Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ще се отрази ли на ЛЕВСКИ евентуалното отсъствие на Жоазинио
4:0 за синята лавина видяхме че имаме достойни заместници
Re: Античервена коалиция???
За това кои са били повече и кой е подкрепял по-силно могат да се изказват хора, които са били на стадиона, а не такива които са го слушали по радиото, гледали са го по телевизията или са ползвали жокер обади се на приятел. Аз бях в сектор А откъм Б и пяхме и подкрепяхме отбора си без почивка. От вашия сектор нищо не се чуваше, а второто полувреме си беше гробна тишина. А извинявам се, чуваше се само неразбираемото цвилене на Дудучето, но нищо вие сте най-велики и не страдате от свински грип.
-
- Контакти:
Re: Ще се играе ли първенството до края?!?!
ако нямаше интрига около третото място категорично цска щеше да е шампион но самата програма и развилите се обстоятелства в класирането -левски ще е шампион !!!!!!!!!!!!!
-
- Контакти:
Re: Античервена коалиция???
сега трябва тихо да замълчите да притаите дъх и само да чакате мача с морето без много изхвърляния както беше срещу левски щото ако се удавите на морето шампиона е ясен даже можем да си позволим един х някъде в тези 4 кръга само тишина за цска!!!!!!!!
-
- Контакти:
Re: Новината на БЛИЦ: Аврам Грант прие офертата на Чорни да поем
стига бързахте и само глупости по темата излишна е
Re: Честито левскари най-после истинска звезда ще дойде.
slavia_forever написа:Blue_Lion написа:А докъде стигнаха преговорите с Лионел Меси...?Дайте малко инфо
Чакай първо да започнат, като се пенсионира.
Е кой ще го чака в Левски да одъртее...пък и Кристиано напира за Левски

Кройф изпрати телеграма :
"Преживявам страшна драма;
искам в Левски да играя,
ще ме вземат ли - незная."

Да вземем Пеле и Кройф докато са млади надежди и никой не ги е забелязал.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
- Контакти:
Re: Една бърза анкета между сините фенове
да щом бият цска с лекота и ще станеме шампиони как да не ги обичаме нали сме истински левскари !!!!!!!!
- Levskarq_1914
- Контакти:
Левски си връща Кривия

Първото ново попълнение за лятото е на път да си осигури Левски. Това е халфът на Черно море Александър Александров-Кривия, твърди "7 дни спорт". Капитанът на варненци е готов да облече отново синия екип след края на първенството. Той е най-добрият халф в българския футбол тази година и връзва играта на Черно море.
"Левски ми е на сърцето. Сега обаче имам договор с Черно море и искам да помогна на тима да се класира за участие в турнира за Kупата на УЕФА. През юни ще говоря повече", каза загадъчно пред "7 дни спорт" Александър Александров. 34-годишният пловдивчанин опита да се върне преди малко повече от година, но тогава бе отхвърлен от треньорите.
"Ние нееднократно сме обявявали, че харесваме Сашо. Нямам нищо против той да играе отново в Левски. Всичко обаче е въпрос на преговори", каза треньорът Емил Велев.
Ако се окаже истина ще бъде страхотно невероятен футболист ще вдигне нивото в Левски такъв играч ни трябва диригент в средата на терена
Последна промяна от Levskarq_1914 на 13 май 2009 14:34, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
христо стойчков искал да бъде част от левски бил сериозно ядосан след дербито и в 75 мин.запалил маратонките по стълбите със скороста на майкъл джонсън инфо от вили вуцов с който стояли заедно ицо изгубил бас за кашон уйски 2:0за левски