Давиде, имам неколко забележки към теб -
Не знам кои са европейските мачове на Левски и къде цецка се съсредоточва, но вие си имате едно скандиране - армейци умрете, но Левски победете. Това сигурно е безразличие и несъсредоточване.
Относно европейските мачове, виж за последните 20 години кой колко коефициент е докарал за страната, щото всичко останало са изхвърляния - ако ти трябва помощ със статистиката само кажи.
И накрая - тая глупост, че Левски блести с личности, а ЦСКА с отбор е изключителна. Никога не е било това - вие сте тия със звездите, забрави ли? Винаги Левски е отбора с дух и отборен манталитет, а цска е искала да блести. А знаеш ли защо вие си нямате такива личности като нас? Защото колкото и добри футболисти да са минали през вас, неизменно са оплюти. Много добре ви знам историята и агитката и ти гарантирам, че нямате ни един неоплют още от създаването ви.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Син фен дари 30 000 лв.
Това трябва да си голям фанатик, да вярваш че хора, стояли нон-стоп в студията, ще се откажат от парите си. Или пък тея търтей вътре където бяха.. особенно това келеме Тошко, още от Живково време се научил да си прави каквото си иска..Даже мисля, голяма част от съквартирантите си признаха че имало такива стимули.. Ти за какво мислиш навлизаха такива гадни и противни мастии като Аня Пенчева? Да ядат, пият и разбира се да направят сеир. Все едно гледам някоя сапунка, цялата тая работа с голямата интрига намирисваше за всеки трезво мислещ човек.. Но за едно си прав - винаги ще има полза за децата. Лека от мене, извинявам се на всеки който съм го обидил пряко или косвено.
Последна промяна от CSKASUCK на 11 май 2009 01:47, променено общо 2 пъти.
Славия, понеже така напористо питаш - аз ще ти отговоря - е ти си ебаси комплексара. Някой ти казал нещо на криво и ти изписваш 20 мнения в гонитба? Ти на 15 години ли си бе? Ми комплексарско е, голема работа тук всички са псували и псувани, много повече от неговото мнение, ебахти булдога си, захапал и не пуска....
Re: КРИВИЯ ТВЪРД ТИТУЛЯР СРЕЩУ цска
В правилника за картоните и наказанията, някой знае ли, какво пише?

Re: Каква е идеята на Сашо Диков ....
Сашо е пич.
Мен лично ме кефи като журналист и го гледам когато мога.
Поне се държи неутрално,а не като гъзолизците от Гонг и други медии...
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]
Тъй като съм сигурен че утре ще тръгнат едни полемики, размишлявания и прочие, моля някой модератор да изтрие темата. Просто няма смисъл за пореден път, на някой човек мнението да се пръвръща в спор, да се превръща в провинция - столица, или пък Левски - ЦСКА, и така нататък.. Както и да е, и на ПМ казах на "Славия" че е абсолютно прав относно това че не само група хора даряват, а цяла България. Казах му че всички сме хора, и грешим, нали? проданов, мнението ти е точно на място. Ама човека винаги иска да се изкара прав.. Поздрави, нищо лично. Няма смисъл от псувания, и разни такива...
Re: Каква е идеята на Сашо Диков ....
vlado_vdv написа:Сашо е пич.
Неутрално? Ти говориш за някакъв друг Сашо. Тоя поплювко е най-обидчивата лигла в медиите, някой ако го засегне нещо се почва едно отмъщение....
- slavia_forever
- Контакти:
tprodanov написа:Славия, понеже така напористо питаш - аз ще ти отговоря - е ти си ебаси комплексара. Някой ти казал нещо на криво и ти изписваш 20 мнения в гонитба? Ти на 15 години ли си бе? Ми комплексарско е, голема работа тук всички са псували и псувани, много повече от неговото мнение, ебахти булдога си, захапал и не пуска....
Защо ме обиждаш? Кой гоня, като...? Какви 20 мнения? Ти четеш ли, пише на колко години съм?! Искам само да ми извади доводи, с какво съм избивал комплекси! Ти защо се заяждаш с мен, а? На какъв се правиш? С какво те провокирах, да ме обиждаш? Казваш "ми комплексарско е" - КОЕ? Кое е комплексарско, че настоявам да ми отговорят, защо ме обиждат ли? Това ли казваш, че е комплексарско? ТИ НЯКАКЪВ ГОЛЯМ СМЕЛЧАГА ЛИ СИ, КОЙТО ИСКА ДА ПОКАЖЕ КОЛКО Е ВЕЛИК, ИЛИ?
Последна промяна от slavia_forever на 11 май 2009 02:12, променено общо 2 пъти.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- slavia_forever
- Контакти:
CSKASUCK написа:Тъй като съм сигурен че утре ще тръгнат едни полемики, размишлявания и прочие, моля някой модератор да изтрие темата. Просто няма смисъл за пореден път, на някой човек мнението да се пръвръща в спор, да се превръща в провинция - столица, или пък Левски - ЦСКА, и така нататък.. Както и да е, и на ПМ казах на "Славия" че е абсолютно прав относно това че не само група хора даряват, а цяла България. Казах му че всички сме хора, и грешим, нали? проданов, мнението ти е точно на място. Ама човека винаги иска да се изкара прав.. Поздрави, нищо лично. Няма смисъл от псувания, и разни такива...
Не казвам, че не приемаш, че всички даряват. Аз питах:
1. Къде в мнението ми избивах комплекси?
2. Какво изразява потребителското ти име: Любов към Левски, омраза към ЦСКА, или комплекси?
3. Каква е причината да ме обиждаш?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
До кога ще се карате за глупости?