Да си фен на отбор само когато върви ОЗНАЧАВА ДА НЕ СИ ФЕН, А НАЙ-ПРОСТА ПУБЛИКА ИЗМЕТ!
Етър - Ботев Враца
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Етър - Ботев Враца
Абе, великата лилава агитка...това гостуване във Враца забравихте ли го! Пак сте се представили "достойно"!
Да си фен на отбор само когато върви ОЗНАЧАВА ДА НЕ СИ ФЕН, А НАЙ-ПРОСТА ПУБЛИКА ИЗМЕТ!

...и пак няма отговор...какво да говорим повече - цяла България ви се смее! Предния мач си поканихте батковците от Берое за бройка, сега дойдохте на най-важния си мач 40 човека...хахахахаха...агитка сте, направо пръщите!
Със здраве!
Със здраве!
- wweover133
- Контакти:
А, първо ми викаш пикльо ама сега със здраве?! Ам, тоя долнопробния стадион от времето на Т.Живков... сигурно се крепи на 4-5 тухлички... Бот си и такъв ще си останеш... заблуден... а, ние поне имаме агитка за разлика от някои тимове в "Б" група... включително вие, тъпи селяци само се отваряте...аз ще ви се смея като влезете в 1-ва дивизия и ще ти пиша... Смотан си!!! Идиот си!!! Тъп си!!! ... и т.н. ИЗМЕТ!!!
- wweover133
- Контакти:
Абе ей тъпанар, как очакваш да има отговор като ми пишеш през 3 минути, а и още нещо на снимките не си снимал цялата агитка... И пак ще ти кажа много, ама наистина много ще ми е смешно като влемзете в "А" група и ви огрухат... смотаняк!
Архив 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]