Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 14 май 2011 20:30

Сър Гарра Дембеле - Великолепни е месията на световния футбол, виртуоз със топката !!!
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 14 май 2011 20:38

Гарра forever!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 14 май 2011 20:42

според батков... гледали го от 4 водещи европейски клуба днес!Мн съм любопитен за колко и на кой ще го продаде мустака
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 май 2011 21:24

delqnski47 написа:
Thsmith написа:
delqnski47 написа:Кой да възхваляавме бре? Гошо Христов и Саидходжа ли?

Нужно ли е да ''възхваляваме''?Всеки втори посредствен чужденец трябва да го правим ''полубог''!
В момента държанието ни показва колко ''ниска топка'' сме!

Аха значи да не хвалим никой... Щом Дембеле не хвалим значи не трябва никой... Така ли?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Л^Геша
Контакти:

Re: Феновете на Вердер: Дембеле е истински голов хищник!

Мнениеот Л^Геша » 14 май 2011 21:46

finnan написа:Едно е да вкарваш на Сливен и Миньор , съвсем друго на Шалке , Байерн и Борусия .
Видяхме го тоз Дембиле във Европа ( ЛЕ) какво представлява . Едва ли ще блесне където и да отиде . ;)

хахахах идиот незнам ти какво видя ,но аз видях 8 гола в 12 мача!!!

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 14 май 2011 22:29

Гарра брат, е демон чер,
имаш ли си ти хабер.

Ето днес и на Лаута,
два поредни пак набута.

Къса мрежи бели - разни,
и вратите не са празни.

Пазят уж добри вратари,
по ръцете все им пари.

Вкарва головете чудни,
заприличва ми на Гунди.

Заслужава туй сравнение,
не е нужно извинение.

Гунди ще се радва горе,
дали някой ще оспори.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 14 май 2011 22:37

Eй, голям е тоя Гарата... Ей го и днеска какъв 3-ти гол шибна :shock: Жалко, че след няколко месеца няма да е част от отбора :(

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 14 май 2011 22:38

delqnski47 написа:Нужно ли е да ''възхваляваме''?Всеки втори посредствен чужденец трябва да го правим ''полубог''!
В момента държанието ни показва колко ''ниска топка'' сме!

Би ли споделил някой нападател независимо дали българин или чужденец играл за последните 8-9 години в България , който е по-добър от него??? И можеш ли да кажеш кога пак ще се подвизава чуждестранен нападател с подобни качества в българското първенство?

f0r3v3r__
Контакти:

Мнениеот f0r3v3r__ » 15 май 2011 10:34

Това е проблема на българският футбол.Не се мисли с перспектива.Батков " Защо да задържим Дембеле щом няма да играем в ШЛ" Ще кажеш,че само тази година има Шампионска Лига.Сега ще продаде Дембеле,който наказва,ще продаде и Грийн където постоянно върши черната работа.Ще даде под наем 2 3 момчета.Ще направи някое друго милионче.От сегашният състав ще останат 5 6 човека.Като почне първенството,ще кажат ми това са резултатите,защото градим отбор във движение и т.н оправдания от тоя сорт.Вместо да се запазват добрите футболисти,и да се продават по посредствените,тук става тъкмо обратното.Продават се добрите футболисти,остават посредствените, и в крайна сметка с посредствени футболисти,отбора не може да бъде нищо повече от ПОСРЕДСТВЕН.Ако бях на мястото на Батков и ме бе грижа за ЛЕВСКИ и като цяло бг футбола,и ако си бях набелязал високи цели наистина,а не просто за пред медийте едва ли щях да продам най-добрият си играч в отбора,наредил се сред най-ефективните голаджий в европа... !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 май 2011 16:11

f0r3v3r__ написа:Това е проблема на българският футбол.Не се мисли с перспектива.Батков " Защо да задържим Дембеле щом няма да играем в ШЛ" Ще кажеш,че само тази година има Шампионска Лига.Сега ще продаде Дембеле,който наказва,ще продаде и Грийн където постоянно върши черната работа.Ще даде под наем 2 3 момчета.Ще направи някое друго милионче.От сегашният състав ще останат 5 6 човека.Като почне първенството,ще кажат ми това са резултатите,защото градим отбор във движение и т.н оправдания от тоя сорт.Вместо да се запазват добрите футболисти,и да се продават по посредствените,тук става тъкмо обратното.Продават се добрите футболисти,остават посредствените, и в крайна сметка с посредствени футболисти,отбора не може да бъде нищо повече от ПОСРЕДСТВЕН.Ако бях на мястото на Батков и ме бе грижа за ЛЕВСКИ и като цяло бг футбола,и ако си бях набелязал високи цели наистина,а не просто за пред медийте едва ли щях да продам най-добрият си играч в отбора,наредил се сред най-ефективните голаджий в европа... !

Не се заблуждавай!!!Дембеле "наказва" по една единствена причина!Защото си "отваря" вратата към Европа!Нали не мислиш,че го прави,заради "левскарското" си сърце?
Батков каза,че на полувремето,в съблекалнята,е казал на Грийн,че го иска за още една година в Левски.Слушайте,четете и мислете,преди да пишете.
ПП.Ако Грийн е решил да си тръгва,смяташ ли,че Батков може да го задържи?
Последна промяна от blue avalanche на 15 май 2011 21:14, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”