоре и ще започне да им целува емблемата като родна. :roll: :roll: :evil: :evil:
п.п. А всички тези които си предлагат балерините/футбоГлисчита/,ще им кажа само едно нещо:НЕГЙ ИСКАМЕ,КАРАЙТЕ СИ СТОКАТА КЪМ ШОПЕТО,ТУК РАБОТА НЕМАТЕ. ;) ;) ;)

koce23
Контакти:

Re: Трансферите в клуба

Мнениеот koce23 » 25 май 2011 10:06

Завърналият се в "Б" група тим на Ботев (Пловдив) поиска четирима футболисти на Локомотив (София). Това са Марчо Дафчев, Ивайло Димитров-Шведа, Илиян Гаров и Дормушали Саидходжа. С изключение на Шведа всички са бивши футболисти на жълто-черните. Договорите на Дафчев и Димитров изтичат на 30 юни и ако не бъдат подновени, двамата стават свободни агенти. За Дафчев Ботев ще трябва да се бори с Черноморец, където е менторът на халфа - Георги Василев.
Иво Димитров пък вече работи с президента на Ботев Марин Бакалов. Той му беше треньор в Ботев 2002 и Спартак (Пд). Муши Саидходжа също може да стане свободен агент, ако от Надежда се възползват от опцията в договора му за прекратяване по взаимно съгласие. Той отиде в Локото през зимата, но не можа да впечатли. Последният от карето - Илиян Гаров, има договор до следващото лято. В Надежда обаче може да се разделят с бившия капитан на Ботев, ако не успеят да се класират за Лига Европа.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/256700.html#ixzz1NLTbMADL

Айде по4наха сега медийте.От клуба ясно казаха , 4е Хуб4ев ще определя селкцията.

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Re: Трансферите в клуба

Мнениеот канарче » 25 май 2011 17:37

Освен Муши, който МОЖЕ да свърши работа за резерва/конкурент на Курдов, не мисля, че който и да е от другите трима ще е полезен. Всъщност евентуално Шведа, ако играе отляво, може би бил полезен, тъй като постът е проблемен за нас (но пък нямам наблюдения за него). Но Марчо да заема мястото на някой от Манчев/Тимонов/Гуджев/Байрев/Неделев (ако приемем че 2 и 5 ще са при нас есента) - не съм съгласен. А на мястото на Гаров - имаме 4 човека, борещи се за 2 поста.

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 25 май 2011 22:55

Месершмит написа:Дано Минев и Тимонов останат.

Минев днес е потвърдил оставането си.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 26 май 2011 09:45

А какво мислите за това дето постоянно се тиражира че лимона отива в Локомотив???? Аз лично немога да повярвам, че е възможно това но ако се случи просто нямам думи. Тоя лимона да си плюе на всичко заради тва да взима 1 година в своя живот няква по убава заплата. Той ако помисли малко, една одисея в Локото ще завърши бързо, или търкайки пейката като резерва на някоя африканска звезда на Коко, или точно след година ще му се вдигне още самочувствито и ще напира за Барселона да играе и ще го махнат..... Изобщо незнам дали преминаването в Локо би могло да се нарече "смислен" ход!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 26 май 2011 11:08

Надявам се, на футболистите ни да им е ясно, че всеки, който напусне Ботев сега, в посока друг БГ клуб, може само да загуби. От финансова гледна точка, по-добре още една година да изкарат малко по-скромно /макар, че на фона на стандарта ни на живот, не мисля, че са никак зле футболистите/. А при завръщането ни в А група, се знае от сега, че ще сме един от отборите с най-високи бюджети. Разликата обаче е в развитието през тази една година - в Ботев им се дава шанс да израстват и професионално и като манталитет, да трупат самочувствие, да са любимци на публиката. И обратното - примери какво се случва при трансфери на многообещаващи наши играчи, за няма и един сезон в друг клуб, колкото искаш - провалени кариери и опропастено футболно бъдеще, превръщане в посмешища за публики, които не милеят за тези футболисти..

Освен това има и морален аспект. Ботев подаде ръка на много играчи, в труден момент от тяхната кариера - Какалов, Курдов, Манчев, Тимонов, Минев и т.н. Голяма част от тях са такива, които вече са си тръгвали от клуба и въпреки това бяха приети радушно и искрено. Но с това не може да се злоупотребява. Радвам се, че ръководството показа, че не може да си тръгваш, да се пробваш, където ти скимне, а пък ако не се получи да си мислиш, че имаш гарантирано място в Ботев - пример Какалов. Защото за Ботев никога не се е играло само за пари. Ботев е идея и ако искаш да си част от отбора, трябва тази идея да е част от теб. За това в отбора ни е жива романтиката на футбола и това усещане ми харесва повече, отколкото футбола на много от силните западни отбори, които са просто едни смазани комерсиални машини, от които, ако благодетелите им се оттеглят са готови да се сринат.

Но в крайна сметка всеки си има глава на раменете и си решава сам. Ние, публиката, не губим. Видя се, че Ботев ще го има и без този и онзи футболист - винаги ще има играчи, които заслужават да влязат в сърцата ни, стига и те самите да го искат и осъзнават.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 26 май 2011 12:42

Не съм очаквал от лимона, че може да направи такава простотия и да отиде при вълчовците, мислех, че има повече акъл това момче. Ама да се оправя, поне ще се вози безплатно на нелегалните таксита :lol:

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 26 май 2011 13:17

Последно сигурно ли е за Лимона, защото аз единствено съм видял това, че го искат, без никакъв коментар от негова страна?

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 26 май 2011 13:25

канарче написа:Последно сигурно ли е за Лимона, защото аз единствено съм видял това, че го искат, без никакъв коментар от негова страна?

Когато се появи в нормален сайт, че е подписан договор, тогава ще е сигурно :) До тогава са слухове.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 26 май 2011 13:51

С или без Лимона БОТЕВ ще го има.По-лошото е друго-че въобще става въпрос за преминаване в локо и още по-лошото че това преминаване се пече от месец и половина.Някой от тук пишештите представя ли си как истинския принц-Тоти преминава да играе в Лацио?Вярно сега му е времето да играе за пари на Лимона НО има някои трансфери които за всеки уважаващ себе си Футболист са забранени.Лимона няма да е първия който ц.ганките искат да вземат от Ботев но момчета като Г.Андонов,Апата,Марчо и много други проявиха морал .Има и нещо друго-гаранция отиде ли в локо Лимона ще БЪДЕ УПОТРЕБЕН щото не ЯШАР и Гаджала ами те намериха кусури и на Чико.Просто там рано или късно Ботевистите са прокуждани.Причината я знаем всички-те мразят повече Ботев отколкото да обичат отбора си.Лимоне ако четеш тук звъни един телефон на горе изброените бивши футболисти на БОТЕВ ако ли не пътят от принц на Пловдив до принц на Столипиново е кратък и трънлив :!: :!: :!:
Последна промяна от карлито на 26 май 2011 22:00, променено общо 1 път.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Върни се в “Архив”