Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: вечни абонати,винаги ще има ГОНЗО!

Мнениеот Neron » 10 май 2009 23:22

UltraBlue написа:
david_villa написа:
Победата във "вечното дерби" не е титла, а само важна крачка към нея. То ако с победи в преките мачове ставаше, сега "Пуул" да са пред "Юнайтед", а те 20 г. кретат.
Има един лаф, че най-големите европейски мачове на "Левски" са с ЦСКА. Отговори си сам къде ЦСКА си е съсредоточавал силите тогава.

Това е поредната ви заблуда, нали се сещаш :) Истината е че повечето ви титли са дело на персони, които ние ви показахме вчера в сектор Б :!: За това и имате по малко купи на България от нас-защото в директните сблъсъци се вижда кой колко струва, пич ;)

Точно на място.Вчера просто си пролича колко може Цска при некупените мачове.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 10 май 2009 23:24

Гонзо не е човек,не е даден играч.Гонзо,това е един от символите на Левски,Гонзо е олицетворение на непримиримия син дух.Така че,дори и да се откаже,винаги ще има момчета със сини сърца и души,които няма да се страхуват от контузии.Такива,които винаги ще повеждат отбора в тежки моменти!такива,които ще са ЛИДЕРИ!Със сигурност има такива момчета във синята школа,които сега си казват"Аз искам да съм като Гонзо,публиката да ме боготвори".Не всеки има тези качества,но все на 1 от 10 са му вродени.Ето те ще станат новите Гонзовци.Ще радват нас,децата ни и внуците ни!това е от мен по темата!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: Сини фенове, да се посмеем на това :

Мнениеот Sleepwalker » 10 май 2009 23:24

Е хубаво де,от де знаеш,че след победата на Спортист над Левски,причината за невръчването е именно синия отбор?Това е станало преди 80 години бе човек,знаеш какви куриози са ставали не само във футбола,а и в цялата история в такива смутни времена!От де си сигурен,че не е станал някой гаф покрай тея събития примерно и за това не са дали купата?Не вярвам да си на 100 години и да помниш събитията от първа ръка! ;) Много от тея тези са просто някакви констатации без факти,а така цялата работа е въздух под налягане!Айде стига им вярва!А и надали някой знае конкретно пристрасията на лидерите по онова време и по каква причина са постъпили по еди кой си начин в еди коя си ситуация...

За БФС-е какво искаш да направят?Да излязат с декларация ли?Ако това са реални факти-ОК,но нищо повече!Или трябва да измайсторят по образец от някоя пожълтяла снимка копие на купата и да го връчат на Спортист Хаджи Димитър? :lol: :lol: :lol:

П.П. А,щях да забравя да те запозная с един любопитен факт и доказателство за "смутните времена",както ги нарекох по-горе. Историята не ми е силна страна,за това мога да сбъркам в детайлите,но като цяло съм сигурен в събитието...
Та по времето след Освобождението България е трябвало да избира столица.Споровете са били между Търново и София,като е имало приблизително равни лобита и за двете кандидатури.При окончателното гласуване един от депутатите заспал и то този начин изтървал процедурата.Тогава София става столица с 1(един) глас повече от Търново.
Ей ти пример за куриозна случка с голямо значение. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Biyota
Контакти:

Re: за георги христов и другите резерви

Мнениеот Biyota » 10 май 2009 23:30

Да в този мач се видя,че можем и без Гонзо и без Йовов и без Петков,но да не прибързваме,да се надяваме че тези момчета най-накрая са си дали сметка,че ПФК Левски не е просто мястото където си изкарват парите.Най-много се радвам за Г.Христов,уникален талант,дано го развие и да вкарва все по-вече.За Зе Суареш каквото и да кажа ще е малко ако продължава така чака го евробъдище.Сърмов доказа,че е биткаджия,но му пожелавам и срещу отбори като Пирин да е такъв!За Митрев ше кажа само школата си е школа!На всички останали едно голямо БЛАГОДАРЯ момчета!!! :D :D :D :D :D :D

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 10 май 2009 23:31

Cesc Fabregas написа:Гонзо не е човек,не е даден играч.Гонзо,това е един от символите на Левски,Гонзо е олицетворение на непримиримия син дух.Така че,дори и да се откаже,винаги ще има момчета със сини сърца и души,които няма да се страхуват от контузии.Такива,които винаги ще повеждат отбора в тежки моменти!такива,които ще са ЛИДЕРИ!Със сигурност има такива момчета във синята школа,които сега си казват"Аз искам да съм като Гонзо,публиката да ме боготвори".Не всеки има тези качества,но все на 1 от 10 са му вродени.Ето те ще станат новите Гонзовци.Ще радват нас,децата ни и внуците ни!това е от мен по темата!

