Мнениеот florentin_petre » 12 май 2009 16:09
Имали изобщо значение дали Левски ще се издъни или пък това ще е любимият ми отбор ЦСКА. След като завърши първенството иде ред на купите за Европа мен ме интересува дали за поредна година Българският футбол отново ще се сгромоляса под формата на Бате, Кака, Борац, Морац и всички знайни и незнайни симпатични отборчета. Дали първо Благодетелите на отборите трябва твърдо да се замислят какви чужденци да се вземат, а не да се тъпчат насила джобовете на техните измислени мениджъри със стотици евра. Големите отбори пазаруват здраво но там се играе те са наемници и за това са взети за да изпълняват служебните си задължения а не да заплашват да се мотат и вместо да дърпат отбора си назад да го влачат напред. колкото и посредствени футболисти (според журналистите) да са Гонзо, Тошко Янчев, Данчо Тодоров, Кривия, Кишишев и така нататък това са футболисти със сърца и със хъс, това са хора които ще изорат терена за собствения си отбор, така че дами и господа , другарки и другари, прав или не заглавието на такава тема е недостойна за всеки който уважава поне малко футбола във изтрадалата ни държавица. Крайно време е да се научим да уважаваме противника без значение цвета на фанелката.