Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kic159
Контакти:

Re: Срещу кого мислите че ще се издъни ЦСКА ?

Мнениеот kic159 » 12 май 2009 15:25

stannn написа:Всичко е възможно до края. Не бързайте с прогнозите. Видя се, че и двата "гранда" са безумно слаби. А на есен жална ни майка. Привържениците и на двата отбора ще берем ядове в Европа.

Евала братле за точния коментар.Все още има хора които разбират наистина от футбол.За съжаление това е истината.

Gignac

Re: Отново заговорихте за комунизма !!??

Мнениеот Gignac » 12 май 2009 15:30

"цска септемврийско знаме" - червен отбор с петолъчка.
Без коментар.
Смърт за сектор г
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 12 май 2009 15:30

още сега срещу Ч.море цска ще сбърка

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 май 2009 15:34

ЦСКА ще направи хикс с Черно Море, но Левски няма да бие Славия
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 12 май 2009 16:09

Имали изобщо значение дали Левски ще се издъни или пък това ще е любимият ми отбор ЦСКА. След като завърши първенството иде ред на купите за Европа мен ме интересува дали за поредна година Българският футбол отново ще се сгромоляса под формата на Бате, Кака, Борац, Морац и всички знайни и незнайни симпатични отборчета. Дали първо Благодетелите на отборите трябва твърдо да се замислят какви чужденци да се вземат, а не да се тъпчат насила джобовете на техните измислени мениджъри със стотици евра. Големите отбори пазаруват здраво но там се играе те са наемници и за това са взети за да изпълняват служебните си задължения а не да заплашват да се мотат и вместо да дърпат отбора си назад да го влачат напред. колкото и посредствени футболисти (според журналистите) да са Гонзо, Тошко Янчев, Данчо Тодоров, Кривия, Кишишев и така нататък това са футболисти със сърца и със хъс, това са хора които ще изорат терена за собствения си отбор, така че дами и господа , другарки и другари, прав или не заглавието на такава тема е недостойна за всеки който уважава поне малко футбола във изтрадалата ни държавица. Крайно време е да се научим да уважаваме противника без значение цвета на фанелката.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 12 май 2009 16:19

florentin_petre написа:Имали изобщо значение дали Левски ще се издъни или пък това ще е любимият ми отбор ЦСКА. След като завърши първенството иде ред на купите за Европа мен ме интересува дали за поредна година Българският футбол отново ще се сгромоляса под формата на Бате, Кака, Борац, Морац и всички знайни и незнайни симпатични отборчета. Дали първо Благодетелите на отборите трябва твърдо да се замислят какви чужденци да се вземат, а не да се тъпчат насила джобовете на техните измислени мениджъри със стотици евра. Големите отбори пазаруват здраво но там се играе те са наемници и за това са взети за да изпълняват служебните си задължения а не да заплашват да се мотат и вместо да дърпат отбора си назад да го влачат напред. колкото и посредствени футболисти (според журналистите) да са Гонзо, Тошко Янчев, Данчо Тодоров, Кривия, Кишишев и така нататък това са футболисти със сърца и със хъс, това са хора които ще изорат терена за собствения си отбор, така че дами и господа , другарки и другари, прав или не заглавието на такава тема е недостойна за всеки който уважава поне малко футбола във изтрадалата ни държавица. Крайно време е да се научим да уважаваме противника без значение цвета на фанелката.

Глас в пустиня....малко са хората с твоето мнение.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 май 2009 16:51

Да знаете че ми е през онаята работа както на мене така и на много червени фенове какво е ставало преди 50 години! :mrgreen: За какво ми е да избивам някакви си тъпи комплекси!Аз мразя комунистите,но си обичам отбора така че който квото иска да ми дрънка няма да се откажа! :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 май 2009 17:14

Делянски, не така! Важно е какво е ставало преди 50 и преди 500 години, ако не си знаеш историята няма бъдеще. И за изедниците на страната не трябва да има прошка. Умно момче си, ще ме разбереш!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 12 май 2009 17:21

Според мен съдбата на Цска ще се реши от това, кой ще вкара първи гол в мача на стадион "Тича" ... Ако пръви вкарат морето, ония рухват тотално и до края стават клиенти на всички ..... Ако ония пръви вкарат, може да се съвземат психически и да устискат някак до края точицата пред Левски !!!! :D :D :D
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 12 май 2009 17:28

delqnski47 написа:Да знаете че ми е през онаята работа както на мене така и на много червени фенове какво е ставало преди 50 години! :mrgreen: За какво ми е да избивам някакви си тъпи комплекси!Аз мразя комунистите,но си обичам отбора така че който квото иска да ми дрънка няма да се откажа! :lol:

Проблемът е, че се изкарвате велик отбор с успехи точно преди 40-50 години, а всъщност далеч не сте такива. Реално погледнато и "сини" и "червени" в момента са футболни джуджета, какъвто е целият български футбол.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Архив”