Имаги братле ;)Табаков е идеален пример за това :!:Само не знам защо не го пускат в 1-вия отбор :roll: Това момче е следващия Гонзо, стига некадърници като Велев и оня черен циганин, къде го сложиха за помощник, да не го окипазят ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 10 май 2009 23:43

И аз мисля,че това момче заслужава много повече шансове!!!Не знам,може би не е за продаване,за тва не играе...
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Сини фенове, да се посмеем на това :

Мнениеот slavia_forever » 10 май 2009 23:43

bajsa6o написа:И ще ви кажа само това - историята е за историците, за любителите на история и за тъжните хора.

Историята е фундамент, над който се градят настоящето и бъдещето. Все едно учителката в детската градина, където даваш детето си за през деня, да е убивала деца преди, но сега да не го прави. Примерът е идиотски, но е показателен. Като някои казват "отбор на народа", е хубаво да им се копира темата всеки път за да видят, че и двата отбора, са лансирани и толерирани от партията. Само че е хубаво, темите да са направени безпристрастно, не както тази тема, където се говорят истините, само за единия отбор. Трябва да има такива теми, в които се разказва и как е създадена ЦСКА, да се съпоставят "личностите" Цола Драгойчева, Тато и Батето с Милко Балев, Добри Джуров и т.н. Съгласен съм, че като се говори за едните, трябва да се говори и за другите. Истината за позорното минало и провала на спорта и футбола в България е червено-синя. Разделението, е наложено и в посока София - Провинция и във всяка насока, на житието и битието ни. Това са бивште комунисти и насоящите комунистически наследници - олигархичните структири, в политиката и живота ни. За това нямаме футбол и живота на повечето от нас, е приключил преди да е започнал. И на стадионът слагаме розовите очила и виждаме само това, което бихме искали. Защото именно ние позволяваме, делейки се по всякакви показатели, да ни подчиняват. Всеки народ си заслужава управляващите. За това, продължавайте да се нападате сини и червени, без да забелязвате, че реално няма футбол, за който да се делим, псуваме и мразим. Дано скоро да го осъзнаем това и да пренасочим енергията си в правилната посока.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

gonzo_fun
Контакти:

Мнениеот gonzo_fun » 10 май 2009 23:49

ако трябва да бъдем реалисти в момента няма такъв човек на когото можем да кажем '' новия ГОНЗО ''.Но споко,ГОНЗО докато е жив ще бъде свързан с ЛЕВСКИ и ще тормози съня на всички прасета преди всяко дерби.

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 10 май 2009 23:50

UltraBlue написа:
david_villa написа:
Победата във "вечното дерби" не е титла, а само важна крачка към нея. То ако с победи в преките мачове ставаше, сега "Пуул" да са пред "Юнайтед", а те 20 г. кретат.
Има един лаф, че най-големите европейски мачове на "Левски" са с ЦСКА. Отговори си сам къде ЦСКА си е съсредоточавал силите тогава.

Това е поредната ви заблуда, нали се сещаш :) Истината е че повечето ви титли са дело на персони, които ние ви показахме вчера в сектор Б :!: За това и имате по малко купи на България от нас-защото в директните сблъсъци се вижда кой колко струва, пич ;)

Като на Филип Тотю, например :lol:
Аз в минали теми вече съм писал, че в БГ футбол всички плуват в лайна. Без изключение. ЦСКА уговаря, но в "А" група сега няма "момини сълзи".
Иначе - не може да ме убедиш, че историята ни е измислена, битки като "Пуул" са изградили честта на БГ футбол. ЦСКА си е ЦСКА и фактите го сочат за номер 1!
И понеже казах, че темата е изтъркана и вечна, както и дербито и никой не би отстъпил, то е по-добре да се прекрати.
А на "Левски" пожелавам не да намери новия Гонзо, а нови 11 гонзовци, та даже и 7-8 за резерви. Не трябва лидер, а отбор! Не култ към дадена личност, а равномерно ядро, което винаги да е готово за битка. За де не се молим по седмица лидерът да се оправи за Големия мач.
Затова ЦСКА не е дала личност, която да изпъква толкова над останалите "червени" любимци.
`Айде със здраве, аз си казах, каквото имах да споделя.

Потребителски аватар
CSKASUCK

Re: Каква е идеята на Сашо Диков ....

Мнениеот CSKASUCK » 10 май 2009 23:58

Понеже моята кабелна вече не плащат такса за Канал 3, та няма как да го гледам, може ли някой да даде линк към телевизията им?

Върни се в “Архив”